Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 386
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Някоя мама с наближаващ термин!? или насрочено скоро секцио? Моя термин е 05.07., но насроченото ми секцио е от 01.07 - 05.07. доки ми каза, че колкото по към термина,по- добре, даже ако всичко е наред ще ме реже на 05.07!

Моят термин също е 5ти, но аз ще раждам нормално. Колкото повече приближава, толкова повече се паникьосвам 😀

И моят термин наближава, 4ти, надявам се и аз нормално. Паниката като че ли от няколко дни отстъпи място на нетърпението и вече просто искам да идва момента.
Дори днес четох какво може да "подпомогне" процеса - чистене, миене на прозорци, танци, стъпала, люто... Никак не ми се преносва и мисля да се пробвам Simple Smile

Освен всичко, което изброй подпомага за бързо и нормално раждане и секс 😉😊😊😊😉в случая секс ще е с медецинско предписание...истина е, но аз по скоро в кръга на майтапа го написах, но все пак 😊😉😂

# 196
  • София
Някоя мама с наближаващ термин!? или насрочено скоро секцио? Моя термин е 05.07., но насроченото ми секцио е от 01.07 - 05.07. доки ми каза, че колкото по към термина,по- добре, даже ако всичко е наред ще ме реже на 05.07!
И моето е насрочено за тази седмица 1.07-04.07 Simple Smile
Дано устискам.

# 197
Моят термин е за 05.07. ,но се надявам че ще съм нормално,имам едно нормално раждане вече ,дъщеря ми се роди на 09.07 (с термин 20.07) ,което е 11 дни по-рано и сега се надявам да е така,но уви нямам почти никакви признаци.Имах повече менструални болки в края на осмия ,отколкото сега.С първото раждане всичко протече като по книга,тапата ми падна сутринта,вечерта водите ми изтекоха и през нощта родих.Сега постоянно чакам тапа....и имам чувството ,че затова не тръгва. Трябва да се разсейвам с други мисли.

# 198
Моят термин е на 11-ти, но с този растеж, бебо ще е прекалено голям да излезе нормално тогава...
Сега ме следят изкъсо, да се реши ще тръгне ли нормално докато е в приемлив грамаж или ще насрочваме секцио.
Това незнание, наред с тегавината на 9ти месец и жегите, направо ми разказва играта 😬😣
Има ли мама, на която й е второ раждане и док да се е навил на секцио когато започнат естествените контракции?

# 199

Моят термин също е 5ти, но аз ще раждам нормално. Колкото повече приближава, толкова повече се паникьосвам 😀

И моят термин наближава, 4ти, надявам се и аз нормално. Паниката като че ли от няколко дни отстъпи място на нетърпението и вече просто искам да идва момента.
Дори днес четох какво може да "подпомогне" процеса - чистене, миене на прозорци, танци, стъпала, люто... Никак не ми се преносва и мисля да се пробвам Simple Smile

Освен всичко, което изброй подпомага за бързо и нормално раждане и секс 😉😊😊😊😉в случая секс ще е с медецинско предписание...истина е, но аз по скоро в кръга на майтапа го написах, но все пак 😊😉😂

Мда, това е най-приятния вариант, но уви ММ не иска и да чуе, страх го било. Ще трябва да си качвам стълби Laughing

# 200
Nansss,и аз го карам за секс,но не дава и дума да кажа и ме реже и аз съм на стълби и разходки,ама не помага.Кажете нещо,което може да подейства...

# 201
Моят термин е 07.07. Аз в 8мия имах повече контракции, от колкото сега, а тогава даже пих магнезий- сега не. Някакси искам да идва момента вече, но искам и да си влезе в Юли, да не е края на Юни-20 и някой си. Първите числа на месеца ми звучат по- добре и по- лесно се запомнят. Колкото познати имам родени след 20то число, все не мога да им запомня датите 😀 Ще видим, когато- тогава, важното е вс да е наред 💙

# 202
И моето е насрочено за тази седмица 1.07-04.07 Simple Smile
Дано устискам.
От къде си и къде ще раждаш?

# 203
Здравейте мами и аз съм от нямащите търпение вече с термин 8ми-нормално за сега,ако няма проблем в последствие.От две седмици ми се подуват краката,ръцете.На едната ръстите ми стоят истръпнали постоянно...мн е неприятно.А по краката на 2-3места забелязвам едни червени петна като паяжина са ми излезли,дали от подуването не знам.Някой знае ли дали изчезват после или могат ли да се мажат с нещо за да се скрият?

# 204
Здравейте мами и аз съм от нямащите търпение вече с термин 8ми-нормално за сега,ако няма проблем в последствие.От две седмици ми се подуват краката,ръцете.На едната ръстите ми стоят истръпнали постоянно...мн е неприятно.А по краката на 2-3места забелязвам едни червени петна като паяжина са ми излезли,дали от подуването не знам.Някой знае ли дали изчезват после или могат ли да се мажат с нещо за да се скрият?

Моята АГ ме посъветва да изяждам по 2 кофички кисело мляко, НА ДЕН, за облекчаване на подуванията.
Пробвайте Simple Smile За петната не знам.

# 205
Това са разширени капиляри, и аз ги имам. Мисля, че се махат, но не естествено, а с лазер или нещо от сорта.
Май ще си дочакам термина на 5-ти, че АГ като я питах как ще процедираме ако тръгна да раждам, докато е в отпуск от 28.06 до 30.06, тя беше категорична, че ще я дочакам. Иначе съм много активна - чистя, ходя на дълги разстояния, че днес даже се и затичах, от което само получих нещо като мускулна треска под корема, но не и контракции... Disappointed

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 19:30 от Sunny555

# 206
момичета вече се изумявам какви хора има на тоя свят...преди малко както си вървях по улицата, видях дърво с много хубави кайсии..откъснах си и собственичката като ме видя така ме "офули", че чак се разревах после..ест. че не и останах длъжна, но изхвърлих кайсията.. незнам какви са тез хора..

# 207
момичета вече се изумявам какви хора има на тоя свят...преди малко както си вървях по улицата, видях дърво с много хубави кайсии..откъснах си и собственичката като ме видя така ме "офули", че чак се разревах после..ест. че не и останах длъжна, но изхвърлих кайсията.. незнам какви са тез хора..

Нищо не може да ме учуди вече, хората тотално озлобяха.. НО това си е за нейната карма, а ти ще си купиш по-хубави кайсии 😘

# 208
За подуването - при мен много се увеличава когато хапна сладко 😬 рядко си позволявам, но веднага личи. Генерално всички въглехидрати допринасят, док също го потвърди.

# 209

Аз днес бях на басейн и отидохме в заведението на басейна да хапнем, така хубаво бях се настроила за таратор и сервитьорката ми казва, че е свършил, викам еее жалко, бях с доста широка рокля и не можа първоначално да ме види, но после забеляза и каза „ооо ще попитам да ти направят, да да ей сега ще ги накарам, спокойно”. Толкова много пъти и благодарих, има и хора.... 👏👏❤

Общи условия

Активация на акаунт