На пазар във Варна - Тема 53

• 31 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Къде е Немския център?
Имат няколко магазина, но единият е точно срещу Фешън галерия, на площад Независимост, ъгъла с ул Д-р Заменхоф. 
http://nemski-centar.com/magazin-varna

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 11:54 от vanian

# 391
  • Варна
Здравейте, може би не е за тук въпроса ми, но въпреки това ще попитам. Някой има ли впечатления от д-р Бадем Алнаболси, уролог. Баща ми има проблем и се чудя при кой уролог да се обърнем. Ако имате добри впечатления от уролог във варна, моля да споделите.

# 392
Много предпочитат д-р Анакиевски, работи в УМБАЛ Св Марина, началник на клиниката. Работи и на частно, но не знам къде. Мисля, че там не е по здравна каса. Ако проблема е с простата добро решение е като цяло УМБАЛ Св Марина, защото имат доста нова техника.

# 393
Ние сме доволни от Райков и от Хинев.

# 394
В Stop n Shop за дрехите не знам, но бельото и банските са на серия, съмнявам се да са втора употреба. Всъщност имам и дълга дънкова рокля от там - бяха 3 размера
Немският център  имат бельо, но бански не съм засичала. В момента има така ли, и на какви цени?

# 395
  • ВАРНА
 Къде се намира магазин Stop n Shop?Гугъл в Добрич ме праща.

# 396
Единият е срещу дупката, а другият е над  ОББ на Червения по Цар Освободител

# 397
Това, че е с етикет, не означава, че не е от контейнерите втора употреба. Сортировъчните центрове около летището какво мислите че правят?

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 18:55 от gqa

# 398
  • Варна
Етикет пък най-лесно се отпечатва и слага.

# 399
Ние сме доволни от Райков и от Хинев.
От Райков ние също сме много доволни. И за възрастен и за дете сме ходили няколко пъти. Но с направление се чака много. На частно има часове след два три дена. 40-50 лв беше преглед с ехограф. Става въпрос за кабинет В Марешки в Младост.

В Stop n Shop за дрехите не знам, но бельото и банските са на серия, съмнявам се да са втора употреба. Всъщност имам и дълга дънкова рокля от там - бяха 3 размера
Немският център  имат бельо, но бански не съм засичала. В момента има така ли, и на какви цени?

Продават се отделно горница и долница, бяха между 30и60 лв парчето според производителя.

# 400
  • Варна
Чета аз сега и разбрах , че онзи ден от този магазин stop and shop съм си купила Горна част на бански 🤣 Такава част от банския не нося по принцип, ама викам да си купя. Дадох 6лв !!! , на етикета пише made in Germany, design in Berlin 🤣🤣🤣 Едната презрамка на горницата е с дефектна презрамка , усукана е веднъж, трябва да се разшие за корекция, ама Кот такоа за 6 лв и обличане 2-3 пъти в годината😜

# 401
  • Варна
Баща ми също ходи при Райков, уролог.

# 402
Рибата борса на колкозният пазар, вечер до кога работи?

# 403
  • ВАРНА
 До около 19 часа.Въпреки,че понякога стоката на определени търговци свършва по-рано.

# 404
Може ли да ми препоръчате магазин във Варна за официални рокли на поносими цени?

Общи условия

Активация на акаунт