Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 26 230
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • София
isaikova, ако не се лъжа си във Вита. Ще разкажеш ли малко за там? Grinning Живот и здраве, и аз ще съм там.

# 526
Antonka, честита рожба и на теб! Да е здрав и мнооого щастлив ❤

# 527
Честити да са Елеонора, Михаела и Атанас! Много да са здрави, щастливи и успешни! Heart

# 528
Живи и здрави да са малките слънчица и да носят много радости, а на мамите бързо възстановяване ♥️
Така както е тръгнало ще останат ли бебечета за юли? 😀

# 529
Ехааа! Много бебенца! Живи и здрави да са всички!
И аз още чакам, имах някакви странни болки преди няколко дни, но отшумяха. Чакам, за 16.07 съм аз. В сряда съм на тонове. И при мен движенията вече са по-плавни, някои дни се движи по-малко, други повече.

# 530
Честити да са Елеонора, Михаела и Атанас! Да са живи и здрави, да носят много радост и усмивки 🎈🍼🐣

# 531
Честито на всички с новородени бебчета! Пожелавам им да са здравички! ♥️♥️♥️ Доста сериозен е бебевалежа вече.

# 532
Честити нови бебенца! Да са живи и здрави!

Да видим днес ще имаме ли Петърчо или Петранка Simple Smile  При мен няма изгледи...

Вчера прекарах 3 часа в спешното, но не за мен Simple Smile дъщеря ми си срязала палеца със стъкло. Аз я държах, докато я шиха, а то рев, крясъци, ритане,кървища. Аз си знам как издържах да гледам как палеца й виси и всичко е в кръв. Щом и тоя стрес не ми предизвика раждане, няма какво повече....

# 533

Да видим днес ще имаме ли Петърчо или Петранка Simple Smile  При мен няма изгледи...

Вчера прекарах 3 часа в спешното, но не за мен Simple Smile дъщеря ми си срязала палеца със стъкло. Аз я държах, докато я шиха, а то рев, крясъци, ритане,кървища. Аз си знам как издържах да гледам как палеца й виси и всичко е в кръв. Щом и тоя стрес не ми предизвика раждане, няма какво повече....

Ужас! Милото детенце! ♥️ Дано бързо се възстановява! Изобщо не си представям през какво си минала. Как е днес?

# 534

Ужас! Милото детенце! ♥️ Дано бързо се възстановява! Изобщо не си представям през какво си минала. Как е днес?

Като кутренце, нищо й няма Simple Smile преди 2 мсеца си счупи носа, тогава 6 часа висях с нея в спешното. Чести посетители сме там и с нея и с малкия Grin

# 535
Честито на всички майчета! Да са живи и здрави бебчовците! ❣
Май на 27 и 28 най-много бебета родихме Simple Smile
На мен още не ми е слязла кърмата. Още от вчера ми го дават да го виждам, но днес ще пробваме да го сложим на гърда.

И моята още не е слязла и ми е много криво, че я хранят с АМ. Иначе на всеки 3 часа пробваме първо на гърда, захапва, но не успява да засуче. Дано докато слезе кърмата не загуби интерес Sad

# 536
  • Сливен
На мен още не ми е слязла кърмата. Още от вчера ми го дават да го виждам, но днес ще пробваме да го сложим на гърда.

И моята още не е слязла и ми е много криво, че я хранят с АМ. Иначе на всеки 3 часа пробваме първо на гърда, захапва, но не успява да засуче. Дано докато слезе кърмата не загуби интерес Sad
Дъщеря ми не искаше да суче в болницата. Аз не знаех как да я държа,как да застана. Връчваха й шишето с голямата дупка. Имаше голям риск да не засуче изобщо. Една акушерка се опитваше да ми помогне. Даде ми съвет и аз го изпълних. Държах я малко гладна (може да ме критикувате,но много държах да кърмя) и засука. Ината ми помогна. Забравихме за шишетата. А кърмата ми слезе веднага след раждането. Дано с момчето имам успех.

# 537

Дъщеря ми не искаше да суче в болницата. Аз не знаех как да я държа,как да застана. Връчваха й шишето с голямата дупка. Имаше голям риск да не засуче изобщо. Една акушерка се опитваше да ми помогне. Даде ми съвет и аз го изпълних. Държах я малко гладна (може да ме критикувате,но много държах да кърмя) и засука. Ината ми помогна. Забравихме за шишетата. А кърмата ми слезе веднага след раждането. Дано с момчето имам успех.
При някакви проблеми и въпроси винаги можете да се свържете с консултант по кърмене. Много помагат хората, даже ако се наложи идват лично до адрес. Абсолютно е безплатно. Важното е да имате желание. ♥️

# 538
  • Сливен
Така е. Но дали има такива в малкия град. Хипотетично казвам. Аз споделям през какво съм минала. И всъщност педиатърката,която дойде вкъщи в деня на изписването ми помогна.
Тези дни и аз започвам с прането. Вече взехме кошарата и утре ще се сглобява. Та дано дойде и моят ред.
С какво ще къпите бебетата? С дъщеря ми ползвах на А дерма едно,като душ гел. И косата и тялото с това мих. Бях доволна.

# 539
Така е. Но дали има такива в малкия град. Хипотетично казвам. Аз споделям през какво съм минала. И всъщност педиатърката,която дойде вкъщи в деня на изписването ми помогна.
Тези дни и аз започвам с прането. Вече взехме кошарата и утре ще се сглобява. Та дано дойде и моят ред.
С какво ще къпите бебетата? С дъщеря ми ползвах на А дерма едно,като душ гел. И косата и тялото с това мих. Бях доволна.

http://www.podkrepazakarmene.com/consulting

Ето тук може да видиш дали има в твоя град Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт