Как бихте постъпили

• 3 713
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Севлиево
Уф,така зле е написано,че почти нищо не разбрах... Все пак имало ли е сватба или не?Щото ако е имало и се е оженил за друга ти защо си се върнала обратно,че си и забременяла?Това вярно ми прилича на история от махалата...

# 16
  • София
В маалата правят сватби без подпис. И нашата булка била заместена с бивше гадже, за да не изгорят парите и за да може свекърите да съберат подаръците и парите от гостите.
За мен това си е типична ромска драма, евала на жената,че все пак знае буквите, можеше и по-зле да е.
А по темата - всъщност какво си чудиш. Махай се от този. Ако ли не, ще си го търпиш такъв, какъвто е.

# 17
Как бих постъпила... На първо място, бих се върнала в училище, за да изкарам поне основно образование. Потресаваща неграмотност.

Но иначе, да... хубаво е децата да имат бащи.

# 18
Дано да не е истина това.
Културни особености, културни, но собствената ми  обща култура беше поразена.

# 19
Стига де. Жената не е виновна, че се е родила и израсла в такава среда.

Авторке, просто не се връщай вече при този човек, не можеш да разчиташ на него. Щом не можеш да издържаш и имаш при кого да отидеш, махни се от това семейство.

# 20
  • София/Севлиево
Хм,ако е от малцинствата малко трудно ще я вземат техните обратно с дете...Но да,по-добре да се маха от там,където е сега...

# 21
Напротив, веднъж вече не е имало проблем да отиде при майка си. От този мъж и семейството му не виждам какво може да се очаква повече, явно нещата са драстични.

То хубаво детето да расте с баща, авторке, но зависи какъв. Прибирай се при майка ти.

# 22
Ама малко да оправи правописа, че така е мъка, трудно проследих идеята на автора Mr. Green
съжалявам за правописа пиша с гугал преводач телефона ми е испански и нямам бг шрифт за всички който ме обвиняват в неграмотност имав средно разбира се не съм пуснала темата за за ме критикувате иначе да от ромски произход съм и не се срамувам знам че има доста роми който са зле  не се определям като тях израснах по различен начин от това което си представяте като цигани .. виждам че поста ми предизвиква само критики така че моля всеки да погледне себе си преди да съди !

# 23
Може ли някой да преразкаже, моля?

# 24
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз не бих те съдила, никои не е виновен за това къде и в какво семейство се е родил. Но ако бях в твоето положение, бих положила усилия да се грижа за себе си и детето си, с бащата явно няма да "уварите боба" . 
Евентуално издръжка от него, и ако иска да вижда детето си, да уточните режима.

# 25
Ама малко да оправи правописа, че така е мъка, трудно проследих идеята на автора Mr. Green
съжалявам за правописа пиша с гугал преводач телефона ми е испански и нямам бг шрифт за всички който ме обвиняват в неграмотност имав средно разбира се не съм пуснала темата за за ме критикувате иначе да от ромски произход съм и не се срамувам знам че има доста роми който са зле  не се определям като тях израснах по различен начин от това което си представяте като цигани .. виждам че поста ми предизвиква само критики така че моля всеки да погледне себе си преди да съди !

Ами много хубаво, щом си израснала в нормални условия, значи няма нужда сега да търпиш и да живееш в ужасни. Всички тия ситуации, които са ти се случили са много, много зле, затова и повечето потребителки тук го играят  неразбиращи и шокирани.

Вземай си детето, отивай при майка си и не се връщай вече при тия хора. Разбираш, че на едно 90 процента сама си си виновна с това иди ми- доди ми.

# 26
  • Най-красивата страна
Стой при майка си,гледай си детето,довърши си образованието  и си намери работа.

# 27
Щом си задавате тоя въпрос значи че не е оная първа любов дето има страст, любов, тръпка... Може би е от втората след нея... Метаморфоза в любовта... Улегнала... По скоро въпроса е,, какво искате вие, какво очаквате, търсите... Явно не е Улегнала приятелска любов...

# 28
Оф, ама стига с това редактиране или забърсване на постове - като си тръгнал да казваш нещо, не се отмятай. Така съвсем нищо не се разбира, как да оформим мнение?!

# 29
Много е за разказване,но от няколко месеца си задавам един въпрос и не намирам отговор не знам какво испитвам към мъжа си
След като не изпитваш нищо към него не виждам причина да си с този човек. Ако изпитваше каквото и да е нямаше изобщо да ти изникне този въпрос в главата !

Общи условия

Активация на акаунт