СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 999
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Варна

Браво на г-жа Генова, спази си обещанието!

Дано Ясмина хвърля по едно око тук и направи една от нейните хубави таблици с прогнозни балове.
 Ето това е нейната прогноза за миналата година
https://dox.abv.bg/download?id=2e9ef90005

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 15:25 от julisa

# 1 966
         Толкова са ни са се изкривили представите за нормална подготовка за НВО, че не приемаме нормалните неща. Моето момиче ми каза "Мамо, няма нужда да ходя на курсове по БЕЛ, учителката ни в училище е невероятна", ама не, аз някак не можах да приема, че това е достатъчно и не се доверих на детето и учителката му, а уж се мисля трезво мислеща.В течение на годината разбрах, че е била права.

# 1 967
Ани, благодаря, че написа толкова подробно. Ние сега отиваме за математика, вторник сутринта за БЕЛ.

# 1 968
  • София
Ало, ало, Бг-мама вика РУО-София! Нещо статистика да пуснете?
Сега е дъждовно и добре се работи в такова време! Wink

# 1 969
За резултатите от НВО бях най-близо като час. Пък да взема да кажа сега 15,48 часа за статистика, пък да видим. wink:

# 1 970

подигравка с нас е тая работа от тяхна страна. Имам чувството, че навсякъде излезе вече тази пуста статистика, само в София явно няма капацитет. Жалки са.

# 1 971

Руо София  днес качиха какво ли не, ама статистика йок.

А и пресконференция на кораба-майка няма все още.

# 1 972
Видяхме работите, за БЕЛ от неразделяне  на белова и чернова един от моментите от черновата не се е оказал пренесен в беловата, госпожата каза тук липсва и обясни какво, прегледа си черновата и си откри пропуснатото, в първа част една главна буква и един ненаписан пълен член.Разбра защо го заведох, не толкова да търсим грешки а да се увери че всичко написано се проверява и оценява.

# 1 973
  • Варна
Mariaspp, аз ги изкарвам 3841 деца по БЕЛ и 3824 по МАТ.
Децата с общ сбор 180 и повече са 184.
Греша ли?

# 1 974
За резултатите от НВО бях най-близо като час. Пък да взема да кажа сега 15,48 часа за статистика, пък да видим. wink:
Би ли сменила на 15:18, че F9 ми се изтри? (а нямам дете седми клас)

# 1 975
  • Sofia
Косите на Вероника, ще чакаме отзив от математиката. Синът ми иска да ходим и нея да гледаме, но на мен ми е по-трудно и се двоумя.

Rady, за съжаление добрите училищни учители са все по-голяма рядкост. Sad

Какъв е тоя софтуер, дето при въведени резултати една статистика не може да извади за броени минути ?!

# 1 976

Около 4000 мисля, не можах да намеря точна цифра.

Балът тази година е съотносим към този през 2017. Т.е. за ориентир трябва да служат табличките с мин. и макс. балове от 2017. Тези от 2018 не вършат работа.

# 1 977
  • София
При нас (на запад) вече слънце изгря. Кой работил-работил.
Иска ми се да взема да напиша едно писмо за прегледа на работите, ама трябва лично да се разходя и да го преживея, за да е от първа ръка.

# 1 978
Би ли сменила на 15:18, че F9 ми се изтри? (а нямам дете седми клас)
Ми така ми проговориха звездите Thinking Smile

# 1 979
В Пловдив общо са 5380 по БЕЛ / 5350 по МАТ
Оценките в горните точки са по-брутални, отколкото очаквах Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Заагам на балове + 15-20 от тез през 2017 .. или поне +30 през 2018. И то с минималки разлики мин-макс
Мощно ще е в МГ / АГ / РГ Simple Smile Simple Smile особено някой паралелки

В центъра а по-регулирани нещата, но особено при девойките ще е доста изразен по-високия бал.

(опс после ще се връщам да си чета прогнозите Simple Smile Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт