СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 152
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 575
  • гр.Варна
Да похваля и аз (барабар Петка с жените Simple Smile ) учениците от училището, в което преподавам [...]
Ехаааа,колко високи резултати!
Браво на децата Hands ClapHands Clap

# 1 576
  • Пловдив
mavamava, явно не можеш. Не сравнявам балове, търся относително място на детето в общото класиране и балът да детето, което е било на същото относително място предната година.

# 1 577
mavamava, явно не можеш. Не сравнявам балове, търся относително място на детето в общото класиране и балът да детето, което е било на същото относително място предната година.

е сега разбрах, оглупявам Flushed ще се пробвам да видя за ориентир!

# 1 578
  • Бг-мама
Да похваля и аз (барабар Петка с жените Simple Smile ) учениците от училището, в което преподавам [...]
Е биваше ли това да го качвате сега. ooooh!
Сега изпретеснихте и без това изтерзаните софийски майки. Crossing Arms

# 1 579
  • София
Като го гледам този списък, на семегейски ми прилича.

# 1 580
  • София
Това са резултатите на децата от СМГ. Отгоре даже и си го пише.

# 1 581
С тез рекламни резултати - в темите за трети и втори клас.
Тук късно е, либе, за китка Joy

# 1 582
  • София

Впечатляващо! Поздравления!
За пълно щастие ако и пол имаше отбелязан... Laughing
Но все пак се предполага, че поне 90% от СМГ ще си се стремят към СМГ, нали? Rolling Eyes

# 1 583
  • София
Чудесни резултати!
Мисля, че ще се освободи място за една паралелка деца извън СМГ.

# 1 584
Да, изплискаха легена пак.
С тез рекламни резултати - в темите за трети и втори клас.
Тук късно е, либе, за китка Joy

# 1 585
  • Sofia

Браво!!! Чудесни резултати. За по-пълна информация обаче може да добавите графа момче/момиче.

# 1 586
исках да видя сега колко паралелки ще има в немската в СФ и да не ровя по списъци, отидох в план прием менюто в priem.mon.bg - ами няма немска там. няма 91во, първа немска, нищо такова, 3 пъти целия списък проверих. то нали от там ще ги избираме в крайна сметка? как може да липсва?

# 1 587
  • София

Впечатляващо! Поздравления!
За пълно щастие ако и пол имаше отбелязан... Laughing
Но все пак се предполага, че поне 90% от СМГ ще си се стремят към СМГ, нали? Rolling Eyes

Браво!!! Чудесни резултати. За по-пълна информация обаче може да добавите графа момче/момиче.

Те 99% се борят за място без квоти т.е. ще си останат там.

# 1 588
  • София
исках да видя сега колко паралелки ще има в немската в СФ и да не ровя по списъци, отидох в план прием менюто в priem.mon.bg - ами няма немска там. няма 91во, първа немска, нищо такова, 3 пъти целия списък проверих. то нали от там ще ги избираме в крайна сметка? как може да липсва?
Там си е. 91 деца ще приемат. Не знам колко парелелки са това

# 1 589
  • Sofia
Представям си как при днешните джендър тенденции в скоро време ще се появи казус в гимназиите с квотите в ущърб на момчетата Wink

Общи условия

Активация на акаунт