СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 186
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Средноаритметично е даже по-ниско - 67.415. Wink

# 316
  • София
И двата резултата ще бъдат нанесени в системата. Кой ще бъде включен в балообразуването няма връзка с това.
Благодаря, Дидева, това ми действа успокояващо!

# 317
  • София
Selena6, така както си дала цифрите аз  го изчислявам като усреднен резултат нанесеният в системата. Усреднен между олимпиадата и изпита в НПМГ.  Но не би трябвало да е така, нали? Взима се по-високият от двата. Явно наистина работят още, но ние като нямаме търпение да ги изчакаме ще рефрешваме всеки ден. Joy

Определено не е усреднен. При нея са близки двата, но ако имаше такава грешка при въвеждането, при сина ми трябваше резултата да е надолу, а той е малко по-висок.
Ще нанесат и от олимпиадите.

# 318

Качвала съм го, но да повторя. Просто няма да имате отделни първи и втори модул, защото първият вече не се преобразува в оценка. Резултатът е един и е в точки.

# 319
  • София
Мисля, че бързате. Нека качат всичко. Затова може би е добре системата да е затворена до окончателното въвеждане на резулатите. През 2014 имаше уникален гаф с оценките.

Мхм, а през 2018- та с класирането. Може да е ред на оценките от олимпиадата, к'во. Joy

Селена, шегувам се. Просто не са ви нанесли от олимпиадата още, а за разминаване на резултатите от състезанието в сайта на НПМГ и този на МОН в посока нагоре, споменаха и други.

# 320

Качвала съм го, но да повторя. Просто няма да имате отделни първи и втори модул, защото първият вече не се преобразува в оценка. Резултатът е един и е в точки.
Пу за моето момиче тези резултати, тези от НПМГ даже щедро ще ги подарим.

# 321
  • София

Rady, дай малко от точките по мат, само 6-7 ще ни стигнат Wink
Наздраве, момичета, че пак почва да става тегава темата!

# 322
Е, резултатите съм ги слагала аз. Joy

# 323
  • София
а за разминаване на резултатите от състезанието в сайта на НПМГ и този на МОН в посока нагоре, споменаха и други.
От това завишаване ощетено ще е детето със 100 т. по химия и 98 т. по физика от състезанието.
Ще му дадат ли 102 за приема Satisfied

# 324
Не мога да намеря има ли някаква статистика или подреждане на средните училища според резултатите от ДЗИ?

# 325

Щедра форумска душа съм, халал да са ви, ама да не забравиш да почерпиш. Ние сме за Княгинята и ще се оправим и без тези точки.

# 326
  • София
Ама те много хубаво се разминават НПМГ и МОН. Вие защо роптаете? Close

Предполагам, че резултатите от състезанието се приравняват с някакъв коефицент към точките за кандидатстване.

# 327
  • София - Младост 1А
Взех и проверих и аз. Няма резултати от състезанието в НПМГ, нито от олимпиадите.
Drina , там са си. Погледни на " Оценки"

Цъ, няма нищо. Предполагам не са качили всички оценки и просто ще трябва да почакам.

# 328
  • София
а за разминаване на резултатите от състезанието в сайта на НПМГ и този на МОН в посока нагоре, споменаха и други.
От това завишаване ощетено ще е детето със 100 т. по химия и 98 т. по физика от състезанието.
Ще му дадат ли 102 за приема Satisfied
Това е. Най-високият постигнат резултат (98т) е приравнен на 100 и спрямо него са преизчислени останалите. За това излизат малко повече от точките. Мисля аз.

# 329
  • София

Щедра форумска душа съм, халал да са ви, ама да не забравиш да почерпиш. Ние сме за Княгинята и ще се оправим и без тези точки.
Тогава може и на нас да ни стигнат за Бузема Joy Цял банкет ще ти вдигна, ако стане!

Общи условия

Активация на акаунт