СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 847
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 250
Много моля всички майки на бъдещи осмокласници на фег да влезнат догодина в седмокласната и да напишат колко е гадно там! Нещо голям наплив стана. Тамън да хвана цаката на статистиката и догодина не мога да я приложа.
Наистина интересът е много повишен. Ще видим дали дотолкова, че да пренареди училища според критерия "желани".

# 2 251
Много моля всички майки на бъдещи осмокласници на фег да влезнат догодина в седмокласната и да напишат колко е гадно там! Нещо голям наплив стана. Тамън да хвана цаката на статистиката и догодина не мога да я приложа.

Ама много е гадно там, още тази година ви го казвам и повече да не се споменава името Close

# 2 252
  • София
Ма те хората вече го написаха публично. Цял живот ще им се кискат и ще им подмятат: "Вуле ву куше авек моа сесоар?" и ще им пеят чалга шлагери на Сл.Тр. Хич не е читаво това училище. Забравете го!

# 2 253
Да бе, супер си е кушет моа.

# 2 254
  • София
Паралелките във ФЕГ са трудни за прогнозиране, защото към тях има все по-голям интерес. Момиче с 420 има нищожен шанс според мен.

И аз така мисля, защото в този диапазон /около 165т./има много повече деца тази година, а и петицата по мат допълнително намалява шансовете, но Leila, пишете желанията независимо от прогнозите.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 23:42 от sanaka

# 2 255
Maria77bg, даже мисля, че трябва да се започне отсега, че като гледам какво е положението, догодина в последния момент може да е късно.  Аз удрям едно рамо и казвам, че имам познато дете там, което изобщо не е доволно. Сега чакам да върнеш жеста за Бузема, още повече че познаваш нещата отвътре. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, че как, веднага, те хората що мислят че бягам от там, да не е от хубавиня!

# 2 256
  • София
За ФЕ с ръка на сърцето препоръчвам паралелката в 133 СУ с преподаватели г-н Петров и г-жа Белчева.

# 2 257
  • гр. София
Паралелките във ФЕГ са трудни за прогнозиране, защото към тях има все по-голям интерес. Момиче с 420 има нищожен шанс според мен.

И аз така мисля, защото в този диапазон /около 165т./има много повече деца тази година, а и петицата по мат допълнително намалява шансовете, но Leila, пишете желанията независимо от прогнозите.

Питам за много близко дете и да, ще я пишат ФЕГ, въпреки малките шансове. Аз тая седмокласна треска я изкарах преди 7 години. Вече сме студенти, слава богу! Дидева от тогава си я спомням.... Relaxed
Второ желание е НПМГ с химия, после 35 или 133 с ФЕ, в които вече би трябвало да влезе.

# 2 258
Някой би ли могъл да обясни в детайли механизма, по който става класирането след седми клас? Каква роля играе поредният номер на избора? Как се получава, че ако не се запишеш след първо класиране не си губиш мястото?
В кой нормативен документ е разписано всичко това?
Много се извинявам, ако въпросът ми не е за тук. Прегледах и други от категория "Образование", но не попаднах на това, което търся.
Предварително благодаря!

# 2 259
Иначе за статистиката. Моята девойка също няма да е конкуренция за СМГ НЕ, за където за спорта и от любов към училището се яви на НВО. Няма да кандидатства и в другите училища. Така че 1 по-малко (мат 100, бел 87,5)
Поздравления за резултата! Вашето първо желание не беше ли СМГ с НЕ?
Да, беше. Но си остава да учи в чужбина засега.

# 2 260
Статистиката как са се представили училищата на НВО за мен също е много любопитна.
Иначе за статистиката. Моята девойка също няма да е конкуренция за СМГ НЕ, за където за спорта и от любов към училището се яви на НВО. Няма да кандидатства и в другите училища. Така че 1 по-малко (мат 100, бел 87,5)
Това ще е достатъчно ли тази година за СМГ НЕ?  Имаме бал 488, но като гледам резултатите май няма да се класираме.

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 08:47 от совенок

# 2 261
За ФЕ с ръка на сърцето препоръчвам паралелката в 133 СУ с преподаватели г-н Петров и г-жа Белчева.

Страхотни отзиви и аз имам за там

# 2 262
Совенок, бал 488 според мен ще е достатъчен за СМГ НЕ. Дори и да допуснем, че всички със 100 т по МАТ, имат над 88 т по БЕЛ или друга еквивалентна комбинация,  не всички искат немски и не всички искат СМГ, със сигурност за математиците си остават и АК и ПЧМГ.

При нас случаят е друг и зорът да се яви на НВО беше на дъщеря ми, която смята, че съм я отвлекла в държава, където ще затъпее, та си тества интелекта със съучениците от СМГ, където учеше преди. Сега се поуспокои, че все още държи ниво. Чакам да ме информира, какво ще ни е предизвикателството другата година.

# 2 263
Тъй като не сме с бал за топ гимназиите, искам да попитам за мнения за следните училища за момче: 32 , 22, 35, 133, Джон Атанасов - само специалност системно програмиране

Дтщеря ми е завършила 22ро преди няколко години и не бях доволна от училището ( АЕ - ИЕ ).
А синът ми в момента учи в 32ро ( АЕ - ИЕ ) - ще бъде 10 клас тази есен. Много го харесваме това у-ще. Учи се сериозно по всички предмети, преподавателите са взискателни. Оценки не се подаряват! Децата в класа му са добри, възпитани и с желание да учат. Държи се на дисциплината и се налагат санкции.
Той започна с почти нулеви знания по английски - в момента няма никакъв проблем с езика. Не е ходил на никакви курсове. Учи си сам и стипендия получава. Класната му в 8 клас беше страхотна - даде им сериозна база знания по английски език.

При кандидатстването след 7ми клас първите му желания бяха за Испанската, но балът му не стигна. 32ро беше следващото в списъка. 22ро дори не го бяхме писали.

( Изказвам само лично менение )

Желая успех! Blue Heart

# 2 264
  • гр.Варна
Дидева, преди 2 години беше направила табличка и за Варна. Моля те , ако ти се занимава  и сега да направиш. 
На мен тазгодишният бал ми се вижда много по- висок от последните 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт