СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 152
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Пловдив
От Пловдив троснато ми отговориха, че ще я качат когато е готова!

Нищо ново под слънцето. Хем знаят какво ще последва след излизане на резултатите, хем се побутват.
То разбирам да е за първа година, ама не е.

# 1 546
  • София
...Сбор от БЕЛ и МАТ и вече гледате колко деца имат такъв резултат.
Графа с натрупване помага да се ориентирате колко деца имат повече от вашия бал
Много благодаря
Но статистиката за София от 2018 която е от първа стр. на темата- не е на същия принцип нали?
https://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2018_m … a-7-klas_2018.pdf
На същия принцип е, само че няма графа с натрупване. Трябва да сумираш клетките от колона БЕЛ+МАТ, от редовете под вашия резултат.

# 1 547
  • у дома
А знае ли се общия брой на децата от съответния град? Например - ние сме от Бургас и моето дете е в интервала от 173-174 точки. Всички след нея до 200 точки са и конкуренция - така ли смятаме?

# 1 548
Наистина е много сериозна разликата между миналата и тази година, поне в това което виждам за Бургас. В интервала на дъщеря ми 190 миналата година са били 2 деца, сега са 13.
Голям зор да направят една екселска табличка за София:( Работа за 15 минути е!

# 1 549
  • София
А знае ли се общия брой на децата от съответния град? Например - ние сме от Бургас и моето дете е в интервала от 173-174 точки. Всички след нея до 200 точки са и конкуренция - така ли смятаме?
В най-лошият случай, да!

# 1 550
  • Варна
Еми, браво на РУО - Бургас, само това мога да кажа!
Интересно как едни могат - други не щат, много калинки има май.

# 1 551
  • край голямата локва

Смятате, че има 135 деца преди нея и още 12 с нейния резултат, ако целта е езикова. Честито! Влизате във всяка гимназия. Ако целта  е математическа зависи как са разпределени точките, но и там вероятно ще влезе на първо. Сега вече зависи дали държите на конкретна паралелка и как ще ги подредите.

# 1 552
Наистина е много сериозна разликата между миналата и тази година, поне в това което виждам за Бургас. В интервала на дъщеря ми 190 миналата година са били 2 деца, сега са 13.
Голям зор да направят една екселска табличка за София:( Работа за 15 минути е!
15 мин. за хора ползващи ексел на средно ниво. За програмисти работещи с бази данни, с каквито би трябвало да разпола МОН или обслужващата го софтуерна фирма е още по-лесно.
Въпрос на желание е. По някога си мисля, че правят някакви далавери, но те парашутистите си влизат и без да се правят промени в справките.

Последните няколко години РУО Бургас винаги са били отличници и първи са пускали справката.

# 1 553
  • В кошера...
Аз също рано сутринта звъннах в РУО Бургас да питам кога ще пуснат инфото. Дадоха ми телефона на шефа, но нямах време да прозвъня и сега приятно се изненадах, че са толкова отговорни. И аз се опитвам да чета цифрите, но освен да видя колко деца са преди нас по БЕЛ+МАТ (при нас е 170.75), друго не знам. Балообразуването за съответната паралелка не винаги е в наш интерес - в Търговската взимат География, а при нас е 5-ца оценката. Синът ми иска в ПМГ с биология, балът му е 441.500, но наистина не мога да преценя... Друг, ако се е насочил към бургаското ПМГ да сподели...

# 1 554
  • у дома

Смятате, че има 135 деца преди нея и още 12 с нейния резултат, ако целта е езикова. Честито! Влизате във всяка гимназия. Ако целта  е математическа зависи как са разпределени точките, но и там вероятно ще влезе на първо. Сега вече зависи дали държите на конкретна паралелка и как ще ги подредите.

Целта е езикова - да! Благодаря!

# 1 555
  • край голямата локва
нас по БЕЛ+МАТ (при нас е 170.75), друго не знам.  Синът ми иска в ПМГ с биология, балът му е 441.500, но наистина не мога да преценя... Друг, ако се е насочил към бургаското ПМГ да сподели...
Сигурна ли си? При оценки по 6  от училище /май са МАТ и БЕЛ, това е балът ви за езикова, не за ПМГ,
Не че нещо но с този бал и с 3 по география не бих се притеснявала за търговската. Освен ако не стане супер модерна тази година,

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 15:05 от xxxxx

# 1 556
  • София
Записвам се, да видя статистиката Simple Smile))))

Голямо чудене беше миналата година между Английската и Испанската, двойката избра Английската и си мисля, че сгрешихме с училището.... мнооооого лежерно го карат, дано да не е така, следващата година.

# 1 557
Аз също рано сутринта звъннах в РУО Бургас да питам кога ще пуснат инфото. Дадоха ми телефона на шефа, но нямах време да прозвъня и сега приятно се изненадах, че са толкова отговорни. И аз се опитвам да чета цифрите, но освен да видя колко деца са преди нас по БЕЛ+МАТ (при нас е 170.75), друго не знам. Балообразуването за съответната паралелка не винаги е в наш интерес - в Търговската взимат География, а при нас е 5-ца оценката. Синът ми иска в ПМГ с биология, балът му е 441.500, но наистина не мога да преценя... Друг, ако се е насочил към бургаското ПМГ да сподели...

Ние, даже в същата паралелка. БЕЛ+ МАТ /175,50/ Балът й е 437,50
Почнах сериозно да се притеснявам

# 1 558
  • София
Мааалко отмествам страстите по повод статистиката.
Някой знае ли разликата в броя на часовете при Интензивно и Разширено изучаване на език.
А също и нивото, с което се очаква да излязат децата при съответната степен на изучаване.

# 1 559
Някой знае ли разликата в броя на часовете при Интензивно и Разширено изучаване на език.
А също и нивото, с което се очаква да излязат децата при съответната степен на изучаване.

Останалата част слагам в скрит текст, защото е сравнително дълго.

Скрит текст:
ПРОФИЛИРАНА ПОДГОТОВКА ПРИ НЕИНТЕНЗИВНО И НЕРАЗШИРЕНООБУЧЕНИЕ ПО ЧУЖД ЕЗИК
(Ниво А1 по ОЕЕР в края на първи гимназиален етап)
Този тип профилирано обучение по чужд език във втори гимназиален етап на средната степен на образование надгражда езиковите знания и речевите умения, усвоени на ниво А1 в първия гимназиален етап, като във взаимодействие с общообразователната подготовка спомага за тяхното усъвършенстване и за овладяване на общи и комуникативни езикови компетентности на ниво В1.1 по Общата европейска езикова рамка в края на
етапа.
ПРОФИЛИРАНА ПОДГОТОВКА ПРИ НЕИНТЕНЗИВНО И НЕРАЗШИРЕНО ОБУЧЕНИЕ ПО ЧУЖД ЕЗИК
(Ниво А2 по ОЕЕР в края на първи гимназиален етап)
Този тип профилирано обучение по чужд език във втори гимназиален етап на средната степен на образование надгражда езиковите знания и речевите умения, усвоени на ниво А2 в първия гимназиален етап, като във взаимодействие с общообразователната подготовка спомага за тяхното усъвършенстване и за овладяване на общи и комуникативни езикови компетентности на ниво В1 по Общата европейска езикова рамка в края на етапа.
ПРОФИЛИРАНА ПОДГОТОВКА ПРИ ИНТЕНЗИВНО И РАЗШИРЕНО ОБУЧЕНИЕ ПО ЧУЖД ЕЗИК
(Ниво В1 по ОЕЕР в края на първи гимназиален етап)
Този тип профилирано обучение по чужд език във втори гимназиален етап на средната степен на образование надгражда езиковите знания и речевите умения, усвоени на ниво В1 в първия гимназиален етап, като във взаимодействие с общообразователната подготовка спомага за тяхното усъвършенстване и за овладяване на общи и комуникативни езикови компетентности на ниво В2 по Общата европейска езикова рамка в края на етапа.

Общи условия

Активация на акаунт