СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 953
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 995
Призив, към всички седмокласници от София !!!
Моля, всички да си качат резултатите . Може би ще помогнем на Господата да направят таблицата до 03,07 .

Ааа не може, че ще им объркаме стъкмистиката.

# 1 996
  • София
А, то може и сами да си се класираме. Stuck Out Tongue Winking Eye
На принципа на детските градини преди време - първият по време е пръв по право! Smile
Да се записваме тогава и да тръгваме към морето! Satisfied

# 1 997
Да дам отчет и за проверката на МАТ - и работата, и грешките са си неговите. Показаха ни и точките на отделните задачи. С изключение на едни 0.5, които не разбрахме за какво са взети, всичко друго е оценено коректно. Това е положението, Минке Confused

# 1 998
  • София
Продължават да бълват всякакво инфо РУО София, но не и статистика.  Това с окончателните протоколи на 1.07. дали трябва да ни притеснява?

# 1 999
  • Пловдив
Да използвам затишието да попитам - ще ми разрешат ли да разгледам работата, ако ученика не е с мен?

# 2 000
Ама тези от РУО София град са по-зле дори от това, което си мислех за тях!

# 2 001
Продължават да бълват всякакво инфо РУО София, но не и статистика.  Това с окончателните протоколи на 1.07. дали трябва да ни притеснява?
Има време до вечерните новини. Все някой ще се изяви там с пресконференция

# 2 002
Сравних софийските класирания в първите гимназии за 2017 и 2018. Ами само СМГ и НЕГ са със значително по-висок бал през 2017. При останалите тенденцията е обратна.
Аз това също го забелязох, но не го споделих.

# 2 003
  • София
Да използвам затишието да попитам - ще ми разрешат ли да разгледам работата, ако ученика не е с мен?

Не. Трябва да си водиш дете. Като може и да не е твоето, но поне трябва да е от същия пол Simple Smile

Почва да ме хваща нервата вече. Някой успя ли да се свърже днес с РУО?

# 2 004
Офисът ми е на 5-6 минути пеша от тях да изтичам да им помогна на РУО София град.

# 2 005
  • София
Да дам отчет и за проверката на МАТ - и работата, и грешките са си неговите. Показаха ни и точките на отделните задачи. С изключение на едни 0.5, които не разбрахме за какво са взети, всичко друго е оценено коректно. Това е положението, Минке Confused
verochka, и при нас има отнети 0,5 т, за които няма причина Sad

# 2 006
Офисът ми е на 5-6 минути пеша от тях да изтичам да им помогна на РУО София град.
По - добре да пратим телевизиите. Те ще свършат работа.

# 2 007
  • София
И аз мога бързо да дотичам.

# 2 008
За Варна баловете в "елитните" училища тази година (МГ, 1ЕГ, 5ЕГ) ще са почти  еднакви с тези през 2017г., бройката на децата с над 170т. също е почти еднаква. Най-вероятно ще има лек спад на баловете в математическите паралелки поради по-ниските резултати по математика, и леко покачване на баловете за езиковите гимназии поради по-добрите резултати по български.

# 2 009
  • София
Който може, да тича натам, та да се уплашат от митинга и да се предадат от РУО Laughing

Общи условия

Активация на акаунт