Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 821
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
Оййй и първата мадама се появи! Честита да е Лора и да носи много щастие! Бързо възстановяване ♥️

# 166
Честита Лора! Да е жива и здрава и мноого щастлива ❤ Бързо възстановяване!

# 167
Честито! Жива и здрава да е Лора Flowers Bouquet Flowers Cherry Blossom Hug
Аз пък се разхождам километри на ден по цял ден съм навън, стъпала качвам, болки имам, пробождания и пак не тръгва и не тръгва това раждане.
А вие какво толкова се притеснявате от тия куфари на колелца, сто пъти по-удобни са, другото трябва някой да го носи. Моят се запълни само от помпата кутията с подплънки 1 нощница кърпа джапанки дрехите за бебето и остава за мен да сложа нещо за изписването и си е пълен.

# 168
Честита да е Лора да е жива и здрава и мн да радва мама и тати! Бързо възстановяване и дай боже леко раждане на всички мами!

# 169
  • Варна
Ехеее, едва ви изчетох... Честити да са Хари и Лора! Да са живи и здрави, да растат безгрижни и много обичани! ❤😇

# 170
Момичета преподредих си багажа хахахха... 😂😀😀 това моето се нарича, човек без работа 😂 снощи три пъти вадих и слагах неща 😂😂😂

В малката чанта са нещата за родилното, а в сака за престоя.. 🙈😥🙊😂😂
Какво включва багажа ти за родилното,моя всичкия е в една чанта,а на бебето в друга.Кое ще ми е необходимо за родилното?

# 171
Момичета преподредих си багажа хахахха... 😂😀😀 това моето се нарича, човек без работа 😂 снощи три пъти вадих и слагах неща 😂😂😂

В малката чанта са нещата за родилното, а в сака за престоя.. 🙈😥🙊😂😂
Какво включва багажа ти за родилното,моя всичкия е в една чанта,а на бебето в друга.Кое ще ми е необходимо за родилното?

За родилното сложих, нощница, дамски превръзки от тези за бременни и обикновени, еднократни чаршафи, бикини, четка и паста за зъби, подплънки за кърма, кремче за зърна, джапанки, кърпа и сапун, а в другия още две нощници, бикини, чорапи, още еднократни чаршафи, също и всякакви превръзки, интимен гел, подплънки, още една малка кърпа, мокри кърпи за мен и да дам за бебето + памперси. Мисля, че е това....

# 172
  • United Kingdom
Честита радост, Sanichka 🥰 Да е жив и здрав и безкрайно щастлив! Бързо възстановяване! Разкажи как си, как мина 🤗

Благодаря!
На 17.06 имах странното усещане,че денят наближава, от сутринта имах постоянни болки в таза,мнооого често ходене до тоалетна и към 23:30 започна една постоянна менструална болка, докато стигнем болницата вече имах и контракции. Махнаха ми серклажа (беше доста неприятно) и имах 2 см разкритие. След 9 часа ужасни болки бяха само 3 см. Биха ми епидурал и в 4:40 извадиха бебчо с вакум заради позата на главичката. Все още сме в болница,бебчо е с жълтеница и го осветяват с UV лампа и опитваме да ядем редовно. Бях съсипана днес,но имаме напредък. Надявам се следващите резултати да са добри. Worried

Честито hoppe да е жива и здрава!

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 00:02 от Sanichka

# 173
Ехее колко хубави новини. Като видях колко коментара има бях сигурна, че има още едно бебче, а те даже две Hug
Да са честити Лора и Хари!  Бързо възстановяване на мамите!

Момичета, аз снощи се събудих с ужасно твърд и тежък корем! После цял ден беше през повечето време твърд отколкото отпуснат. Стягаше се още повече при всяко мърдане на бебчето. Имах ту силни, ту слаби болки. Пих нош-па и магнезий и не мръднах от леглото с надеждата да мине. Болките леко намаляваха, но втвърдяванията не. Иииии уж за всеки случай само дойдох да ме видят в болницата и пак ме приеха Confused
Отчетоха регулярни контракции и сега съм пак на системи.
Стискайте ми палци да се успокои коремчето ми и бебчо да седи поне още две седмици Rolling Eyes

# 174
Честито момичета 👶💙👶💜
За родилното само ношница и джапанки и телефон ще ви трябват. Нито превръзки, нито еднократни чаршафи, нито сутиени и подплънки съм ползвала. Кърма още няма, бельо също нямате, така че и превръзки не трябват. Дават лигнин, а отдолу под вас има еднократно не помня какво беше. Не се пие, не се яде. Поне в държавните е така. Аз съм раждала в майчин дом София.

# 175
И аз съм подготвила малко багаж - само по списък... чак се притесних като чета🤔 ама ще ми носят ако трябва 😬

# 176
Честита Лора! Да е жива и здрава и бързо възстановяване!
И аз днес стегнах багажа. Вече взе да ме хваща страх... Имам си втвърдявания и болки от време на време, но най ме тормози недоспиването и подуването на ръцете, което започна преди няколко дни.

# 177
Hope, честито! ❤❤❤
Да ви е жива и здрава Лора, много да ви радва! 🤗

# 178
Rinna Честита рожба! Да е жив и здрав и много да ви радва. И на теб бързо възстановяване.

Да се похваля и аз, на 19.06 се роди малкият Хари. Реши да подрани и ни изненада. Прекрасен е, не мога да му се нарадвам. Heart Heart
честито да ти е жив и здрав

# 179
Честито! Жива и здрава да е Лора Flowers Bouquet Flowers Cherry Blossom Hug
Аз пък се разхождам километри на ден по цял ден съм навън, стъпала качвам, болки имам, пробождания и пак не тръгва и не тръгва това раждане.
А вие какво толкова се притеснявате от тия куфари на колелца, сто пъти по-удобни са, другото трябва някой да го носи. Моят се запълни само от помпата кутията с подплънки 1 нощница кърпа джапанки дрехите за бебето и остава за мен да сложа нещо за изписването и си е пълен.
А😉ти в коя седмица си? Браво за интензивния живот 😉 нормално ли ще раждаш?

Общи условия

Активация на акаунт