Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 351
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Melissa_90, честит подранил юнак!!! Да расте здрав, щастлив и послушен!!! Heart

Кажете ми моля ви каква пелена сте взели за изписването? Ние още нямаме...все ми Се струват дебели.
Аз съм взела този комплект от Angel baby. Даже точно днес го пуснах с първа бебешка пералня Simple Smile Пелената е много приятна, памучна- в никакъв случай не е дебела, но не е съвсем пък тънка.

# 241
Честито бебче! Бързичко да ти го дават пожелавам. Не се притеснявай в 37 г.с. са си добре. ❤️ И моето бебе е 37+6 и не се е налагало да му правят нищо. Сигурна съм, че много скоро ще си гушнеш и твоето. Бързо възстановяване ти пожелавам. 🤗
Относно изписването - и аз съм взела същата пелена като вашите - памучна, тънка. Бях взела и една съвсем тъничка, ама акушерката и се намръщи. Бебчето му беше топло обаче и го поодвих леко - веднага спря да плаче. Ето така го изписахме. Шапката я махнах веднага след това.

# 242
Mellica как мина раждането. Бебо как е? Заради килограмите ли е в кувиоз или всички бебчовци в 37 ги слагат? Дават ли ти да го виждаш?
Аз бях писала, че на мен два поредни дни ми пада жълтеникава слузеста тапа, отвреме на време съм с контракци. Моят термин е чак 22.07, но явно ще се появи бебка значително по-рано. Ако устискам до вторник ще видим тонове и разкритие.
И аз имах жълтеникава слуз ,но като си прокървих за разкритие като ме гледаха,се разбра че в момента пада тапата,малкия е в кувьоз понеже е 2,300 /46 см. абе миньон, пуснаха ме само да го видя,диша самостоятелно
Дано бързо навакса  с грамажа

# 243
Честито, Melissa! Да е жив и здрав малкия юнак и скоро да се гушнете ❤

# 244
честито Melissa да ти е жив и здрав юнакът. бързо възстановяване на теб.
на мен днес ми се размина, поне за сега..отидохме до спешното и всичко спря..няма болка няма нищо..дано да си изкарам още 2 седмици, че и моята доки я няма в града и много се страхувам..

# 245
  • Варна
Честит ти малък мъж, Melissa! ❤😇Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва ❤ Всичко ще бъде наред и ще си го гушкаш много скоро ☺😇❤

# 246
Честито бебче, Melissa! Здрав и щастлив да расте. Hug

# 247
Melissa_90, честит син! HugHeartHug
Живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи!

# 248
  • Пловдив/София
Честито, Мелиса, и дано скоро си го вземеш!
Аз днес не съм на кеф, имам засилено течение, усещам я по-слабо и съм зле с нервите, ревливо ми е. Гузно ми е и за малкия, че хич нямам търпение с него и му се карам за глупости... Четох, че става зле с хормоните към края и явно ме е хванало. Пък имам цял месец още...

# 249
Мелиса, честит ти юнак! Да расте бързо и скоро да си го гушкаш 🤗

# 250
Момичета,сутринта ми падна тапата и съм вече леко притеснена. Явно момента съвсем наближава. В края на 36 седмица съм, във вторник грябва да влезна в 37. Много се надявам да устискам още някой ден,за да е поне 37 седмица и да го водят доносено детето. Имам дата за операция на 4.07, но явно няма да е дочакам. Терминът ми е на 16.07. От родилите мами по естесвен път, паднаха ли ви тапите преди раждането и кога ?
Ако издържа до утре съм на преглед при АГ-то ми.

С първото дете ми падна тапата  19 часа преди да родя.АГ тогава ми обясни ,че е начало на родилен процес ,но може да се забави с дни ... някъде го пише и до седмици ,но в моя случай бяха часове.

# 251
Честит бебок, стискам палци да не е дълго в кувьоза!

Аз имам чувството, че много скоро ще се случат нещата. Всекидневни контракции, половината от тях леко болезнени, течението ми стана още по - обилно, но тапа не е падала (или поне така си мисля). На бебка и е тясно вече, доста по - малко мърда. Очаквам вече всеки момент да се наложи да тръгна към болницата 😀

# 252
Момичета,сутринта ми падна тапата и съм вече леко притеснена. Явно момента съвсем наближава. В края на 36 седмица съм, във вторник грябва да влезна в 37. Много се надявам да устискам още някой ден,за да е поне 37 седмица и да го водят доносено детето. Имам дата за операция на 4.07, но явно няма да е дочакам. Терминът ми е на 16.07. От родилите мами по естесвен път, паднаха ли ви тапите преди раждането и кога ?

С първото дете ми падна тапата  19 часа преди да родя.АГ тогава ми обясни ,че е начало на родилен процес ,но може да се забави с дни ... някъде го пише и до седмици ,но в моя случай бяха часове.

На мен пък ми падна преди 2 седмици тапата и успяхме да задържим положението с магнезий. Сега от седмица не пия магнезий и нямам никакви контракции и изглед, че скоро ще родя.. 😀

# 253
Скъпи Мами като ви слушам всички колко сте нетърпеливи "голямото събитие" да се случи по-скоро и чак ви завиждам! Мен толкова много ме е страх от предстоящото ( още повече, че ще е планово секцио по мед причини) че ентосиазмът ми се изпарява в секундата , в която си помисля за "момента"! Искрено се радвам за вас и хубавите емоций които изпитвате! Успех и леко раждане на всички! Flowers Hibiscus

# 254

На мен пък ми падна преди 2 седмици тапата и успяхме да задържим положението с магнезий. Сега от седмица не пия магнезий и нямам никакви контракции и изглед, че скоро ще родя.. 😀

То си е до организъм... беше ли примесена с кръв ?

Общи условия

Активация на акаунт