СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 481
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 960
  • София - Младост 1А
Аз май съм единствената, която си се наспа като пор, ама вече и аз съм на вълна #шЪсисипаедно, но ще се стиска до довечера.

И аз така. Спокойно си спах, кафето с усмивка си изпих... и ме затресе.
Толкова работа имам... и не мога нищо да си сипя, щото после как ще шофирам... направо не знам.
Отивам за един шоколад.

# 961
  • София
От вътрешен източник - довечера ще публикуват резултатите.
Обаче не разбрах кога им започва вечерта, защото на мен и сега ми е достатъчно мрачно...

# 962
  • София
Обаче не разбрах кога им започва вечерта, защото на мен и сега ми е достатъчно мрачно...
А дано!

# 963
  • София
може ли някой да ми каже оценките в училище къде трябва да ги видя в сайта за кандидатстване? миналата година, чух, училището, понеже е частно, в опит да саботира отлива на деца, ги предоставило в последните часове преди да изтече записването и сега поне да знам предварително къде да очаквам да ги видя...
Няма как да ги видиш още. Учебната година не е приключила.

# 964
  • София

Дано да е по - към вечерта, когато вече сме си сипали. Joy

# 965
От това, което прочетох във вашите коментари - дори и да поискаме да прегледаме работите на детето ми, дори и да се констатира някаква техническа грешка от страна на проверяващите, НЯМА да се промени окончателният му резултат? Правилно ли съм разбрала? тогава се чудя, въобще какъв е смисълът от това да има възможност да си преглеждат работите?
Ние ще се борим само за Пазарджик. На сайта на РИО Паз-к не мога да открия никаква статистика за бала от предишни години. Ако може някой да ме ориентира както и това дали има квоти за момичета и момчета, че ние сме момче Simple Smile

# 966
  • Plovdiv

Дано да е по - към вечерта, когато вече сме си сипали. Joy

Или заспали.Joy

# 967
  • София
Е сега вече съвсем изтрещяхме. И аз за шоколад отивам. Simple Smile

# 968
Ми той спрял нета в офиса, през телефона влязох! SmileФалшива тревога.

# 969
  • София
Jiema, вземи си пияни вишни.

# 970
може ли някой да ми каже оценките в училище къде трябва да ги видя в сайта за кандидатстване? миналата година, чух, училището, понеже е частно, в опит да саботира отлива на деца, ги предоставило в последните часове преди да изтече записването и сега поне да знам предварително къде да очаквам да ги видя...

да, да, знам, че ги няма. но, когато се появят, къде трябва да са? в сайта на мон има в менюто изпити/план прием/желания и класиране. в някой от тези раздели ли?

# 971
  • София

JoyJoyJoy
Ние пък сме момиче и треска ни тресе. Не в Пазарджик, а в София, но днес в цяла България преобладава купесто-дъждовна облачност с вероятност за превалявания на резултати. Joy

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 13:52 от jenap

# 972
  • София
да, да, знам, че ги няма. но, когато се появят, къде трябва да са? в сайта на мон има в менюто изпити/план прием/желания и класиране. в някой от тези раздели ли?

Освен изброените има и раздел Оценки, който обаче от два дни липсва, и всички с нетърпение очакваме появата му.

# 973
  • Plovdiv

Мисля, че имаше ( преди да скрият от два дни насам, раздела/бутона  Оценки ) Под оценки от НВО, имаше оценки свидетелство. Всичко беше празно на онзи етап.

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 13:53 от N i y a

# 974
  • Бг-мама
Jiema, вземи си пияни вишни.
Joy Joy Joy
И аз се прибрах в офиса с шоколад, не ми хрумна за пияни вишни. Нищо ,че ги ненавиждам , ама щях да се прежаля.

Общи условия

Активация на акаунт