СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 124 066
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Варна
А мейли пишете ли им? Струва ми се, че попрекалиха със забавянето на статистиката тази година.

Явно имам недобър изказ, че колкото пъти им пиша, не получавам отговор. Този път мисля да добавя и какво мисля относно техните компетентности, пък ще видим. За какво е целият този напън за онлайн проверка, като  за една елементарна справка са нужни дни! #Crazy

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 11:33 от julisa

# 1 861
Ето какво им пратих набързо на РУО София-град. Пишете момичета!

Здравейте!

Предвид предстоящите почивни дни , искам да попитам кога и дали днес ще излезе статистиката с резултатите за 7 клас? Това е от особена важност да се случи преди събота и неделя,    за да може спокойно деца и родители да обсъдим възможностите за  обучение в 8 клас от есента  .

Успешен ден и разчитаме на бърза реакция!

# 1 862
  • София
Прескачам 86 нови отговора от сутринта насам и бързам само да споделя възмущението си от предоставената ни възможност да се запознаем с работите на децата. Ходихме за БЕЛ.
Какъв по ..ягодите е смисълът да си видиш работата и да не видиш оценяването й ????
Хиляда пъти я питах госпожата сигурна ли е, че никакви точки на нищо не можем да видим. Да, сигурна. Според нея смисълът бил да си види грешките детето. За мен - един-единствен, да съм сигурна, че наистина неговата работа са прегледали. Тя дори ни пита колко точки има общо и това не виждаше! Бясна съм!
Извинете ме, наоплаках се... Ще се върна да ви изчета. Сигурно и други са споделили впечатления.

То за нашата кампания ясно, че нищо няма да се промени, но поне за тези след нас има смисъл да се пише и да се искат промени.

# 1 863
  • София
То и моя син искаше да види колко са му дали за теза, колко за преразказ, а така явно няма смисъл да се ходи.

# 1 864
  • София
Jiema, т.е дори не може да се види по колко точки от липсващите са разпределени между преразказ и теза ли? Или  е ясно колко на първи и колко на втори модул?

# 1 865
Ето какво им пратих набързо на РУО София-град. Пишете момичета!

Здравейте!

Предвид предстоящите почивни дни , искам да попитам кога и дали днес ще излезе статистиката с резултатите за 7 клас? Това е от особена важност да се случи преди събота и неделя,    за да може спокойно деца и родители да обсъдим възможностите за  обучение в 8 клас от есента  .

Успешен ден и разчитаме на бърза реакция!

[/quote

всички знаем как нито заслужават такава любезност, нито това може да ги подбутне да са по-адекватни. това според мен в момента си е нарочно пилене на нерви. сигурно отговорното лице днес си е взело отпуск и като се върне в понеделник ще го направи

# 1 866
  • София
Какъв по ..ягодите е смисълът да си видиш работата и да не видиш оценяването й ????
Хиляда пъти я питах госпожата сигурна ли е, че никакви точки на нищо не можем да видим. Да, сигурна. Според нея смисълът бил да си види грешките детето. За мен - един-единствен, да съм сигурна, че наистина неговата работа са прегледали. Тя дори ни пита колко точки има общо и това не виждаше! Бясна съм!
Секретността им добива Чутовни размери.

А Санака се чудеше, като са сканирани работите, защо не ги пуснат да си ги видим през профила на детето. Смях.

# 1 867
mavamava, ама хич не заслужават любезност, ама като за първо писмо да им напомним, викам не с лошо веднага, затова бях бяла и добра  Smirk

# 1 868
Каквото и да е обсъждано по-назад, човекът няма как да знае, не е възможно всичко да бъде изчетено. Дайте му линк. Не стоим залепени за форума по цял ден все пак.
Хиляда пъти я питах госпожата сигурна ли е, че никакви точки на нищо не можем да видим. Да, сигурна. Според нея смисълът бил да си види грешките детето.
И за мен това, да види за последен път - къде са му слабите места, за да си знае, все пак 7-ми клас не е краят на света, има още много учене по БЕЛ и нататък. Слабите му места сега ще бъдат и слаби места догодина и върху тях ще трябва да продължава да се работи!

# 1 869
И ние ще отидем в понеделник да видим БЕЛ. Очаквахме повече точки. Първо си помислих, че работата може да е разменена, но сега се чудя дали правилно е пренесъл отговорите, при положение, че не е разделил черновата...

# 1 870
  • София
Jiema, т.е дори не може да се види по колко точки от липсващите са разпределени между преразказ и теза ли? Или  е ясно колко на първи и колко на втори модул?
Не, абсолютно нищо не е ясно. Точно и ние искахме да разберем за теза и преразказ колко са му дали. Има -2т. от теста и от там насетне тя почна да гадае, че тезата му била за 3-4 т., но нейните догадки въоще не ме топлеха... Не разбрах как са му взели още 16 т. Не е имал на пробни толкова слаб преразказ... Нищо не разбрахме и супер разочаровани си тръгнахме.

# 1 871
Подозирам, че забавянето на статистиката се дължи на разбирането, че по мат на много деца е оценена работата само до 18 задача, както беше установила вече една майка.

# 1 872
Близка девойка вчера разбрах има 75 по БЕЛ и 18 по МАТ
И тя ще ходи да гледа какво толкова е омазала (очакваше поне около 60 да са й) .. НО на тях също не са давали листовете да откачат чернова/белова. Може да е технически грешно пренесла хиксчетата.. знам ли я какво е правила...

# 1 873
Подозирам, че забавянето на статистиката се дължи на разбирането, че по мат на много деца е оценена работата само до 18 задача, както беше установила вече една майка.

как така? нали оценки вече има? ако оценките са крайни и са от онзи ден не разбирам забавянето

# 1 874
  • Sofia
Току що получих вътрешна информация за изпита по БЕЛ за София :
среден резултат - 77
92% под 88

Общи условия

Активация на акаунт