СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 532
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 870
  • Plovdiv
Спомням си, че 2013 бяха изпратили списъци с оценките в училищата и децата научиха резултатите първи. Как ще е сега нямам идея.
Да, така беше и 2011. Но за миналата година не знам.
Освен това, с тази политика за защита на личните данни, изнасят се само номер на кандидат, няма имена. Така е при студентите. Предполагам, че при малките е същото.

# 871
И аз извадих вчера медицинско от личната лекарка, но много голямо ми се вижда.Как  ще го снимам? Миналата година имаше майки, който го снимаха с телефона , а не сканирано.
Някакви предложения?

# 872
Нашето е същото. По-назад в темата са обяснили, че е като медицинско за работа.
Ходи ли се по различни кабинети или само личния доктор го издава?

Майка ходи с него, но от личен опит при нашата лекарка, тя е нацъкала печатите.

# 873
  • София
Резултати няма, а до 9:00 ч. са се събрали няколко страници за четене.
Нямате никаква милост към тези, които трябва и да работят. Joy
Някои го писахме "дъждовен" днешния ден. А дано утре вече можем да работим.

# 874
Уф, мисля, че няма да е така, то нали всичко е електронно, кой ще разпечатва списъци. Пускат ги едновременно за цялата страна.

Много сте сънували, ей, и аз спя неспокойно,и май сънувам разни неща свързани със стуацията, в която сме, ама нищо не помня...всичко е от превъзбудена мозъчна активност и многото бЕло или пък може би е малко...знам ли..

# 875
  • у дома...
По инфо от директора на нашето училище, още вчера те са получили резултатите по мейл. Така, че най-вероятно днес ще са качени в сайта.

# 876
  • София
Дъщеря ми ме предупреди, че ако излязат резултатите докато е  на училище, не искала да й ги казвам. Не искала изобщо да ги знае какви са.  Милата ми, много е притеснена.
А аз днес се сетих, че преди 3 год на 27.06 също чаках резултати, които тогава ме зарадваха. Дано и сега е така.

# 877
  • София - Младост 1А
Добро утро!

Знам, че ви се иска, но дръжте още ден, ще излязат на 27.6.

Санака, хващаме ли се на бас? Правим среща, пием бело, губещият плаща  Mr. Green И отбори може да си спретнем, за да затвърдим пиЙньето на наркотика.
Хайде, къде се редите:
 Crazy  26.6
 Whistling 27.6

Добро утро!

Залагам на 26.06. Много ми е такава тази дата... пълна с шестици.

Резултати няма, а до 9:00 ч. са се събрали няколко страници за четене.
Нямате никаква милост към тези, които трябва и да работят. Joy
Някои го писахме "дъждовен" днешния ден. А дано утре вече можем да работим.

Ееех как завиждам. На мен днес ми е някакъв ад. По-късно и за медицинско ще ходя. Лудницата е пълна.

# 878
  • София
Сега отворих таблицата от Дидева. Благодарности за труда Hug
Аз да повторя и молбата си от вчера - ако може и не е много нахално от моя страна, да помоля за достъп до таблицата с ДЗИ резултатите по у-ща от миналата година Blush

Аз залагам на днес - в диапазона 16.30 - 16.50 ч.

# 879
  • София
И аз извадих вчера медицинско от личната лекарка, но много голямо ми се вижда.Как  ще го снимам? Миналата година имаше майки, който го снимаха с телефона , а не сканирано.
Някакви предложения?

Е, колко е голямо - по-голямо от А4? Имай предвид, че трябва да е в PDF.

Mileto, навита съм. Стискаме ръцете. Wink

# 880
  • София
В нощта срещу Еньовден хвърлих боб, леща и смеска за щастливи кокошки. Предвиждам, че няма да се промени много балът за ЕГ.

# 881
  • София
Elea Lea, има една програма за андроид CamScan, с която снимаш документ с камерата на телефона, а тя после го запаметява като PDF.

# 882
  • София
Всички явно рефрешваме, аз май най-много Flushed Smile, но на база на горните коментари се замислих..... Всъщност къде да рефрешваме: в сайта на МОН, в профила на детето в priem.mon или.... ?
Знае ли се със сигурност къде най-напред ще се появят резултатите?

# 883
Вчера на нашите деца в училище са им казали, че днес по обяд ще излязат резултатите.

# 884
И аз извадих вчера медицинско от личната лекарка, но много голямо ми се вижда.Как  ще го снимам? Миналата година имаше майки, който го снимаха с телефона , а не сканирано.
Някакви предложения?

Е, колко е голямо - по-голямо от А4? Имай предвид, че трябва да е в PDF.

Mileto, навита съм. Стискаме ръцете. Wink

Ох, сега пък ПДФ. И аз мислех с телефона да снимам. Пише ли някъде изрично, че не може да е JPG например?

Общи условия

Активация на акаунт