Намаления – Лято / Есен 2019 г.

• 95 520
  • 623
  •   1
Отговори
# 585
За притежателите на We Card Теранова до 20. 11. 50% намаление за един артикул. За повече от 1, намалението важи за продукта с по-ниска цена.

Много благодаря за информацията! От къде е инфото? Имам карта на Терранова и не знам за тази оферта.
Получавам смс за всяка тяхна промоция Simple Smile

И аз съм си активирала смс-ите от Теранова и редовно получавам, но точно за такава оферта не съм получавала.
Последно съм получила -30% отстъпка от сметката при покупка над 50 лв.

# 586
Moят смс от ТераНова беше- за два закупени продукта, 50% отстъпка от цената на по- СКЪПИЯ. Офертата е до 20.11.-еднократно с WE-карта. Възползвах се вчера- за 45лв се сдобих с 2 тънки пуловера и една рокля.

# 587
  • София
При всеки различна оферта Simple Smile Аз си взех  дълго яке от 80 лв за 40 лв. , като имах и натрупани 22 лв в картата и реално го купих за 18 😁😊

# 588
Пандора правят ли намаления за черен петък ?

# 589
Някой знае ли кога ще има намаления в Peek & Cloppenburg за клиентите с карти?

# 590
  • София

Да. Купуваш 3 артикула на цената на 2 Simple Smile

# 591
сряда, 20 ноември 2019 г 21.00 до 23.30 часа. на "Your Private Shopping Night"

# 592
сряда, 20 ноември 2019 г 21.00 до 23.30 часа. на "Your Private Shopping Night"
Да разбирам,че е за 2 часа ли? Няма ли нещо Петък, събота, неделя, когато сме по свободни?!

# 593
Намаления при Чайните, не съм се интересувала какво и що. Отговарят на лични във фейса, имат фи телефон:

# 594
  • Пловдив

Да. Купуваш 3 артикула на цената на 2 Simple Smile
Не винаги е тази оферта.
За тази година се чува, че ще е 20% на всичко без последната коледна колекция,  Ме серията и Дисни. Ще важи и за намалени артикули. Но за по-сигурна информация ще почакаме още малко.

# 595
  • Стара Загора
При нас за намалението на Pandora на черния петък (29.11) пише -20% на определени артикули.

# 596
  • Пловдив
От Pandora:
💟 💟 Внимание! Внимание! Задават се Pink Days за всички, които обичат Pandora 💟 💟
От 27 ноември до 1 декември 2019 г. може да се възползвате от - 20 % отстъпка на  бижута Pandora* в нашите магазини в София и страната 🎉 *Предложението не важи за Празнична колекция 2019, Disney, Pandora Me и при закупуване на подаръчни ваучери
Заповядайте!
🌸 Предложението важи от 27 ноември до 1 декември 2019 г. или до изчерпване на количествата
🌸Предложението важи само на място в обектите на Pandora
🌸Промоционалните продукти не подлежат на връщане и замяна
🌸Асортиментът може да варира в различните обекти
За всякакви въпроси може да се свържете с нас на team_pandora@mail.bg.

# 597
Здравейте, следя едни обувки по-делови в Deichman, то не са намалени, въпреки че дават 30%, тоест фалшиво. Имате ли наблюдение дали намалят прелитно-есенни обувки?

И другия ми въпрос намаленията в H&M и Bershka покрай тази еуфория с Черния петък са доста минимални. Реално най-изгодно и в края на зимата към фувруари, когато се зареждта новите колекции или след новата година (май някой го беше споменал)?

# 598
Yves Roher е вече в The Mall! 🎉🎉🎉
Очакваме те на 29ти ноември (петък) да празнуваме заедно с много намаления и оферти🛍.
Първите 100 посетители ще получат подарък!🎁
И още много изненади...

# 599
Yves Roher е вече в The Mall! 🎉🎉🎉
Очакваме те на 29ти ноември (петък) да празнуваме заедно с много намаления и оферти🛍.
Първите 100 посетители ще получат подарък!🎁
И още много изненади...

Това не е ли спам? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт