СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 123 758
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 400
Хехе, как очаквате някой да закове прогноза с точност 0,5 точки от бала Simple Smile))))

# 2 401
Санака, а дано си права с “аматьорските” изчисления. Устройват ме напълно. Аз много грубо изкарвам леко по- високи балове. Ако прогнозата ти стане реалност белото е от мене!

# 2 402
Хехе, как очаквате някой да закове прогноза с точност 0,5 точки от бала Simple Smile))))

С много хвърляне на боб Simple Smile

И аз ще съм благодарна за статистика за момчета. Като махна 20 точки се получава приказка за моя син, чак не ми се вярва.

# 2 403
  • София
sanaka, от твоята клавиатура в класирането!

# 2 404
-20 за първите три и може и около -10, -15, за по-долните. Все пак най-големия скок на бала е в най-високия диапазон. Поне на мен така ми се иска😉

# 2 405
Друго е Санака или Дидева да заковат цифри, ама не искат....
Болднатото стана леко досадно вече. А и Дидева спомена, че тази година си почива.
Когато искат ще се включат, ама чак да заковат.
Не, че Санака не познава с точност до минути публикуване на резултати. Smile

# 2 406
  • София
На база на разликата в мин. бал за момчета и момичета за конкретни паралелки на 2ро класиране 2018, може да се прогнозира горе-долу каква ще е разликата и тази година. Като цяло знаете, разбира се, че момчетата са с по-нисък бал. Но с точност няма как да се каже, то е ясно.

# 2 407
  • София
И аз се вълнувам от картинката в НПМГ, но с прием без квоти и с влизането и на олимпиади и състезания в играта съвсем се усложнява положението. Просто никой не знае предварително колко човека от тези с високите резултати се интересуват от физика или химия. За математическите е ясно, че алтернативата е СМГ, обаче това пак не изяснява положението. Даже и броя на участвалите в състезанието не е критерий, защото в класа на сина ми повечето се явиха за спорта.

# 2 408
  • София
Чул те някой по-отгоре, но според мен -20 е голяма разлика... Друго е Санака или Дидева да заковат цифри, ама не искат.... Нищо ние сме им много благодарни и без това!

Ей, човек да ви подаде пръст - вие ще му изпиете бЕлото! Joy
На море съм, бре! И ‘Асан е хора! Joy прогнозата правих преди да замина. За точни цифри - само Ванга.

# 2 409
  • София
А някой с прогнози за НПМГ ще се наеме ли?
Жалко, че няма паралелка природни науки там тази година.
Много трудно Sad
Миналата година не се състояха прогнозите. Синът ми според прогнозите влизаше във всички Природни паралелки  на 1 класиране (с Химия и с Биология) - и добър запас имаше, реално балът не стигна за 2 (едната с няколко точки, другата с десети) бала на Химията се качи с почти 60 точки.

Тази паралелка с природни науки (Х+Ф+Б) бе най-нежелана и сигурно са отчели, че повече деца са се класирали в нея с Химия а не с Физика.... Сигурно са отчели и големия интерес към Химията (тази година отново) ,... както директорът вече е химик Joy

Миналата година с по-висок успех на Химия от детето ми имаше около 280 деца, а на Биологията - около 80 Резултатът по му по Химия бе няколко точки по-добър.

... А иначе интересни думи се получават при ползване на телефон за форумстване. Joy

# 2 410
  • София
Sanaka, ти по-добре се обърни на другата страна, да не изгориш. Joy И аз искам на море, ама няма още. Ще чакаме да я запишем гугутката и тогава. С прогнози и без прогнози, ще се случи това, което трябва. И аз поизчислих също и съм си направила моята прогноза. Всъщност е лесно и всеки би се справил, ако има желание.

# 2 411
  • София
Sanaka, ако познаеш, бЕлото е от мен!

Добро утро на всички! Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 2 412
  • София
Към НПМГ има нарастващ интерес, както към испанската. Освен различното балообразуване, трудно се отчита промяната в желанията на децата.

# 2 413
Разбира се, че вярвам навсякъде могат да се намерят приятели, с които да си изкарваш страхотно. С голяма усмивка и аз приемам подобен коментар и за двете гимназии.

При сина ми изборът ще е между 73, 1 и 2 АЕГ. За НЕГ не стига резултата. Испански, френски, руски и други по- екзотични езици не желае да изучава.
Ние също така. Тя реши, че 444 няма да и стигне за НЕГ, но пак ще го пише на 1во място (нали все пак са желания, не сметки за къде ще стигне балът и). После следва 73 и натам обаче нищо не знаем. Дали да пише 1АЕГ, дали да пише 2АЕГ, или пък НПМГ, в началото на годината не искаше и да чуе за френски, сега и нея ще пишем, пък после 35, обаче нещо руския и е проблем. Абе не знам, не знам. Каквото реши, това ще пишем

# 2 414
  • Варна
Моята  е тръшната с висока температура от три часа през нощта. И докато притичва към тоалетната си мърмори - "Добре, че е две седмици по-късно".

Като се освести пак ще редим желания.

Общи условия

Активация на акаунт