На пазар във Варна - Тема 53

• 31 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Букети поръчвам и изпращам само от Фелиста (дано не бъркам името) срещу цветята на Чаталджа, в блока, на реда на фотото.

# 586
Някой купувал ли е чийзкейк от Била? Вкусен ли е?

# 587
Някой купувал ли е чийзкейк от Била? Вкусен ли е?
Купувала съм, харесва ми.

# 588
  • ВАРНА
 Знаете ли,къде във Варна продават часовници Wenger?

# 589
  • Варна
Хора, трябват ми балеринки за първия учебен ден на детето, на съвсем символични цени. Тия обувки я се обуят 1-2 пъти, я не, така че категорично не съм навита да купувам нищо скъпо.

# 590
  • Варна
Хора, трябват ми балеринки за първия учебен ден на детето, на съвсем символични цени. Тия обувки я се обуят 1-2 пъти, я не, така че категорично не съм навита да купувам нищо скъпо.
На ул."Пирин" на реда на Айсберга има два магазина за евтини обувки, май нещо като "Солунска митница" се казваше едния - от там съм вземала като беше по-малка дъщеря ми за първия учебен ден и бяха от порядъка на 15-20 лв.  За качество е на късмет, защото за себе си съм вземала за определени поводи и едните се скъсаха след седмица, а другите издържаха

# 591
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кой номер носите?

# 592
  • Варна
Ами зависи от обувката ама моята е висока и върви по-голяма от годините си. Сега е на 33-34 номер.

Благодаря, на път са ми тия магазини. Утре след работа ще надникна.

# 593
Такива "еднократни" балеринки съм взимала от HM по 20-ина лв, а от Уайкики и по-евтини Grinning.

# 594
Има в гаражите на колхозния. Ако искаш зеления да пробваш поне, там го има.
Кои са тези гаражи? Оригинални ли са? Търся зеления, Eau couture и евентуално Eau couture rose.
Lan_7, благодаря и на теб, ще погледна и там.
Ами мари ако знаеш / с някакво подобно име беше/, значи както са наредени успоредните блокове по бенковски, втория блок мисля ..

# 595
  • ВАРНА
 Точно така-парфюмерия Мари е във втория блок от Бенковска посока Пазара.

# 596
  • Варна
Да сте виждали някъде ръчно правени играчки, но не плетени, а от плат ? Трябвя ми нещо по-така различно, за бебе, майката се занимава със същото и искам да е от "колежка" 😀

# 597
  • Варна
Благодаря отново за отговорите, ще отида и в Мари значи.
Ръчно правени играчки от плат съм виждала (т.е. виждала съм рекламата им) на ул. Андрей Сахаров, преди сградата на Хидрострой. Martin's heaven, имат и сайт, но нямам впечатления от тях. Другият вариант е олх, пак има доста ръчно правени.

# 598
  • Варна
Ами зависи от обувката ама моята е висока и върви по-голяма от годините си. Сега е на 33-34 номер.

Благодаря, на път са ми тия магазини. Утре след работа ще надникна.
Точно онзи ден по същия повод обиколихме с малката в HM, deichmann, humanic. Нищо за 33-34. В HM имаше най-много останали, но страшна каша на щендера, основно златни, едва намерихме в черно, оказа се че е между двата номера, и в крайна сметка нищо не купихме. Така че не се хаби натам. Успяхме да намерим подходящи в умалелите от кака й.

# 599
  • Варна
Да сте виждали някъде ръчно правени играчки, но не плетени, а от плат ? Трябвя ми нещо по-така различно, за бебе, майката се занимава със същото и искам да е от "колежка" 😀

По Цар Освободител, магазин за спално бельо, на ъгъла...някъде под Окръжна се пада. Играчките са изложени на витрината.

Общи условия

Активация на акаунт