Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 281
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
isaikova, смело с багажа и отивай да се свършва, ще си гушкаш бебчето мн скоро .... успех мамче!

# 436
Темата се раздвижи, няколко мами ще раждат и всички сме с вас, стискаме палци за по-кратко и по-щадящо раждане със здрави бебчета на финал! Isaikova, Nansss, Summer5, Noldea10, mimimi2019, Inkonito, thristovva, Naya2019 всичко ще е наред, бъдете спокойни и уверени, скоро ще гушнете слънчицата си! Migles, бебчето е доносено, ако и ти раждаш, пожелавам успех и спокойствие и на теб!

Pebbles18, честит малък мъж Даниел! Много да е здрав и да ви радва! Heart

Аз другата седмица съм на преглед за разкритие, но мисля да понося девойката още десетина дни, сега съм 37 г.с. накрая. Вълнението вече е голямо. Аз не бързам с подготовките, таткото е обещал, че ще се оправя като родя. Нагорно ще му дойде, но щом иска, аз нямам против. По цял ден съм с малкия навън и си почивам, подготвям се психически. Blush
Още малко, вижда му се края. Heart

# 437
Взички ни е страх в това няма съмнение на мен днес ми казаха, че трябва да остана от предната вечер в болницата преди операцията и повярвайте ми от сега ми се плаче и изпадам в страшен ужас! Аз - сама в болницата нощта преди операцията със страховете и паниката си! Представям си как мм ме оставя и изпадам в ужас аз тогава ще имам най-голяма нужда от подкрепа!

# 438
Да се похваля и аз. Днес в 12.45 се роди Борис. 2850кг и 48см. Месец преди термин. Много сладък и мъничък. Баткото е на седмото небе.

# 439
Migles, честита радост! Много да е здрав Борис и много да ви радва! Blue Heart

# 440
Migles, живо и здраво да ти е бебчето, бързо възстановяване!

# 441
Честити нови бебовци! Продължаваме с поредицата момчета и само една мома Simple Smile

Утре влизам в 38ма,а признаци няма. Всяка болка поражда надежди в мен, но уви Blush толкова съм свикнала с болката, че вече се чудя дали ще позная кога идва момента..

Досега мих прозорците, сега ще закачам пердета, после прахосмукачка. Утре съм на преглед сутринта, после евентуално ще пера килими Bowtie

Не мога да го разбера това бебе, едвам го задържахме в критичните седмици, а сега се инати.
Ден преди да родя дъщеря ми, брах горски ягодки. Ден преди да родя малкия, садих краставици и домати.  А сега нищо не помага Bowtie ходихме да берем ягоди, чистя, излизам навън, не се щадя...  Пък контракците ми намаляха и не са болезнени като преди Bowtie

# 442
Да се похваля и аз. Днес в 12.45 се роди Борис. 2850кг и 48см. Месец преди термин. Много сладък и мъничък. Баткото е на седмото небе.

Ехее.. честитоо.. !! 💙💙

# 443
Ми то и аз съм в групата на очакващите, но девойката не бърза....изпитвам доста болки, доста по-силни от менструални. Бебето обаче си седи високо, в неделя ще ходя на преглед за разкритие. Вече се тревожа, че ще пренося, а хич не искам. Тежи ми много, жегите в Русе ме морят, то не че съм се спряла де Simple Smile Поне се преборих с ремонтите, каквото си бях наумила, стана. А момиченцето ми ще се роди когато му дойде времето Simple Smile

# 444
  • София
Жив и здрав да е Борис и много да радва мама и татко!

# 445
  • Пловдив/София
Не знам дали смогвам на всички да честитя, но за всяко бебе се вълнувам! Честит Борис!
Леко раждане на преддтоящите и приятно чакане на тези по-напред (като мен уж).

# 446
  • Сливен
Честито бебче,Мегле! Да бъде здрав и щастлив Борис! Искам и аз вече..Simple Smile

# 447
Здрав и щастлив да е Борис! Ех, какви хубави имена само се редят 🤩😍

Мен още страх не ме е обхванал, малко даже съм като страничен наблюдател. Дано и не ме хваща де, но вече ммого искам да си го видя, за да повярвам, че нистина е реален. ❤️

# 448
Честито момченце ❤ да е жив и здрав и много щастлив! 🤗

# 449
migles, честит син! HugHeartHug
Да сте здрави и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт