СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 619
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Линдория, ако гледаме тази таблица:

https://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2018_m … a-7-klas_2018.pdf

Взимаме например дете от пета страница със 190 точки. Общо 11 деца са получили на бел и мат тези точки - 2 момчета и 9 момичета. Ако детето ти е момиче - 9 момичета са с този общ бал.
Гледаш и цифрите надолу - момичета с бал по-висок от 190, конкуриращи твоето дете са 15 броя = 4+3+1+5+1+1

Mileto, много благодаря! Разбрах как става! Smile

# 721
Lemon Butter , в таблицата не са удвоени точките, защото балообразуването не винаги е удвоено. И да само едно момиче от СМГ имаше 100 + 100 точки миналата година.

# 722

Има ли някаква ориентировъчна статистика за София - колко деца се явяват на НВО тази година. Аз нищо не откривам. Извинявам се, ако е коментирано. Може и да съм пропуснала.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 16:05 от flea

# 723
  • На планетата Земя
 Peace

И в обобщение - ако момичето ти е с този общ бал 190, значи общо момичетата като него и над него са 24. Искате НЕГ - значи влизате на 100%, защото там приемат 90 момичета, има квоти. Искате СМГ без квоти, гледате и момчета и така нататък. Винаги изхождате от бройките места в желаните паралелки, така че да покрият децата преди вас (с квоти, без квоти). Колкото сте по-нагоре, толкова е по-лесно.  Mr. Green

# 724
  • Sofia
Затихнали сме в сметки Grin Аз пак се върнах на план-приема да смятам кое училище с колко броя места е. Чак сега забелязвам, че СМГ и НПМГ нямат квоти Laughing Нали никога не са ме интересували.

Болният ми мозък разиграва хиляди варианти тези дни и си представям например 1т. да не му стигне за заветната гимназия. Как ли понасят майките такива случаи Confounded

# 725
  • На планетата Земя
На първо няма да стигне, но на второ сте вътре  Mr. Green
aniK, още малко и ще черпите всички  Mr. Green

# 726
  • София
Как ли понасят майките такива случаи Confounded

С много бЕло.

# 727
aniK, майките ще го понесат с много течности от всякакъв вид, ама децата с какво  ?

# 728
  • София
Peace

И в обобщение - ако момичето ти е с този общ бал 190, значи общо момичетата като него и над него са 24. Искате НЕГ - значи влизате на 100%, защото там приемат 90 момичета, има квоти. Искате СМГ без квоти, гледате и момчета и така нататък. Винаги изхождате от бройките места в желаните паралелки, така че да покрият децата преди вас (с квоти, без квоти). Колкото сте по-нагоре, толкова е по-лесно.  Mr. Green

Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 729
  • София-Младост
Ще работят ли по прием на документите за записване в събота и неделя на 13 и 14 юли. И втори въпрос, може ли детето да бъде записано от трети човек, бабата примерно...и необходимо ли ще е пълномощно?

# 730
  • София
aniK, майките ще го понесат с много течности от всякакъв вид, ама децата с какво  ?

И децата ще го понесат с много рев и малко сополи. Няма да имат друг избор.

# 731
  • Sofia
Нашият не се е впрегнал особено - вярва си. Смятам му аз най-песимистичен вариант, той ми вика "я вдигни малко тия точки". Пуска по някоя дума ту на немски, ту на френски (с "р"-то), нямал проблем с който и да е език, ама искал бил да е в елита - да звучало гръмко, като го питат къде учи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 732
  • На планетата Земя
 Mr. Green СладуР!

# 733
Нашият не се е впрегнал особено - вярва си. Смятам му аз най-песимистичен вариант, той ми вика "я вдигни малко тия точки". Пуска по някоя дума ту на немски, ту на френски (с "р"-то), нямал проблем с който и да е език, ама искал бил да е в елита - да звучало гръмко, като го питат къде учи Stuck Out Tongue Closed Eyes

Току виж пак ги срещнем накрая в 9ФЕГ. Ха, представи си, от една стая в родилния дом, после в една класна стая Two Hearts

# 734
  • Sofia
Rady, и аз си го помислих това, даже му го казах, ама на мен все ми се иска за немски език да стане Relaxed Иначе той е готов да са в един клас, снимки е виждал Wink

Обяснявам му, че в някои паралелки, където няма квоти, ще има повече момичета (например в 35-то с профил БЕЛ след езиците) - на него му светят очите Smile

Абе пуберска работа Confounded

Общи условия

Активация на акаунт