СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 015
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София-Младост
Ето план прием за 91 НЕГ
http://91neg.bg/za-uchenici-i-roditeli/plan-priem/
7 паралелки по 26 ученика

# 1 606
Моята девойка, неколкократно споделях, че адски я мързи. Цяла година прави възможния минимум - дадените домашни от училище и курса. Ходи на курс само по БЕЛ.  
Резултатите й са;
 87.5 БЕЛ
 84.25 МАТ
По принцип се стреми към 2 НЕГ (НЕ+АЕ) и 2 АЕГ (АЕ+НЕ+БЕЛ).
Сега си чакаме статистика и мисля още паралелки/училища Simple Smile.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 16:18 от galia_mi

# 1 607
  • София
...
Те 99% се борят за място без квоти т.е. ще си останат там.

Да де, точно защото те ще си останат там, ние да не ги смятаме за другите паралелки, които са с квоти. Simple Smile
С коментара си имах предвид, че дори и да не знаем пол, няма да има голяма намеса от тях по другите училища.

# 1 608
  • В кошера...
нас по БЕЛ+МАТ (при нас е 170.75), друго не знам.  Синът ми иска в ПМГ с биология, балът му е 441.500, но наистина не мога да преценя... Друг, ако се е насочил към бургаското ПМГ да сподели...
Сигурна ли си? При оценки по 6  от училище /май са МАТ и БЕЛ, това е балът ви за езикова, не за ПМГ,
Не че нещо но с този бал и с 3 по география не бих се притеснявала за търговската. Освен ако не стане супер модерна тази година,

Уф, съвсем се замотах, ххххх, гледам миналата година 415 е минималния за ПМГ Бургас. Защо смяташ, че е за езикова? Знам си аз, че ми липсва рационално и аналитично мислене, но и аз се бутам да предвидя бъдещето.
Търговската не я харесвам и аз, но гледам, че се набутва между езиковите.

# 1 609
  • София
На мен днес ми се наложи да свърша и вчерашната работа, та не мога да смогна на темата.

Браво на децата от СМГ! Дано да се борят там да си останат...Stuck Out Tongue

При нас има едно дете с резултат 194, две със 185 и всичко друго е надолу. В момента каквото и да си говорим, хвърляме боб, а от РУО-София ни четат, заливат се от смях и се чудят още колко да ни мъчат.

При избора ни на паралелка ние следваме изцяло желанията на девойката. Ние казваме мнение, аргументираме, но я оставяме нея да си вземе решението. Така беше и след четвърти клас. Тя още в пети клас каза, че иска Онова, което не бива да се назовава. Надявам се да се класира там.

А колкото до това дали едно дете е на нивото на другите и дали ще се чувства добре... Прочетох доста мнения, че това може да го смаже и дръпне надолу. Затова реших да ви разкажа за мен. Навремето баща ми беше зам-директор в много елитно училище. Естествено никой не ме попита къде искам да уча. Аз, определено, не бях за там. В седми клас не учех, бягах от чуилище... абе пълна трагедия. Въпреки това се озовах във въпросното училище. Осми клас беше кошмарен. Не ми се учеше, бях с най-ниските оценки във випуска, чувствах се супер тъпа. От девети клас, с помощта на съучениците ми и поради факта, че не ми харесваше да се чувствам тъпа, си седнах на задника, започнах да уча и малко, по-малко нещата тръгнаха нагоре. Завършвайки, вече имах повече увереност в себе си и знаех, че не съм по-зле от другите в училище. Така че никога не знаете как ще тръгнат нещата. Единственото, което си обещах тогава е да слушам децата си и да ги подкрепям, а не те да следват моите амбиции.

Защото за родителски амбиции какви истории мога да ви разкажа, косите ви ще се накъдрят ужас...

# 1 610
нас по БЕЛ+МАТ (при нас е 170.75), друго не знам.  Синът ми иска в ПМГ с биология, балът му е 441.500, но наистина не мога да преценя... Друг, ако се е насочил към бургаското ПМГ да сподели...
Сигурна ли си? При оценки по 6  от училище /май са МАТ и БЕЛ, това е балът ви за езикова, не за ПМГ,
Не че нещо но с този бал и с 3 по география не бих се притеснявала за търговската. Освен ако не стане супер модерна тази година,

Уф, съвсем се замотах, ххххх, гледам миналата година 415 е минималния за ПМГ Бургас. Защо смяташ, че е за езикова? Знам си аз, че ми липсва рационално и аналитично мислене, но и аз се бутам да предвидя бъдещето.
Търговската не я харесвам и аз, но гледам, че се набутва между езиковите.

Защото за ПМГ се утроява оценката по МАТ от матурата, а Вие сте удвоили и двата резултата

# 1 611
  • София
...Браво на децата от СМГ! Дано да се борят там да си останат...Stuck Out Tongue ...
Да не ни се пречкат, викаш. Joy

# 1 612
Явно докато не излезе статистика, само можем да гадаем. Дано днес да сме наясно.

# 1 613
  • София
Има време. Миналата година е излязла след 17ч.
Нали си знаете - щом не мога да рефрешвам и публикуват.

# 1 614
...Браво на децата от СМГ! Дано да се борят там да си останат...Stuck Out Tongue ...
Да не ни се пречкат, викаш. Joy
Ами, да, добре са си там децата! Blush

# 1 615
  • край голямата локва
Аз да мина пак да успокоявам. Тука една близка учителка по мат . сподели , че в класа са 1 дете над 80 , 2-3 между 60-70 и масово под 20 точки. Така че има и деца с много ниски резултати. Друга позната майка сподели за некното 74/. 53.  

Elea Lea повечето деца са с ниски резултати. Примерно от статистиката за Бургас се вижда,  че има 450 деца с бал  над 150- средно 2*75, което според мен би трябвало да е масово преобладаващото ниво при тази сложност на матурите.
За сметка на това над 2200 деца имат под 100, като от тях почти 1000 са с под 50. Общо, за двата изпита.
Положението е зле, много зле. С изключение на няколко гимназии в София и някои паралелки в другите градове баловете ще са несъвместими с тези публикувани тук в темата.
Така че въобще не се притеснявай, детето ти се е справило чудесно на фона на повечето деца.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 16:40 от xxxxx

# 1 616
  • София
Има време. Миналата година е излязла след 17ч.
Нали си знаете - щом не мога да рефрешвам и публикуват.
Спункче, сигурно вече не може да рифрешваш, нали?
Щото е време  Joy

# 1 617
  • София
извинявам се ако вче е била публикувана,но може ли таблицата Статискита и класиране за 2017година.
Благодаря

# 1 618
  • София
Най-накрая успях на тел на РУО София! Статистиката - "в утрешния ден". Не искаха да уточнят часови диапазон Joy

# 1 619
  • Разпиляна във въображението
Отбих се в нашето РУО. Жената, която качва статистиката каза, че имала и друга работа. Надявам се за утре, но по-скоро за понеделник. Насочи ме къде да погледна статистиката за миналата година - http://www.ruobg.com/news/read-archive/page/11/id/756 - ето, ако има и други от Плевен. Сега ще я разгадавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт