СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 947
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София

Uprising, огромни благодарности!
Успех на всички с врачуването.

# 2 146
  • София
Аз бих погледнал за исканата специалност за 2017 и 2018 кое е било последното дете, което е било прието като брой деца преди това и с висока степен на вероятност ще може да се прецени какви са шансовете за тази година.
Благодаря!

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 11:43 от Eiger

# 2 147
  • София
uprising, много благодаря!

# 2 148
  • София
Много благодаря и аз на всички тук за помощта и търпението.Ако не бяхте вие  щях да се лутам още с бланките на НВО то
Дълбок поклон.
Стискам палци на всички и продължавам да ви чета

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 20:24 от vnd

# 2 149
Реденето има само един, единствен принцип - подреждате по реда на желаните  паралелки! Без мин.балове, без класации, без стратегии!
Реално се прави класация на децата, а не на паралелките. Започва се от децата с най-висок бал и се удовлетворява желанието, написано на първо място. Няма как да се приеме дете пожелало дадена специалност на първо място, примерно с бал 5 и да не бъде прието дете, което е записало специалността на трето място, но има примерно бал 6 (когато не е прието на първите две)

На първо класиране може да ви приемат с пето по ред желание. За елитните училища второто класиране са реално дете или две, които поради някаква причина не са се записали.

# 2 150
  • София
Реденето се прави според желанията и независимо от бала, но накрая трябва да има няколко, за които да е сигурно, че балът ще стигне.

# 2 151
  • Разпиляна във въображението
Не мога да схвана логиката на няколко колони - D, G и J

# 2 152
  • София
През 2017 ли са били същият брой паралелки? Две по-малко в ЕГ?
Някой го беше написал, но пропуснах да си го отбележа.

# 2 153
  • София, "Младост 3"
Дами дали ще има от вълшебните ви таблици? Моята племенница има има 86 по БЕЛ и 84 по МАТ, и ми се иска да видим какво правим . Много силно са фиксирани с баща й на немската, дори нямкоя по-"смотана" паралелка. Ще съм благодарна поне на такава таблица от мин година

# 2 154
Колко общо са местата в София за прием след 7 клас и къде ще отидат всичките 10209 деца?
Аз съм отчаяна. По математика е напред, но пък местата с математика са малко, по БЕЛ е в средата. Средно в първите 25%.
Идея нямам какво класиране да очаквам.

# 2 155
  • Sofia
По груба прогноза на пръв поглед мин бал за 9ФЕГ ще е около 445.

как го сметнахте? Питам защото се опитвам да се ориентирам Simple Smile

# 2 156
  • София
Дами дали ще има от вълшебните ви таблици? Моята племенница има има 86 по БЕЛ и 84 по МАТ, и ми се иска да видим какво правим . Много силно са фиксирани с баща й на немската, дори нямкоя по-"смотана" паралелка. Ще съм благодарна поне на такава таблица от мин година

91НЕГ ли имаш предвид? Кои са по-смотаните й паралелки? Joy Аз не пазя таблици от миналата година, но и без таблица, честно казано НЕГ не ми се вижда възможна при този резултат. Не убивай лошия вестоносец. Joy

# 2 157
Значи аз направих следното изчисление :
синът ми има сбор 152
За 2018 г с по-висок и равен на неговия сбор са 1910 деца.
За 2019 г са 2267.
Това са с 357 деца повече.
И моят син е с общо точки 151.75. 1075 момчета има преди нас. Общо са 2267 (момчета+момичета).
Отчаях се и аз малко. Ще редим паралелки. Друго не ни остава.
Да, точно. Аз очаквах по-малко, та съм супер хепи.

# 2 158
Моля някой да ме светне съотношението момчета/момичета в НПМГ горе - долу какво е.

# 2 159

С тези оценки, според мен, е аут не само от НЕГ (от там 100%), но и от испанската. Моята щерка е с бал 173,75 и няма шанс за там (Исп), но ще я пишем - стават чудеса, казват.

Редете си желанията според това къде иска да учи детето. Това тук нашето в тази тема е чешане на езици, убиване на време и успокояване на жени пред безсмислена нервна криза. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт