Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 518
  • 623
  •   1
Отговори
# 600
Надявам се Арлен да се включат с по-добри намаления от Рибката:

# 601
Надявам се Арлен да се включат с по-добри намаления от Рибката:

Дано, че съм си харесала там едни неща Laughing

# 602
Аз чакам да намалят любимата ми маска, че Рибата нещо не ме впечатлиха.

# 603
Аз чакам да намалят любимата ми маска, че Рибата нещо не ме впечатлиха.
Коя?  Heart Eyes

# 604
Някой днес ще ходи ли до някой мол? В Теранова на сайта има 50% отстъпка на всичко, но се чудя дали ще го има намалението и в магазина..

# 605
  • Бургас
Само днес в H&M само в сайта.

# 606
Някой днес ще ходи ли до някой мол? В Теранова на сайта има 50% отстъпка на всичко, но се чудя дали ще го има намалението и в магазина..

Само онлайн.

# 607
Опитах се да поръчвам едни пижами от Теранова, въпреки бъгавият сайт, изчерпана наличност - в магазина е пълно с тях. Да си гледат работата.

# 608
Опитах се да поръчвам едни пижами от Теранова, въпреки бъгавият сайт, изчерпана наличност - в магазина е пълно с тях. Да си гледат работата.

Не работи сайта на Теранова и при мен - нито от компютър, нито от телефон.

# 609
При мен работи макар и бавно, отгоре на всичкото си харесах един пуловер, който пък в сайта изобщо не е намален, та съвсем ме изгубиха

# 610
В МЕTRO са пуснали тенджери и тигани. Как ги намирате цена-качество? Ползвали ли сте тези марки, какви са отзивите?

А спалното бельо?

# 611
В МЕTRO са пуснали тенджери и тигани. Как ги намирате цена-качество? Ползвали ли сте тези марки, какви са отзивите?

Имам тавата-пълен боклук!Боята пада на парчета.Имам чувството, че високата температура и действа, разваля я.За мен не струва и половината от цената си.

# 612
  • София
Купувала съм спално бельо от Метро, точно от коледни намаления. Щампата беше със златиста боя, горният ѝ слой още с първото пране падна и отдолу се показа някаква гадна зеленикава основа, която се размаза и изглеждаше зле.
Толкова за кампанийните продукти.

# 613
Подкрепям мнението за показаните тави, не стават. Взех няколко, на всичките им падна покритието, без дори да се е налагало да ги търкам докато ги мия. Сега ми е останала още една и  не съм я ползвала, не знам за какво. Така както пада покритието...
Защо не я хвърля и аз се чудя на себе си..

# 614
За Спално бельо препоръчвам English home.

Общи условия

Активация на акаунт