Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 273
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Честит да е Борис! Пожелавам му да бъде здравичък.

# 451
Честит Борис! Мъже, мъже, мъже 😉🍾🍾🍾🍾🍾🎂🎂🎂🎈🎈🎈хайде сега валеж от девойки 🤗все пак баланс да има! Честит бебока, бързо възстановяване на теб мамче! Всичко спокойно ли мина?!
Темата е за Юлски бебета, а я понапълних е и с бързащи Юнчета 🤗 да сме живи и здрави!
Днес гледах, че на 01.07. когато е моето секцио имен ден имат Красимир, Красимира, Дамян, тогава е Се. Св. Козма и Дамян....та, ако ни изненада девойката и реши същност, че се е крила и е мъж ще я кръстим Дамян 😊😉😂това разбира се в кръга на майтапа....
Като цяло страха ми се поизпари, вече е нетърпението да се ражда и да си се прибираме вкъщи 😉😂
Нищо не ме боли, само дето тежко се движа, много килограми качих последните два месеца.... краката ми са подути мноооого...
Вие, как сте?

# 452
Честито за малкия Борис! Здрав и щастлив да е! Hug
Ная, и аз съм вече с доста килограми, последно като ги мерих преди седмица кантарът отчете +18 Astonished
Подуването е повсеместно - ръце, крака, не ми е добре в тези жеги. На всичко отгоре терминът ми е след по-малко от седмица, а индикации за раждане няма никакви. Confused

# 453
СЪНИ 555, Дамян е страхотно име, ама май няма еквивалент за мома Simple Smile
И моите крака се подуват и болят. Вчера беше 40градуса, днес 38.

Аз не успях да приключа с чистенето, много се изморих и реших да почивам за днес. Утре ще довърша.

Обръснах се оттук-оттам, ама като се огледах сега , яко смях Ill но нямам сила, утре ще съм по-старателна Kissing

# 454
Честит да е Борис! Много здраве на цялото семейство! Той е с  хубави размери в предвид по-ранното раждане. Ще се наложи ли да останете в болницата?

# 455
Честит да е Борис! Много здраве на цялото семейство! Той е с  хубави размери в предвид по-ранното раждане. Ще се наложи ли да останете в болницата?
Много благодаря на всички. Безпроблемно раждане на бъдещите мами. За оставане мезнам. Ще видим.

# 456
СЪНИ 555, Дамян е страхотно име, ама май няма еквивалент за мома Simple Smile
И моите крака се подуват и болят. Вчера беше 40градуса, днес 38.

Аз не успях да приключа с чистенето, много се изморих и реших да почивам за днес. Утре ще довърша.

Обръснах се оттук-оттам, ама като се огледах сега , яко смях Ill но нямам сила, утре ще съм по-старателна Kissing

Права си, Кате, ама ни обърка, мисля че Ная коментираше за Дамян. Joy
Аз не мисля да съобразя името с датата на раждане. Някак си упорито в нашето семейство го избягваме - и двете с майка ми сме родени на определени имени дни, а нямаме нищо общо с тях. Grinning

# 457
Честит Борис! Мъже, мъже, мъже 😉🍾🍾🍾🍾🍾🎂🎂🎂🎈🎈🎈хайде сега валеж от девойки 🤗все пак баланс да има! Честит бебока, бързо възстановяване на теб мамче! Всичко спокойно ли мина?!
Темата е за Юлски бебета, а я понапълних е и с бързащи Юнчета 🤗 да сме живи и здрави!
Днес гледах, че на 01.07. когато е моето секцио имен ден имат Красимир, Красимира, Дамян, тогава е Се. Св. Козма и Дамян....та, ако ни изненада девойката и реши същност, че се е крила и е мъж ще я кръстим Дамян 😊😉😂това разбира се в кръга на майтапа....
Като цяло страха ми се поизпари, вече е нетърпението да се ражда и да си се прибираме вкъщи 😉😂
Нищо не ме боли, само дето тежко се движа, много килограми качих последните два месеца.... краката ми са подути мноооого...
Вие, как сте?

