СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 099
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 330
  • No Line On The Horizon
С тези единни оценки, щом няма да има разбивка на първи и втори модул, само ще гадаем на колко е оценена тезата и колко точки имат на преразказа.

# 331
  • София
Ама те много хубаво се разминават НПМГ и МОН. Вие защо роптаете? Close
А, моля не обобщавай. Аз не роптая, доволна съм си и се надявам да си остане така. Satisfied

# 332
  • София
С тези единни оценки, щом няма да има разбивка на първи и втори модул, само ще гадаем на колко е оценена тезата и колко точки имат на преразказа.

Да, освен ако не отидете да видите работата.

# 333
  • София
Това е. Най-високият постигнат резултат (98т) е приравнен на 100 и спрямо него са преизчислени останалите. За това излизат малко повече от точките. Мисля аз.
Абсолютно права си. Приравних по тази логика точките на сина ми и получих резултата от сайта на МОН.

# 334

Пу за моето момиче тези резултати, тези от НПМГ даже щедро ще ги подарим.
Rady, дай малко от точките по мат, само 6-7 ще ни стигнат Wink
Наздраве, момичета, че пак почва да става тегава темата!
Щедра форумска душа съм, халал да са ви, ама да не забравиш да почерпиш. Ние сме за Княгинята и ще се оправим и без тези точки.
Тогава може и на нас да ни стигнат за Бузема Joy Цял банкет ще ти вдигна, ако стане!
Има сделка Heart

# 335
  • София

Да, освен ако не отидете да видите работата.
Мда, много тегаво! Дето се казва и да ти стигат точките, как да си останеш в такова неведение, колко имаш на преразказа и колко на тезата... Хич не смятах да гледам работа, ама ако заминем на почивка, после може и цял живот да се чудя. А ако точките са малко, още по-голямо чудене ще падне от къде са рязали.

# 336
И аз съм любопитна. Махам 8 точки, но все пак е любопитно

# 337
  • София
И да видиш, и да не видиш къде са рязали - все тая. Ако няма голямо разминаване между очаквани и получени точки, май няма смисъл да се занимава човек.

# 338
  • София
Чудя се дали е много трудоемко да се качат работите в профила на всяко дете. Така или иначе са сканирани.

# 339
  • София
Това е. Най-високият постигнат резултат (98т) е приравнен на 100 и спрямо него са преизчислени останалите. За това излизат малко повече от точките. Мисля аз.
Абсолютно права си. Приравних по тази логика точките на сина ми и получих резултата от сайта на МОН.
За кой изпит говорите? Нашите са точно толкова,колкото са си и в сайта на НПМГ.  Нищо няма преизчислявано и приравнявано.

# 340
  • София
Чудя се дали е много трудоемко да се качат работите в профила на всяко дете. Така или иначе са сканирани.
Вероятно не. Но при тях всичко е мнооого тайно. Ако имаш свободен достъп до изпитните работи ще можеш да си ги снимаш, да си водиш записки..., което сега е забранено.

За кой изпит говорите? Нашите са точно толкова,колкото са си и в сайта на НПМГ.  Нищо няма преизчислявано и приравнявано.
Състезанието на НПМГ, модул Физика.
Предполагам същото ще е и при биология и география, където също няма резултат 100 т.

# 341
  • София
Забранено е, да, но аз продължавам да не разбирам смисъла на тази забрана. Тестовете и критериите за оценка са публикувани, точките са ясни... Какво точно крием и защо? И без да снимаш работата или да си водиш записки, запомняш какво е отчетено за грешка и нищо не ти пречи изразяваш публично несъгласие, при наличие на такова.

# 342
  • София
Крият собствените си неуредици и грешки. Ще запомниш и ще го кажеш/напишеш публично, но какво от това, не се променя нищо. Но ако подкрепиш думите си и с конкретно доказателство ще им стане трудно. А това няма да е никак удобно и приятно за тях.

# 343
Може ли пак да преповторим за професионалните училища.
Изучава се химия и биология до 10кл. Но ако към 11кл. си решил да следваш медицина, никой не ти забранява да се явиш на ДЗИ - химия или биология и ще може да се кандидатства и медицина, въпреки, че не си с трети и четвърти профил химия или биология
Така ли е?

# 344
  • София
Може ли пак да преповторим за професионалните училища.
Изучава се химия и биология до 10кл. Но ако към 11кл. си решил да следваш медицина, никой не ти забранява да се явиш на ДЗИ - химия или биология и ще може да се кандидатства и медицина, въпреки, че не си с трети и четвърти профил химия или биология
Така ли е?
Това с профилиращите предмети ми е мътна работа. Има ли къде да се прочете по-подробно за принципите? Ще съм благодарна за някое линкче. Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт