Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 283
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Жив и здрав да е Даниел! И моят син се казва така, любимо име Wink
От снощи и аз имам странни болки, като менструални. Боля ме 2-3 часа, като тъпа постоянна болка. Сутринта към 6ч пак се събудих от същата болка, не силна но постоянна, боля ме до към 10.30ч и пак отмина... Доста походих сутринта и усетих и леки стягания в корема... Предишното ми раждане беше секцио и то в ранна седмица, не съм усещала и контракции и сега нямам идея какво да очаквам. Общо взето съм на тръни Simple Smile

# 421
Момичета, моля ви за съвет!!!!
Сега се връщам от преглед. Бяхме планували секциото другата седмица, но се оказа че по тоновете хванаха, че имам контракции. Аз не си ги усещам. После ме гледаха за разкритие. Имам 1,5 см. И 50% скъсена шийка Sad
Лекарката ми предложи да вляза днес в болницата, утре да ме оперира..аз отказах. Не съм подготвена психически. И сега се чудя дали не сбърках. Тя заминава за конгрес  петък, събота и неделя и няма да я има. Не знам какъв е шанса да родя точно уикенда, но от екипа им остават само дежурни лекари. Не знам как да постъпя. Посъветвайте ме ❣
Секциото по желание ли е или има мед. причини? Ако има причина, аз бих влезнала за операция. Какво каза лекарката? Все пак тя най - обективно може да оцени състоянието ти. Моя съвет е да послушаш нея.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 14:28 от Svetlana Sv 604742

# 422
Момичета, моля ви за съвет!!!!
Сега се връщам от преглед. Бяхме планували секциото другата седмица, но се оказа че по тоновете хванаха, че имам контракции. Аз не си ги усещам. После ме гледаха за разкритие. Имам 1,5 см. И 50% скъсена шийка Sad
Лекарката ми предложи да вляза днес в болницата, утре да ме оперира..аз отказах. Не съм подготвена психически. И сега се чудя дали не сбърках. Тя заминава за конгрес  петък, събота и неделя и няма да я има. Не знам какъв е шанса да родя точно уикенда, но от екипа им остават само дежурни лекари. Не знам как да постъпя. Посъветвайте ме ❣

И според мен послушай лекарката, може и всичко да е наред докато тя се върне, но ще се притесняваш и все ще си в очакване, освен ако не решиш да родиш естествено. И при мен така се получи със секциото преди години - казаха ми от днес за утре, нямах готовност и беше стрес, но после всичко се подрежда. Heart

# 423
Абсолютно подкрепям Светлана, ако има медицинска причина по-добре не отлагай, а ако няма, тогава и да тръгне естествено няма защо да те притеснява.
Аз пък да ви се оплача, снощи имах страхотни болки. По едно време бях сигурна, че като нищо момента е настъпил, но всичко се размина. Остава ми точно 1 седмица до термина, от ден на ден контракциите стават все по-чести и по-болезнени, но така и не стават ритмични. Никак не ми се преносва Sad

# 424
  • София
По медицински причини. Тя ми предлага варианти просто...но не беше настоятелна. Предписа ми по 6 магнезия на ден. Каза, че понеделник си е на линия.
Другото, което е, че четох, че
Мога и 10 дни да издържа с такова разкритие. Но божа работа.

# 425
По медицински причини. Тя ми предлага варианти просто...но не беше настоятелна. Предписа ми по 6 магнезия на ден. Каза, че понеделник си е на линия.
Другото, което е, че четох, че
Мога и 10 дни да издържа с такова разкритие. Но божа работа.
Можеш. Една приятелка си изкара две седмици с два сантиметра. Не се знае обаче. В крайна сметка лекарката няма как да те накара на сила. Предлага. Звънни и ако искаш да ти разясни риска и дали си заслужава да го поемаш. Явно така или иначе ще е скоро момента. В понеделник няма да те е страх по - малко.

# 426
  • София
Говорих с нея. Говорила е с шефа на отделението и ме съветват да тръгвам към болницата, така ще съм по-спокойна, че ще съм при тях... а аз умирам от страх.
Наистина човек на 20 не изпитва тези страхове Simple Smile както на 35.

# 427
Говорих с нея. Говорила е с шефа на отделението и ме съветват да тръгвам към болницата, така ще съм по-спокойна, че ще съм при тях... а аз умирам от страх.

Успех, стискаме палци 🤗

# 428

Довери се на лекарката си!

Стискаме палци всичко да е наред, дръж ни в течение.

# 429
Стискаме силно палци! Всичко ще е наред! ❤️❤️❤️

# 430
Имам въпрос към мамитата, които вече родиха - с какви дрешки обличаха бебоците в болницата?

# 431
  • София
Жив и здрав да е бебе Даниел!

# 432

Всичко ще бъде ок,няма смисъл да се притесняваш, споко... 😉😉 Аз съм на 25г. и също ме е страх, мисля че от неизвестното, но се опитвам да го преодолея.. 😀😀

# 433
Имам въпрос към мамитата, които вече родиха - с какви дрешки обличаха бебоците в болницата?
При нас ги навличаха брутално. Боди с дълъг ръкав, отгоре жилетка и ританки + одеалце. Като ги попитах как ги обличат зимата - пак така. 😂  За това пък ги държахме отвити и от време на време пускахме климатика, че не се издържаше. През другото време на отворени прозорци.

# 434
Isaikova, стискам палци. Дано скоро се радваш на здрав бебешок ☺️

Общи условия

Активация на акаунт