На пазар във Варна - Тема 53

• 31 439
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Имам възглавница от магазините в двора на окръжна болница.Беше 55лв.преди 6г.Води се антидикубидална.Никога не съм имала по-хубава възглавница.Купувала съм на ММ и децата на Тед и др. нямат нищо общо.

# 541
  • ВАРНА
За шезлонга да споделя - първо ходих до Практикер,не са намалени и са по 80лв,на Джъмбо взех за 40лв,лек е и  лесно го пренасям,изпробвах го даже вече - харесва ми.ММ вероятно няма да се събере на него, по-тесен ми се струва сякаш ... Благодаря на всички за споделените съвети Simple Smile

# 542
  • Варна
В Айко също има избор на възглавници. Последно от там вземахме.
Преди години(7-8) и от Мадара съм купувала на Нани.

# 543
  • Варна
Къде във Варна има разнообразие на раници Pulse. Препоръчвате ли ги? Досега сме били само с два вида Herlitz, но искам да сменя. Приемам и други препоръки за момче, малък тийн.

# 544
Здравейте! Къде мога да си намеря най-обикновени чехли, джапанки до 5.00лв максимум? Не знам аз ли съм изостанала с цените или не влизам в правилните магазини..

# 545
  • Варна
В Шихо, магазини по левче. В Пепко дори имаше намалени джапанки по 2-3 лв.

# 546
  • ВАРНА
Здравейте! Къде мога да си намеря най-обикновени чехли, джапанки до 5.00лв максимум? Не знам аз ли съм изостанала с цените или не влизам в правилните магазини..

В ДЕКАТЛОН също https://www.decathlon.bg/C-75939-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BF%D0%B0% … D0%B8/T-7289_7277

# 547
  • Варна
Къде да намеря най-обикновен комарник или от тези висящи мрежи с едни закопчалки в средата ? Някъде около Червения, Чаталджа ?
 Идва време за гадните миризливки и искам да сложа нещо на приемлива цена за сезона на гадинките.

# 548
  • Варна
В началото на лятото купих комарник (мрежа и лепки, без магнити) за прозорец от немския магазин. Мисля, че имат и с магнити, за врата.

# 549
  • ВАРНА
Да препоръчате читава фирма за пране на килими - да ги вземат/носят до адрес ?

# 550
  • Варна
Зад катедралата преди имаше един магазин за икони. Някой знае ли дали работи в събота?

# 551
  • Варна
Къде във Варна има разнообразие на раници Pulse. Препоръчвате ли ги? Досега сме били само с два вида Herlitz, но искам да сменя. Приемам и други препоръки за момче, малък тийн.
Много здрави раници. Препоръчвам! Един съвет, купувайте по-рано, ако имате възможност, разбира се, защото хубавите модели бързо се изчерпват Simple Smile

# 552
  • Варна
Да, днес случайно намерих два от моделите, които гледахме със сина ми онлайн. Колебаем се между teens 2 в 1 и teen Music варианта.

# 553
  • Варна
Зад катедралата преди имаше един магазин за икони. Някой знае ли дали работи в събота?
Този на ул. Русе съм на 99%, че работи. След малко излизам и ще проверя работното време.

Едит:

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 19:45 от eli70o0

# 554
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бански Феба да сте срещали някъде из града? Също ме интересува и бански на Триумф, без Гранда, че там ходих. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт