Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 287
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Честито и от мен!

Момичета, връщам се от преглед. Док каза, че главата е много ниско, направо в стартова позиция и да чакам всеки момент. Освен това съм минус 1 кг от предния преглед. Имам пробождания от сутринта и усещам лек натиск.
Страх ме е 😣

# 406
Честито бебче и от мен! Браво!
Продължаваме с мъжкото бебешко присъствие! 😉😉😉Да сте живи и здрави!

# 407
Честито и от мен!

Момичета, връщам се от преглед. Док каза, че главата е много ниско, направо в стартова позиция и да чакам всеки момент. Освен това съм минус 1 кг от предния преглед. Имам пробождания от сутринта и усещам лек натиск.
Страх ме е 😣

Стискам палци! Мисли положително, скоро ще срещнеш най - голямата любов на света! ♥️ Всяка болчица си заслужава, колкото и комерсиално да ти звучи сега. Всичко ще е наред.

# 408
  • Сливен
Noldea10 ,мисли позитивно. Бях като тебе на 23 , когато родих и казват,че като си по-млад си по-смел. С много вътрешна смелост и позитивизъм всичко отмина и родих нормално здраво бебе. Слушай лекарите и сестрите и си мисли как ще гшнеш бебе за пръв път. Всичко ще бъде наред. Пожелава ти успех.

# 409
и аз бях в понеделник на преглед, главичката е много ниско и имам около 1,5-2см разкритие. Тези дни и тапата ми падна на части (слузесто кафеникаво течение...като сопол). Имам нерегулярни болезнени контракции и постоянно втвърдяване на корема. В очакване съм, успех на всички мамии Simple Smile

# 410
Тази миналата нощ целия ми корем е стегнат. И като ставам по 100 пъти до тоалетната го усещам някак тежък. От снощо имам болки, май в яйчниците, ама вече и аз незнам, кое къде ми е Blush. Бебка много се върти. Денонощно.

Решила съм днес да подготвя чантата за родилното. Секциото ми е предвидено за средата на юли, но...... Като бях в болницата питах за дрешките. Една акушерка ми каза да взема с къс ръкав, заради жегата. И за всеки случай една блузка с дълъг. Само за изписването не сме взели на бебка тоалета.

А относно хъркането - от два месеца ММ спи в другата стая, защото твърди че хъркам зверски.

# 411
Аз съм на лекар на 3ти, предния път доктора каза ме главата е ниско долу, сега усещам как шава и се разтяга долу и около яйчниците. Помеждодругото и аз го очаквам всеки момент, имам стягане в корема и леки като пред менструални болки. Доктора ми каза предния път, че няма да тръгне по рано раждането, тъй като пия магнезий, но аз си чакам и нямам много доверие.. 😂😂😂😂

# 412
  • Пловдив/София
Честит Даниел, страхотно име!
Прегледите за рсзкритие са пълна гадост. Според мен самите лекари ги пресилват понякога, за да ускорят раждането. По време на миналото раждане така ме развъртя при единия преглед, че звезди ми излвзоха и ревах след това... болеше повече от контракциите. Ако ви гледат преди 36 г.с би следвало да са по-внимателни...

# 413
  • София
Здравейте и от мен, момичета! 😊

Да започна с това, че термина ми е на 15.07,(37+3г.с.) плацентата вече е 3та степен, но човека си седи горе. Имам болежки от време на време, но нищо сериозно. Надявах се, че ще родя до края на юни, защото върви по голям, ама май ще ми се размине. 😁
За гладенето да ви се оплача, че онзи ден изпрах и изгладих, и ги прибрах в неговите си шкафове и сега дрехите миришат на ново дърво. 😕 А така хубаво миришеха на бебе, та май по добре съвсем преди термин да се перат.
Отностно бръсненето и аз не мога и да си представя да отида на преглед без да съм "почистила". По трудно е сега, ама аз от малка се бръсна и го карам по спомен и с помощ от огледалото. 😁

Pebbles, честито още веднъж! 🥳😊

# 414
Здравейте и от мен, момичета! 😊

Да започна с това, че термина ми е на 15.07,(37+3г.с.) плацентата вече е 3та степен, но човека си седи горе. Имам болежки от време на време, но нищо сериозно. Надявах се, че ще родя до края на юни, защото върви по голям, ама май ще ми се размине. 😁
За гладенето да ви се оплача, че онзи ден изпрах и изгладих, и ги прибрах в неговите си шкафове и сега дрехите миришат на ново дърво. 😕 А така хубаво миришеха на бебе, та май по добре съвсем преди термин да се перат.
Отностно бръсненето и аз не мога и да си представя да отида на преглед без да съм "почистила". По трудно е сега, ама аз от малка се бръсна и го карам по спомен и с помощ от огледалото. 😁

Pebbles, честито още веднъж! 🥳😊
И при мен е същата работа това с шкафа. Онзи ден изпрах и изгладих всичко и сега миришат на дърво... 😕

# 415
Аз нали ги изпрах, изгладих и ги прибрах в вакум плик да не се прашат, вчера ги изваждам на нищо не меришеха и бяха се смачкали. Сглобиха ми легълцето и ги сложих в шкафчето, сега ме подсещате да видя на какво меришат... 😬😬

# 416
  • София
И моите ще миришат на дърво, ама какво да направя... Освен това, прах само с препарат, тоест без омекотител, и реално не миришат на нищо.

Девойката ще им даде бебешки аромат като се появи. Grinning

# 417
Ние сме на финалната права от завършека на ремонта....но, и аз смес 4 дена влизам да раждам....няма да имам време да пера, да чистя, помолила съм майка ми и дъщеря ми да го свършат! ....вече ми е все едно, важното сега е бебо и аз да сме добре! Спрях да обръщам внимание на болките 😉и като че ли нищо не ме боли!

# 418
  • София
Те първа ще перем момичета, няма начин 😍 Аз първата пералня я изпрах без омекотител, другите реших да са със, пък ще видим.

# 419
  • София
Момичета, моля ви за съвет!!!!
Сега се връщам от преглед. Бяхме планували секциото другата седмица, но се оказа че по тоновете хванаха, че имам контракции. Аз не си ги усещам. После ме гледаха за разкритие. Имам 1,5 см. И 50% скъсена шийка Sad
Лекарката ми предложи да вляза днес в болницата, утре да ме оперира..аз отказах. Не съм подготвена психически. И сега се чудя дали не сбърках. Тя заминава за конгрес  петък, събота и неделя и няма да я има. Не знам какъв е шанса да родя точно уикенда, но от екипа им остават само дежурни лекари. Не знам как да постъпя. Посъветвайте ме ❣

Общи условия

Активация на акаунт