На пазар във Варна - Тема 53

• 32 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Не ме кефи Дилайт, ужасно тежки са им тортите. В Крамер се оливат с цени, а не смятам, че са нещо особено. До Милена като сме ходили паркираме в уличката на Прокуратурата, но и на самата улица до мола не виждам проблем, в най-лошия случай ще влезеш в паркинга на мола и ще обърнеш. Не знам какви са им еклерите и политиката за тях, но тортите им са страхотни.

# 496
Юлинел - взимах една йогуртова с боровинки и майката доста я хареса. Цените са прилични.

# 497
  • Варна
Много красиви и вкусни торти правят в Sladucci. За съжаление цени не мога да коментирам, но съм опитвала различни видове и всички са ми харесвали. Правят ги и с естествени продукти, без оцветители и др.гадости.

# 498
  • Варна
Бяхме коментирали по- назад в темата, но пак да кажа. Милена са с изключително ниско качество на вложените суровини, разбити прахчета на крем. Бюджетни торти с качество за мен са: Амбелино и Юлинел, ако толкова не мога да си позволя взимам Анико.

# 499
  • Варна
Бях преди месец на тема торта за годинката на дъщеря ми!
Ами познайте дали не ги разбрах и проучих всичките.
Кътчето на Тони ми иска 9 лв на парче ! Бях в шок ..
В крайна сметка поръчах при Couture Cakes by Kosta. Абсолютно си му правя реклама, защото надмина очакванията ни за визия Grinning

Иначе и аз съм фенка на Черито, но за този ни празник исках торта с украса, различна от цветя и макарони.

Някой назад пита за уроци по френски. Мога да дам координати за жена , която дава уроци. Беше в 2-3 езикови центъра , но и у дома преподава, което определно е удобно и за двете страни.

# 500
  • Варна
Извинявам се, че повдигнах такава дискусия. Преди време се възмущавах на безумно дългия предварителен срок за записване, затова се отказах вече от варианти като Кътчето, Ламор, които ползвах. Черитата ги харесвам, особено летните с малини варианти, вторият им обект ми е до вкъщи, има къде са се паркира, цената приемлива. Юлинел също харесвам, питата им с малини е страхотна, Екзотик тортата и т.н. Но исках да си сверя часовника, затова почнах да чета последната тема за рождени дни във Варна. Там видях цени от 9 до 15 лв/ парче и затова зададох въпроса си тук. Повече хора четем тази тема. Някои ателиета, които споменавате за първи път ги чувам. Ще се информирам още значи.
Може би с второто дете човек осъзнава, че някои неща, които се правят покрай детските рождени дни, са прекалени. Всички тези рекламни/сватбени агенции, парти артикули, декорации, които се включват вече в един детски празник, ми идват в повече. Превърнаха ги в мини- сватби. Лично мнение.

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 11:00 от Blue Turquoise

# 501
  • Варна
Дилайт изобщо не са някаква алтернатива за мен. След две седмици синът ни навършва две години. Поръчахме от Черито - бива цената. Кътчето на Тони мисля, че прекалява с цената, но всеки сам си избира Simple Smile

# 502
Аз съм доволна от една рускиня  Home Bakery Varna link ,

Може да я питаш на съобщение за какъв бюджет искаш и да ти измисли интересен вариант .

# 503
  • Варна
Добре изглеждат наистина. Вкъщи ли ги прави реално? Имам резерва относно всички работещи не официално, а на домашни начала.

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 15:40 от Blue Turquoise

# 504
  • Варна

Може да я питаш на съобщение за какъв бюджет искаш и да ти измисли интересен вариант .
Да, Лена е добър вариант. Миналата година ми беше пратила информация на съобщение. Копирам я в скрит текст, за ориентир
Скрит текст:
Аз правя торти вкъщи по поръчка. Първо трябва да изберете дизайн на тортата, ( всички варианти има на страница в фейсбук Home bakery Varna) или да предложите своя вариант.
Второто избирате какво искате да е вътре. Блатове: шоколад, ванилия, с мак, меден, портокалов. Крем е нежен на основа на натурална сметана и маскарпоне, не мазен. Пълнеж: кокос (рафаело), вишна, малина, ягода, карамел с фъстък ( добре се комбинира с шоколаден бисквит), лимон, ябълка ( печени ябълки или круши).
Класически комбинации: шоколад + вишна, шоколад + карамел ( сникерс), ванилия + ягода, цитрус + цитрус, мед + сушени сливи и орехи.
Декорация: меденки, шоколад, цифри/букви от шоколад, целувки, френски макарони, цветя от крем, свежи цветя и др. Не работя с фондан.
Цена през юли 1 кг - 25 лв + декорация.  Тегло на тортата = една порция е 200 гр умножена по количество на гостите. Но минимална поръчка е 1,7 кг.

# 505
  • Варна
Днес майка ми случайно спомена, че вчера е взела торта от Амбелино. Без поръчка, на място си е харесала от наличните. Беше изключително доволна от вкуса и каза, че е платила 18,50 за размер, за който аз дадох 33 лв в Неделя преди месец.

# 506
  • Варна

Да, Лена е добър вариант. Миналата година ми беше пратила информация на съобщение. Копирам я в скрит текст, за ориентир
Скрит текст:
Аз правя торти вкъщи по поръчка. Първо трябва да изберете дизайн на тортата, ( всички варианти има на страница в фейсбук Home bakery Varna) или да предложите своя вариант.
Второто избирате какво искате да е вътре. Блатове: шоколад, ванилия, с мак, меден, портокалов. Крем е нежен на основа на натурална сметана и маскарпоне, не мазен. Пълнеж: кокос (рафаело), вишна, малина, ягода, карамел с фъстък ( добре се комбинира с шоколаден бисквит), лимон, ябълка ( печени ябълки или круши).
Класически комбинации: шоколад + вишна, шоколад + карамел ( сникерс), ванилия + ягода, цитрус + цитрус, мед + сушени сливи и орехи.
Декорация: меденки, шоколад, цифри/букви от шоколад, целувки, френски макарони, цветя от крем, свежи цветя и др. Не работя с фондан.
Цена през юли 1 кг - 25 лв + декорация.  Тегло на тортата = една порция е 200 гр умножена по количество на гостите. Но минимална поръчка е 1,7 кг.

Тоест, около 43 лв излиза тортата, щом минимумът е 1.7кг? И това без декорациите?

# 507
  • Варна
И на мен тези дни ми похвалиха Home Bakery Varna. Изглеждат доста приятно тортите й. Украсата някак еднаква ми се струва... просто различни картинки, но пък явно цената и вкуса си заслужават!

# 508
С декорацията.

# 509
Не бих купила торта от нелегалните и  домашните изпълнения, без значение цена, декорация и квото и да е, пък и да е последен вариант

Общи условия

Активация на акаунт