На пазар във Варна - Тема 53

• 31 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
По моловете дали няма да има някое фото? Там нали всичко работи до късно.

# 646
Къде мога да си намеря твърд леген за дрехии как им варира тяхната цена? Понеже масово срещам от лесно чупливата пластмаса, а търся от старите, които са една идея по-здрави. Благодаря Ви предварително! Blush

# 647
  • Варна
Момичета, откъде си купувате недрогерийни бои за коса? В червената гама съм и искам да си избера интересен цвят. Досега бях с Lorvenn, но сякаш е доста нетрайна. Нея купувам от фирмения магазин на Севънтийн и т.н от Гранд Мол.

# 648
  • Варна
Пазаруваме млечни продукти само от Ропопа милк ! Сиренето на Мокрен ни е фаворит !

# 649
  • In transit
Отдавна спрях да купувам сирене от.масови марки. Преди взимах от водица срещу мръвката, но нещо се изгуби. Сега взимам или от кръглите козе сирене от пазар чаталджа, или от парк март от по скъпия щанд. Всичко друго ми е тебешир.
Защото продадоха кравите и спряха да се занимават с това. Нямаше кой да им помага и се отказаха. Sad

# 650
  • Варна
Сирене от години купувам само от Лидл. Главният готвач на Рапонги ми го препоръча и 5та години дори не съм опитвала друго.
Преди се казваше Софра, а сега е Милбона. В светло сини тенекиени кутии е в опаковка по 1кг. Виждала съм го и във вакуум опаковка от по 200-300гр и един път вземах,  но не е същото.

# 651
Много жалко за водица... беше едно от малкото изчистени и вкусни сирена. Да, родопа милк пропуснах,_ сирене, кашкавал и краве масло

# 652
  • Варна
Момичета, откъде си купувате недрогерийни бои за коса? В червената гама съм и искам да си избера интересен цвят. Досега бях с Lorvenn, но сякаш е доста нетрайна. Нея купувам от фирмения магазин на Севънтийн и т.н от Гранд Мол.
Златна рибка - имат магазин в Гранд мол.
https://www.zlatnaribka.com/

# 653
Родопа милк такива ментета продават... купувала съм кисело мляко (някакво "поле" беше), което видимо съдържаше жълтеникава боя и желиращ агент за сгъстяване. Много хора не го забелязват, не мога да си обясня как не го забелязват... Някакъв "много хубав" бекон, който изобщо не беше бекон, а обикновен пушен колбас със сгъстители. Лидъл поне имат наистина бекон. Яла съм и хубави неща от там, де, но голяма част са глупости на завишени цени.

# 654
Ами аз имах предвид едни продукти със зелени етикети, които мислих, че са техни продукти. За Поле незнам какво съдържа.

# 655
  • Варна
Здравейте момичета! От къде да купя  качествени семена, за магданоз. В саксия искам да си го посадя.

# 656
Аз купувам семена магданоз на Опал Зи от пазар Чаталджа и досега винаги са се хващали.

# 657
  • Варна
Аз купувам семена магданоз на Опал Зи от пазар Чаталджа и досега винаги са се хващали.

Ени, къде точно от пазар Чаталджа ги купуваш?

# 658
Магазинчето е между пекарна Лагард и пекарна Изгрев... Срещу него има магазин за обувки.. Продават предимно семена /има и един от дясно на Лагард, но там има повече цветя и семена не съм взимала от там/.  Продавачката е възрастна жена и винаги ми е помагала в избора и със съвети за отглеждане на подправки.
Надявам се да съм те ориентирала Simple Smile

# 659
Да питам дали мога да вляза в Гранда около 22:45ч до някой банкомат?

Общи условия

Активация на акаунт