Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 360
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Исайкова,при Богословова ли си?
Не, при Оручева.

Аз с килограмите съм +11.
Но въпреки това адски ми тежи.
Краката са ми понички, едвам стъпвам.

# 226
Здравейте, моят термин е за 10.07, но ме притеснява появата на една генитална брадавичка в 6 месец, за която гинеколожката ми каза, че е папилома вирус. Някоя от вас сблъсквала ли се е с този проблем?

# 227
  • София
Здравейте, моят термин е за 10.07, но ме притеснява появата на една генитална брадавичка в 6 месец, за която гинеколожката ми каза, че е папилома вирус. Някоя от вас сблъсквала ли се е с този проблем?
Аз също имам папилома вирус, но ми го хванаха чрез кръвен тест миналата година. Нямам симптоми. Моята лекарка тогава ме успокои, че всяка трета раждала жена го има. Но е хубаво да се следи.

А аз ще раждам секцио и не знам какви са рисковете при нормално и дали изобщо има такива, все пак не е херпес...не знам, питай лекарката си.

# 228
Тип инфекция, знам, че в по- голям процент се предава по полов път, проявява се с понижен имунитет, но не съм запозната с лечението. Твоя лекар какво каза има ли риск за бебето, трябва ли да се лекува преди раждането?
При мен и моята стафилококова инфекция ме наблъскаха с два антибиотика и на 25.06. ме викат за вагинален секрет, защото доки ми каза, че иска да съм чиста, когато ме реже, за да няма заразяване на бебето....
При теб казала ли е нещо доки, ако не питай! Няма срамно да питаш, по добре питай за всичко, за да си спокойна.😉аз така правя, въпреки, че съм бременна трети път! 😉😂

# 229
  • София
То не се лекува, като стафилокока. Стои си в теб цял живот, след като си заразен вече. При слаб имунитет се проявява. Но е хубаво да се следи често жената, защото предразполага към рак на маточната шийка. Така че трябва повече профилактики.
А аз те съветвам да си пуснеш кръвен тест. Може пък да не е папилома.

# 230
Момичета,сутринта ми падна тапата и съм вече леко притеснена. Явно момента съвсем наближава. В края на 36 седмица съм, във вторник грябва да влезна в 37. Много се надявам да устискам още някой ден,за да е поне 37 седмица и да го водят доносено детето. Имам дата за операция на 4.07, но явно няма да е дочакам. Терминът ми е на 16.07. От родилите мами по естесвен път, паднаха ли ви тапите преди раждането и кога ?
Ако издържа до утре съм на преглед при АГ-то ми.

# 231
моята лекарка също ми каза че всяка трета жена го носи в себе си, но при всеко се проявява в различен етап от живота. Утре отново съм на преглед, и ще обсъдим отново въпроса, защото ми беше казала че има риск за пренасяне на инфекция върху бебето и по-добрият вариант е секцио....за съжаление. Но каквото такова, важното е бебчетата да са здрави.

# 232
  • София
Момичета,сутринта ми падна тапата и съм вече леко притеснена. Явно момента съвсем наближава. В края на 36 седмица съм, във вторник грябва да влезна в 37. Много се надявам да устискам още някой ден,за да е поне 37 седмица и да го водят доносено детето. Имам дата за операция на 4.07, но явно няма да е дочакам. Терминът ми е на 16.07. От родилите мами по естесвен път, паднаха ли ви тапите преди раждането и кога ?
Ако издържа до утре съм на преглед при АГ-то ми.
Не съм родила още, но доколкото съм информирана може до седмица да започне раждането, като преди това ще имаш контракции. Но щом ще си с операция го обсъди с АГ, той най-добре ще прецени как да процедирате.

# 233
  • София
Кажете ми моля ви каква пелена сте взели за изписването? Ние още нямаме...все ми Се струват дебели.

# 234
Кажете ми моля ви каква пелена сте взели за изписването? Ние още нямаме...все ми Се струват дебели.
Една памучна чисто бяла от "Точици".

# 235
4та вечер се събуждам с нетърпими болки в кръста и яйчниците и супер стегнат корем.От 03:00 до 06:30 не беше пиене  на магнезий,Но шпа,Спазмалгон от нищо не минава Sad и доки като каже нормално е ,аз лично  не намирам нищо нормално в тези нечовешки болки,а цял ден лежа...и пак нищо...не знам вече какво да правя Sad
И се оказа че съм с разкритие 4 см.
НО...съм горда майка на един дребосък,който бързаше да излезе в 37 г.с. Дай Боже да ни изпишат заедно,стискайте палци ,че малкия принц е в кувьоз🍀

# 236
4та вечер се събуждам с нетърпими болки в кръста и яйчниците и супер стегнат корем.От 03:00 до 06:30 не беше пиене  на магнезий,Но шпа,Спазмалгон от нищо не минава Sad и доки като каже нормално е ,аз лично  не намирам нищо нормално в тези нечовешки болки,а цял ден лежа...и пак нищо...не знам вече какво да правя Sad
НО...съм горда майка на един дребосък,който бързаше да излезе в 37 г.с. Дай Боже да ни изпишат заедно,стискайте палци ,че малкия принц е в кувьоз🍀

Честито, Melissa! Стискаме палци да не се налага много престой в кувьоз! 🤗

# 237
Честито бебче. Дано бързо да се възстановите и да Ви изпишат съвсем скоро и двамата. Бъдете здрави !!!   

# 238
Честито бебче и спокойно той в 37 г.с. си е голям мъж ще видиш, че всичко ще бъде наред и съвсем скоро ще бъдете заедно!

# 239
Mellica как мина раждането. Бебо как е? Заради килограмите ли е в кувиоз или всички бебчовци в 37 ги слагат? Дават ли ти да го виждаш?
Аз бях писала, че на мен два поредни дни ми пада жълтеникава слузеста тапа, отвреме на време съм с контракци. Моят термин е чак 22.07, но явно ще се появи бебка значително по-рано. Ако устискам до вторник ще видим тонове и разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт