Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 343
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
Беше жълтокафява. В интернет имаше точно такава снимка. До сега нямам никакви други симптоми. Дано устискам до 4.07.
Момичета,сутринта ми падна тапата и съм вече леко притеснена. Явно момента съвсем наближава. В края на 36 седмица съм, във вторник грябва да влезна в 37. Много се надявам да устискам още някой ден,за да е поне 37 седмица и да го водят доносено детето. Имам дата за операция на 4.07, но явно няма да е дочакам. Терминът ми е на 16.07. От родилите мами по естесвен път, паднаха ли ви тапите преди раждането и кога ?
Ако издържа до утре съм на преглед при АГ-то ми.

С първото дете ми падна тапата  19 часа преди да родя.АГ тогава ми обясни ,че е начало на родилен процес ,но може да се забави с дни ... някъде го пише и до седмици ,но в моя случай бяха часове.

На мен пък ми падна преди 2 седмици тапата и успяхме да задържим положението с магнезий. Сега от седмица не пия магнезий и нямам никакви контракции и изглед, че скоро ще родя.. 😀

То си е до организъм... беше ли примесена с кръв ?

# 256
Мелиса, честита радост! Бързо възстановяване и на двамата!

# 257
Janet освен магнезий, ношпа пиеш ли? Аз пия Биолектра, ти какъв магнезий пиеш? От коя седмица го спря - 37 г.с. ли?

# 258
Мелиса, честито момченце! Живо и здраво да расте и много да ви радва! Heart
С втория ми син имам спомен, че имах генитална брадавица, но доктора каза, че са опасни само папиломите по шийката, тези болезнените. Но пак си питай за всеки случай.

# 259
https:// Честито на Мелиса! Да ви е жив и здрав! Браво! Бързо прибиране вкъщи!

# 260
Добро утро, преди малко ставайки видях, че по ежедневната ми превръзка има кафяво - розови зацапвания, като след цикъл. Възможно ли е тапата да тръгва да пада?

# 261
Добро утро, преди малко ставайки видях, че по ежедневната ми превръзка има кафяво - розови зацапвания, като след цикъл. Възможно ли е тапата да тръгва да пада?
Сигурно е точно това Съни. Ослушвай  се за контракции. Не е задължително да се случи днес, ама момента идва. Успех!

# 262
Сигурно е точно това Съни. Ослушвай  се за контракции. Не е задължително да се случи днес, ама момента идва. Успех!
Мерси! Днес съм на тонове и поне със сигурност ще се види има или няма контракции.

# 263
Моята тапа започна да пада миналия петък след преглед за разкритие. Докторката каза, че било нормално да има слузесто зацапване, но това не беше просто зацапване, а си беше топче. Още не съм родила... 😁 Нямам никакви контракции, само много рядко ме боли кръста като при цикъл (обикновено, когато съм се уморила).
В четвъртък бях на тонове и отново ме гледаха за разкритие и след това пак имаше обилно кафеникаво-розово зацапване, но този път си беше зацапване, без слузести топчета.
Общо взето, не се притеснявай, ослушвай се за контракции, но не се вманиачавай и не чакай непременно да ги има. Това очакване може много да те филмира... 😂😂

Мерси! Днес съм на тонове и поне със сигурност ще се види има или няма контракции.

# 264
Олее, много ме филмирахте и сега само и аз се ослушвам за някакви по обилни течения, топчета и тн 😂😂😂😂

Да ви питам, вчера една позната каза, че при секцио искали да бъдеш без лак по ноктите, тъй като гледат беличкото по тях (нз как се казва), дали знаете нещо за това... 🙆🙆🙊🙇🙇

# 265
Олее, много ме филмирахте и сега само и аз се ослушвам за някакви по обилни течения, топчета и тн 😂😂😂😂

Да ви питам, вчера една позната каза, че при секцио искали да бъдеш без лак по ноктите, тъй като гледат беличкото по тях (нз как се казва), дали знаете нещо за това... 🙆🙆🙊🙇🙇

Искат да си без лак за нокти на ръцете и краката при пълна упойка. 😊 Аз примерно за всеки случай мисля да си направя френски маникюр,но не са ме предупреждавали при консултацията.

# 266
На мен ми каза без червило, лак може, аз няма да съм с нито едното, но за да го казва явно е имало нагримирани мами.
Моля ви за мнение за матрак, вие на какво сте се спрели? Аз гледам на дормео бейби и магнифлекс с бамбук и памук и много се чудя. Това е единственото нещо от първоначалните покупки, което нямаме за да посрещнем бебо, а искам вече да взимаме и да ни е по- спокойно.

# 267
  • София
Аз взех Магнифлекс с бамбук. Изглежда супер Hands V

# 268
Влизам да проверя някоя мама да не е родила 😉🎈🎈🎈🎈🎈

# 269
И ние сме с Магнифлекс от баткото още. Лака на ръцете и аз ще го свалям началото на другия месец, че е гел и ако ме напънат там няма как да го сваля. Иначе на краката си имах миналия път. Пак на ръцете нямах и никой нищо не ми е казал.

Общи условия

Активация на акаунт