На пазар във Варна - Тема 53

• 31 439
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Виж в Уайкики и Пепко. Има ги в новия мол.

# 196
  • Варна
Виж в Уайкики и Пепко. Има ги в новия мол.
И в Гранда също.

# 197
Здравейте
Търся си дълга официална рокля  на поносима цена(ще бъда кума). Къде мога да потърся? Не ми се обикаля дълго магазините , а и не познавам чак толкова добре Варна.

# 198
На мен тези Пепко са ми като кашонени. Подлъгах се от коментарите тук , че са хубави и да, купих 2 бодита и 1 ританки, 68 р. още там нещо не ме грабна материята им. След пране също си останаха някак твърди и нееластични. Ританките са толкова широки в кръста, че и за 2 мин. не могат да останат на краката. Никаква гъвкавост няма тази материя, особено около главата. А повечето, които видях, се обличат през глава. Еми такъв вой е, остъргах му мозъка,докато го нахлузя. А и не мисля, че цената им е евтина. Особено качество цена, съотношението за мен е твърде скъпо.
Не бих препоръчала за новородено в никакъв случай. Вижте в малки  магазинчета за бг дрешки. Около Ген. Колев-Чаталджа, има малки магазинчета с бг производство. "Плами" имат меки и хубави материи.

# 199
  • Варна
Аз имам рокля от Пепко, а на дъщеря ми взех тениска, клин, чорапи и бикини. Всичко е с много добро качество, дори след пералня и сушилня не мръднаха. А цената им беше повече от смешна.

# 200
  • Варна
Знаете ли колко е цената на паркинга в Слънчев ден?

# 201
  • ВАРНА
12 лева минимална цена/ не знам за колко часа е - май за 4 часа/  - Но това е минималната цена 12 лева!

и 20  лева за 24 часа.

Пишат всеки ден  фишове -  и особено събота и неделя  през юли и август от около 10.00 часа до към 17 часа стоят и пишат  фишове за по 50 лева от общинска полиция!    -  На всички около Слънчев ден  улицата....нещо страшно е!

Заради зловещите цени обаче паркингът е почти целият празен при положение че има гореща нужда от него.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 22:10 от Печикамъков

# 202
Здравейте от къде пазарувате дрешки за новородено на по достъпни цени? А къде има по хубави, без значение от цената? В Джъмбо как са като качество, има ли изобщо там нещо прилично за бебета не само дрехи да знам дали да се разказвам до там, че съм на другия край на града. Мерси предварително!
За малко по-достъпни цени се сещам в бебе борсите на колхозния пазар. За що годе качествено бельо и дрешки-веригите Киндерланд или бебе магазините като Палячо или Палчо в Левски или др. подобни. Аз не бих рискувала с магазините с много евтини дрешки особенно за новородено.

# 203
Tuti, за дълга официална рокля  на поносима цена, ще си позволя да препоръчам тази фейсбук страница https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%B8%D1%81-%D0%90%D0%BF%D0%BE%D … -275700809435482/

# 204
  • Варна
Аз Киндерланд не бих ги причислила към достъпните цени. Жената пита все пак за нещо поносимо. Тия са се оляли с цифри.

# 205
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Детските дрехи на Лидл и Кауфланд също са с прилично качество.
Съжалявам, но за мен китайските дрехи на Киндерланд са с твърде завишени цени.

# 206
  • Варна
Вярно, лидълските ги бях забравила, много добри бяха. Взимала съм на дъщерята като беше бебе.

# 207
  • Бургас
здравейте, извинявайте за спама, но ми трябва малко помощ от варненки, синът ми ще ходи на изпит в някакъв център Ориндж с адрес бул. Цар Освободител 11, ще пътуваме рано сутринта, за да сме там в 8, бихте ли ми казали има ли подходящ паркинг наблизо, за да паркираме, це ни трябва паркинг до около 16ч

# 208
  • Варна
Това май е на центъра. Ако е делничен ден, значи сте в синята зона. Би трябвало да има много места. Плащате и седите няколко часа. По табелите пише подробно.

# 209
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Няма как да следите няколко часа в синя зона. Максимума е 3ч.и после трябва да се направо 30 мин пауза и пак може да платиш за още 3ч.Сложна схема.

Общи условия

Активация на акаунт