Все пак да не забравяме, че момичетата обичат да закъсняват и да не са навреме хахахаха 😂😂😂

# 458
  • Варна
Pebbles18, Migles..., Честитооо! ❤😇 Да са живи и здрави малките мъже ❤Нека Ви носят прекрасни моменти и много, многооо любов!

# 459
Хайде честито ни още едно бебче! Да е живо и здраво и да има прекрасно детство! 🤗

На мен в 36 седмица ми падна тапата и имах болезнени контракции, които овладях с Магнезий. Сега съм 39+5, 2 седмици след спирането изцяло на магнезия, ходя по 5 км на ден, пазарувам, готвя и чистя, с 3 см разкритие съм от както ми падна тапата.....и имам само 5,6 Бракстън Хикс на ден😀.. Чувала съм, че на летните бебета не им се излизало, но не помня защо беше 😀

# 460
Ехеее много сте изписали за 2 дни... Честити да са новите бебчета и много здравички! Мамите бързо да се оправят, че работа ги чака Grinning аз днес бях на преглед и тонове.. юнака си е нисичко с крака под ребрата.. за 2 седмици и 5 дни е качил цели 600гр. И вече сме 2300гр, което много ме зарадва. Спря ми магнезия и но шпа остана само желязо и дузофарм да си пия. Тоновете бяха чудесни.. като цяло днес беше много хубав ден Simple Smile само, че като попитах доки за раждането, тя каза че таза ми е много тесен и още не се знае дали ще е нормално или секцио.. ще се разбере в последствие. На 10ти сме пак на преглед и тонове ако до тогава всичко е наред и не съм родила

# 461
  • София
Здравейте и от мен, момичета! 😊

Да започна с това, че термина ми е на 15.07,(37+3г.с.) плацентата вече е 3та степен, но човека си седи горе. Имам болежки от време на време, но нищо сериозно. Надявах се, че ще родя до края на юни, защото върви по голям, ама май ще ми се размине. 😁
За гладенето да ви се оплача, че онзи ден изпрах и изгладих, и ги прибрах в неговите си шкафове и сега дрехите миришат на ново дърво. 😕 А така хубаво миришеха на бебе, та май по добре съвсем преди термин да се перат.
Отностно бръсненето и аз не мога и да си представя да отида на преглед без да съм "почистила". По трудно е сега, ама аз от малка се бръсна и го карам по спомен и с помощ от огледалото. 😁

Pebbles, честито още веднъж! 🥳😊
Аз тъкмо за тази миризма на ново дърво се чудех и мислех да питам, някой знае ли начин как да и мирише. Бърсах с препарат за стъкла, минах ги със спирт ама си мирише като отворя шкафовете. Поради тази причина не смея още да сложа дрехите на бебка.

# 462
Миризмата на дърво сама ще се отмирише няма начин да я прогониш, но това не е проблем, когато са изпрани дрешките и след едно обличане и пак прибиране,миризмата ще е друга!
Аз съм с обратното броене.....още три дена и съм аз! Последно доки каза, че бебо не е нито голям , нито малък, около 3 000 кг., а ММ каза, значи около 3 600 кг. хихи 😂 Вече не ме интересуват килограмите, мойте са много 😂аз ще свалям, тя ще качва, сега само се моля, да се роди жива и здрава ♥️🍼

# 463
Честити да са Даниел и Борис! Да са живи и здрави 💙💙💙

Ние вече сме си вкъщи 😊. Яде на всеки 2 -3 часа, пълни памперсите и спинка. 😁

В болницата обличаха бебетата с техни дрехи. Камизолка с дълъг ръкав, тип прегърни ме и ританки.

Успех момичета, малко остана 🤗

# 464
Честити да са Даниел и Борис! Да са живи и здрави 💙💙💙

Ние вече сме си вкъщи 😊. Яде на всеки 2 -3 часа, пълни памперсите и спинка. 😁

В болницата обличаха бебетата с техни дрехи. Камизолка с дълъг ръкав, тип прегърни ме и ританки.

Успех момичета, малко остана 🤗

Ехе, супер 🍼🍼🍼завиждам ви благородно! Кога, ви каза че може да излизате навън?

Общи условия

Активация на акаунт