На пазар във Варна - Тема 53

• 31 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Определено търсим по-голяма да е колата, защото той си е едър и висок, да не се свива и да не е автоматик.

# 151
Владо от Вираж, колата е пежо 307 комби. Тел 088 751 7782. Аз съм доволна, преди 3 години взех книжка от първия път.

# 152
  • Варна
Аз карах А категория при Василеви, при бащата. Много съм доволна като отношение. После и в кола съм го засичала да обучава, винаги се поздравяваме. Не знам дали още обучава, но ако да, аз бих го избрала.

# 153
Здравейте, искам да си поръчам комарници. Моля ви да ми дадете добри/лоши отзиви за фирми, които биха могли да ми направят комарници за вратите на терасите. Всяка информация би ми била много полезна Simple Smile Благодаря.

# 154
  • ВАРНА
Миг маркет - /жълто-синя емблема/ всичко за дограмата и комарници.

Дограма ПВЦ 5 камерна   12 метра и комарници на прозорците  изработка и монтаж за 10 дни. 
- това юни  2017 година  Варна

# 155
Ролпласт, около седмица изработка миналата година. Две врати и един прозорец за около 110лв. по спомен.

# 156
Аз карах А категория при Василеви, при бащата. Много съм доволна като отношение. После и в кола съм го засичала да обучава, винаги се поздравяваме. Не знам дали още обучава, но ако да, аз бих го избрала.
"Бащата" Smiley вече не се занимава с ученици. "Майката" и инструкторите им работят.

# 157
  • Варна
На крайбрежната ми хареса Ел капан и Верандата, тя обаче е по-далече, след топлата вода. Салатите и на 2те места бяха към 8-10 лв, но аз например се нахранвам с една салата с морски дарове. Калмари на плоча бяха към 12-13 лв в капана, там има по-интересни неща в менюто, докато във верандата има и барбекю, и пици.

# 158
  • Варна
Ех, жалко. Беше пич Simple Smile

# 159
  • Варна
Много ви благодаря за насоките и препоръките. Ще проучим още малко и май ще търсим Василеви. Simple Smile

# 160
  • Варна
+1 за Василеви.
Бащата ми води вътрешния изпит и беше освен шегаджия и леко сваляч... , което не му отиваше при положение, че е на годините  на баща ми Simple Smile

# 161
😁 Не знам какво точно имате в предвид сваляч, но моите наблюдения от други двама инструктури мъже, почти на годините на баща ми-когато карах курс, когато бях на 19, и след няколко години взех опреснителни часове, след страхова невроза от катастрофа като пътник, бяха тип коцкари, което пък не те травмира 😂достатъчно се гипсираш докато се учиш да шофираш. Бях най-добрата жена ученичка в групата, при условие, че бяхме аз и 3 момчета😂. Включително изпитващият по време на кормуване ме разпитваше къде излизам по дискотеки и разни тем неща. Явно старата школа е така.

# 162
Някой знае ли как се казва магазина за бебешки колички, който се намира в близост до McDrive? Мисля, че се пада след сладкарница Неделя, но не съм сигурна.

# 163
Някой знае ли как се казва магазина за бебешки колички, който се намира в близост до McDrive? Мисля, че се пада след сладкарница Неделя, но не съм сигурна.

Ако говориш за този, това е магазин Рая. Но вече не съществува.
https://maps.app.goo.gl/aPak78vnNFsYoh7N6

# 164

Ако говориш за този, това е магазин Рая. Но вече не съществува.
https://maps.app.goo.gl/aPak78vnNFsYoh7N6

Да, благодаря този е.

Общи условия

Активация на акаунт