СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 909
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 660
Стискам палци за хубави резултати!
Обаче ми кажете дали бЕлото е от бяло вино. И розмаринЪТ как действа и как се прилага? Simple Smile

# 661
  • нейде там, където ....
При нас и двете вървят с риба.  Laughing

А доматен сос с розмарин и дафинов лист успяваше да "маскира" всякакви зеленчуци, като бяха малки децата. От седмокласните теми научих, че помагал и за концентрацията.
И с водата трябва да се внимава, че приемът й пък я намалява.  tooth

# 662
Много е неприятно това със загубените учебници. Няма ли вариант да се потърси втора употреба?

# 663
  • София
Сега погледнах в сайта БГ учебник - 25.33 лв по История. Еха. Дано успее да намери своя до четвъртък, но не съм оптимист. 
Две поредни години купувах по един учебник в края на годината от ОЛХ.
Надявам се тази година да не ми се налага!

# 664
Моя син се яви с пневмония на матурите 😮 Има ли шанс за резултати преди четвъртък? Макар че при наличието на тази болест наистина всичко друго ми стана безразлично...

# 665
Моя син се яви с пневмония на матурите 😮 Има ли шанс за резултати преди четвъртък? Макар че при наличието на тази болест наистина всичко друго ми стана безразлично...

Аз писах по-напред, че моето дете беше със счупена ръка. Каквото и да е направил, ще е постижение. Пожелавам бързо оздравяване. Матурите са си матури и са важни, но по-важно от здравето няма.

За резултатите и на мен ми се иска да е по-бързо, но гледам, че повечето хора са се настроили за четвъртък.

# 666
  • София
~Tony~, бързо възстановяване ви желая! Аз си мисля, че няма шанс, но нямам опит Simple Smile А и по-добре да не бързат и всичко да е както трябва.

Не разбрах за миналата година - грешно първо класиране ли е излязло?

И offtopic - нещо за хвърчащи мушици? Днес на работа изядох сигурно пет, пръсках с едно антимушичаво, но не помага.

# 667
  • София

И offtopic - нещо за хвърчащи мушици? Днес на работа изядох сигурно пет, пръсках с едно антимушичаво, но не помага.
бЕлото ги привлича. Докато чакаме резултатите се наливаме и лапаме мухи Sweat Smile
Извинявай, Сънчо, не се сдържах.

# 668

бЕлото ги привлича. Докато чакаме резултатите се наливаме и лапаме мухи Sweat Smile
Задавих се със сутрешното кафе, така се разсмях Smile

# 669
Поръчах христоматията по литература на БГ учебник.  Дали ще бъде достатъчна според вас, или ще трябва да задължителен прочит на целите произведения.
Като учител препоръчвам прочит на целите произведения, но пък в Христоматията са откъсите, които се изучават и е удобна за лятото, за да не се носят много книги в багажа за почивки. Другото предимство е, че в нея може да се правят различни отметки, да се подчертава, нещо, което в книга не е редно да се прави.

# 670
  • Бг-мама

А на по късен етап ще ги лапат някои от седмокласниците дето прочетоха грешно условията на задачите на изпита. Joy Joy
То не е за смях , ама иначе ще изперкам , ако не се самоиронизирам. Laughing

# 671
  • Sofia
Коя христоматия препоръчвате - на кой издател ?

# 672
  • София
buni, хахаха, как бе, трябва да е забавно.
А ако трябва да бъда честна - влизат ми в носа, така че си доста права - изпаренията на снощното бело ще да ги привличат.

# 673
  • непостоянно

Да си призная и аз за “винарки” първо си помислих 😂

# 674
  • София
buni, хахаха, как бе, трябва да е забавно.
А ако трябва да бъда честна - влизат ми в носа, така че си доста права - изпаренията на снощното бело ще да ги привличат.

Е, сега като вкара "бело" и "нос" в едно изречение, вече няма кой да ви повярва, че не сте на тежки наркотици. Joy

Общи условия

Активация на акаунт