Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 332
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честита двойна радост и от мен Simple Smile Да са ви живи и здрави, а на теб бързо възстановяване!

# 301
rangelova , Честито,да са живи и здрави!  🍀Бързо възстановяване.

# 302
Честити юнаци 😍 Да живи и здрави и мнооого щастливи!

# 303
[video][/video] Еха, честито, честито! Бързо наваксване с килограмите, много здраве и късмет! Браво на бебетата и мама!

Относно играчките и аз искам да взема някаква за леглото, нещо да се върти и свири, но не съм проверяваше от къде. Иначе и аз имам една, две, но по скоро са си мой 😂😉 За бебока искам нещо музикално.

# 304
Здравейте, да споделя-снощи се родиха Виктор и Ивайло в 35 г.д+0-2470-47см, и 2600 г-46 см.Изтекоха ми водите ,Ивайло е в кувьоз,че диша трудно, но се надявям бързо да се справи!

Честити момчета... 💙💙👏👏!!!

# 305
Мама rangelova желая съвсем скоро гушкане и на двамата герои. Имам сестри близначки и разбирам вълнението и двойната радост, която носят. Имат много добро тегло за седмиците си затова вярвам, че бързо ще ви изпишат и ще наваксат.

# 306
Честито за малките юнаци. Да сте живи и здрави цялото семейство! Поздравления за двете имена- прекрасни са. Точно двете, между които се колебаехме и ние 😀

# 307
Честито на Melissa и rangelova! Да са ви живи и здрави бебенцата, и скоро в къщи!

На прегледа днес измериха юнака 3 700, в 37+4г.с. съм, аз ли съм с най-голямото бебе 🧐
Също ме прегледа за разкритие - 2 см, които изобщо не съм разбрала как са станали...

# 308
  • Пловдив/София
Да се оправя бързо Ивайло и да се прибирате!
Няма никакъв смисъл от играчки първия месец, освен за наша радост. Но като се има предвид колко по-трудно се пазарува с бебе, не пречи да се вземат и вадят в подходящия момент Simple Smile
След 2 дни съм на тонове и преглед и нямам търпение. Дано е пораснала. Няколко дни беше подозрително кротка, но днес пак скача в корема ми и ме поболява оттук оттам.
Изморих се зверски от 30-40 минути обикаляне в икеа, не е истина в кква лоша форма съм Sad уж всеки ден гледам да се разхождам, ама явно не помага...
Момичета, кога влизаме в 9ти месец, в 36+0 ли? Аз съм 35+4, или съм влязла, или след 3 дни...

# 309
Здравейте, да споделя-снощи се родиха Виктор и Ивайло в 35 г.д+0-2470-47см, и 2600 г-46 см.Изтекоха ми водите ,Ивайло е в кувьоз,че диша трудно, но се надявям бързо да се справи!
Честита двойна радост и от мен ❤
Бързо възстановяване на мама и бебчетата!Нека са много здрави,игриви и щастливи!

# 310

Честити юнациии..да се възстановите бързо бързо..и да трупате щастливи и слънчеви мигове .. ❤🎉

# 311
Честити юначета и от мен да са живи и здрави и бързо прибиране у дома!
До колкото знам мисля, че в 36 сед е 9ти месец.

# 312
  • Сандански
Честити бебчета и от мен.  Нека са живи и здрави, много обичани и благословени.  На мама бързо да възстановяване♥️♥️♥️

# 313
  • Варна
Rangelova, честити малки мъже! Да растат живи и здрави, игриви и безгрижни ❤😇🐻 Нека Ви носят много радост и прекрасни моменти! ❤❤

# 314
Честито на Melissa и rangelova! Нека растат здрави и усмихнати бебоците, а на мамите бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт