Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 336
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
...

Да ви питам, вчера една позната каза, че при секцио искали да бъдеш без лак по ноктите, тъй като гледат беличкото по тях (нз как се казва), дали знаете нещо за това... 🙆🙆🙊🙇🙇
Аз ще съм секцио и изрично ме предупредих без лак на ръцете. На първото ми секцио, казаха да съм с чорапи по време на операцията. С епидурална упойка бях. Сега пак ще съм с такава. Но на ръцете задължително без лак.

# 271
Аз взех латексово матраче на екон от Айко. Много е хубавичко и по принццип латексовите ги водят много удобни. Даже ще си взимам за мен латексова възглавница, ама не знам кога ще стигна до там.

# 272
  • София
И ние взехме Магнифлекс с бамбук, но още не сме го разопаковали... Жал ми е да прашасва.

Във вторник свалям лака на ръцете, но задължително нов педикюр... Не мога да ходя с голи нокти на краката, особено предвид, че не мога да обуя нищо освен джапанки. Grinning Иначе засега не са ми давали наставления за ноктите.

# 273
Ние взехме матрак с памук и кокос, от Айко Simple Smile Беше около 70-80 лв.

# 274
Моята тапа започна да пада миналия петък след преглед за разкритие. Докторката каза, че било нормално да има слузесто зацапване, но това не беше просто зацапване, а си беше топче. Още не съм родила... 😁 Нямам никакви контракции, само много рядко ме боли кръста като при цикъл (обикновено, когато съм се уморила).
В четвъртък бях на тонове и отново ме гледаха за разкритие и след това пак имаше обилно кафеникаво-розово зацапване, но този път си беше зацапване, без слузести топчета.
Общо взето, не се притеснявай, ослушвай се за контракции, но не се вманиачавай и не чакай непременно да ги има. Това очакване може много да те филмира... 😂😂

Добро утро, преди малко ставайки видях, че по ежедневната ми превръзка има кафяво - розови зацапвания, като след цикъл. Възможно ли е тапата да тръгва да пада?
Сигурно е точно това Съни. Ослушвай  се за контракции. Не е задължително да се случи днес, ама момента идва. Успех!
Мерси! Днес съм на тонове и поне със сигурност ще се види има или няма контракции.
Връщам се от запис на тонове, никакви контракции пак. Питах и за зацапването, казаха, че вероятно е тапата, но няма слуз засега. Така че ако всичко е наред ще си дочакам термина другата седмица.
Но наистина гледам да не се филмирам излишно, че и без това ще ми е стресиращо покрай раждането и роднините.
А за матрак явно масово сме избрали на Магнифлекс. Simple Smile

# 275
  • София
Олее, много ме филмирахте и сега само и аз се ослушвам за някакви по обилни течения, топчета и тн 😂😂😂😂

Да ви питам, вчера една позната каза, че при секцио искали да бъдеш без лак по ноктите, тъй като гледат беличкото по тях (нз как се казва), дали знаете нещо за това... 🙆🙆🙊🙇🙇

Тъкмо се връщам от маникюр. Махнах си гел лака по тази причина. Лекарката ми каза...или ръцете или краката да са ми без лак. Оставих ръцете с безцветен, на краката миналата седмица си направих педикюр. Simple Smile

Мелиса, честита рожба! ❤

# 276
Олее, много ме филмирахте и сега само и аз се ослушвам за някакви по обилни течения, топчета и тн 😂😂😂😂

И на мен ми казаха без лак на ръцете и краката.Говорих и с доктор по въпроса,обясниха ми,че по време на раждане и най вече при секцио трябва ноктите да са без лак или поне с безцветен.Ноктите служат като ориентир на лекарите,ако има някакво усложнение потъмнявали.

# 277
И аз се връщам от лекар. 2см разкритие, намалели води, но според доктора ще си дочакам термина, дори може и да пренося. Бебето не е наддало на кг и това малко ме притеснява. Sad

# 278
И аз съм без лак за всеки случай.

Днес ме изписаха от болницата, заради немърливостта на една акушерка и лошо направен запис ме държаха 3 дни. Но важното е, че всичко е наред с момиченцето ми, всички други записи бяха перфектни и поне ме гледаха и на доплер. 38+3 съм, вече почнаха да ме тресат нерви и въодушевление едновременно Hug Не остана...

# 279
И аз съм без лак за всеки случай.

Днес ме изписаха от болницата, заради немърливостта на една акушерка и лошо направен запис ме държаха 3 дни. Но важното е, че всичко е наред с момиченцето ми, всички други записи бяха перфектни и поне ме гледаха и на доплер. 38+3 съм, вече почнаха да ме тресат нерви и въодушевление едновременно Hug Не остана...

Радвам се, че се прибирате и всичко е наред! Мен също ме почват нервите, шубето. Нямам търпение да ми каже доки кога ще е, то се знае между 01.07 - 05.07. но, все пак една точна дата няма да ми навреди 😉
Не остана време! И всеки път когато го кажа се радвам и в същото време ми се свива сърцето от страх.....

# 280
И аз се връщам от лекар. 2см разкритие, намалели води, но според доктора ще си дочакам термина, дори може и да пренося. Бебето не е наддало на кг и това малко ме притеснява. Sad
колко кг е бебчето...не ти ли дадоха нещо да пиеш за да качи кг, моето в  34г.с беше 1.700 и ми изпизаха едни хапчета

# 281
Нищо не ми изписа, 2500г излиза на ехограф. Но предния път пак толкова излизаше Sad

# 282
Някой има ли идея каква е долната граница на хемоглобин, при която се изписва някакъв препарат? Последно беше 120, но днес ми го отчетоха 116 и се чудя дали ще ми изписват нещо, още повече, че следващата ЖК ми е. чак.на 1.07, което е 4 дни преди термин...

# 283
  • София
Някой има ли идея каква е долната граница на хемоглобин, при която се изписва някакъв препарат? Последно беше 120, но днес ми го отчетоха 116 и се чудя дали ще ми изписват нещо, още повече, че следващата ЖК ми е. чак.на 1.07, което е 4 дни преди термин...

На мен при 115 АГ-то ми каза, че съм супер и не ми е изписвала нищо.

# 284
Нищо не ми изписа, 2500г излиза на ехограф. Но предния път пак толкова излизаше Sad
отиди и при друг лекар..не, че те плаша, но не е възможно да не е наддало нищо..

Общи условия

Активация на акаунт