Алтернативни продукти за дамска хигиена 8

• 61 494
  • 812
  •   1
Отговори
# 435
Притесняваме, че Лунет-а е по- дълга, а Мерулата- по-широка....а цервикса- доооста нисък.

# 436
Притесняваме, че Лунет-а е по- дълга, а Мерулата- по-широка....а цервикса- доооста нисък.
Лунет е по-къса когато се премахне цялата дръжка, отколкото Мерула с едно стъпало от дръжката. При Мерула не препоръчват да се маха цялата дръжка. А за много, много нисък цервикс Мелуна Шорти.

# 437
Леле колко много мнения и съвети каква чашка да си купиш пък цервикс шмервикс и т.н.

Аз пък просто си поръчах две чашки от olx за 17 лв. и още на второто слагане ми се получиха нещата.

Никога не съм се чувствала по-добре по време на цикъл.

# 438
Ами супер, въпросът е, че всичко е индивидуално. При някои хора става веднага, при други отнема време, някои уцелват подходяща чашка от първия път, други не. Но когато познаваш по-добре тялото си със сигурност имаш по-голям шанс да уцелиш подходящата.

# 439
Ами супер, въпросът е, че всичко е индивидуално. При някои хора става веднага, при други отнема време, някои уцелват подходяща чашка от първия път, други не. Но когато познаваш по-добре тялото си със сигурност имаш по-голям шанс да уцелиш подходящата.

Ами честно казано аз доста добре познавам тялото си. Особено там долу! Много си тренирам и тазовите мускули от около 10 години.
Тайната е в редовното мастурбиране Simple Smile сека си е секс, но мастурбирането развива много добре мускулите там долу Wink

Успех на всички дами с чашките Simple Smile дано и вие успеете да уцелите правилната чашка бързо!

# 440
Малко извън темата, но напоследък много чета в темата за упражнения за стягане на тазовото дъно. Какви правите? След второто раждане много се отпуснаха, даже и трудно стускам като ми се ходи по малка нужда Sad

# 441
  • София
Аз също що годе си го познавам, но след бременност и раждане нешата се променят. И то не от първия- втория, а с месеци.
Както гърдите се променят по време на бременността, а после с месеци се възстановяват след спиране на кърменето. Снятам, че така е и там долу...не ножеш да съдиш от първите менструации след раждане.
Моят цервикс е висок, но преди няколко месеца нещо стана и ми се избутваше чашката още на втори ден. Последният пък пак ми беше високо. Може и да си внушавам де... 😂
Аз имам и проблем с херпес, който не се е показвал последните няколко месеца, но пък няколко дни преди менструация започват да ме тормозят гъбички. Може и да е проява на херпеса, не знам... Та всеки път ми е различно, имам разни дискомфорти.. дръжките ме дразнят, самото вадене и слагане също.
Не мога да знам кога антивирусното ще ми подейства, кога не...Общо взето всеки път се справям с разни предизвикателства и затова удобството на чашката ми е важно-да я мупкам лесно, да не ми стърчи опашката.
Имала съм случаи с органикъп да се будя през нощта, тя се смъкнала и дръжката и ми е разразнила входа на влагалището и после цял ден ходя като болна кокошка от сърбеж 😂

# 442
Малко извън темата, но напоследък много чета в темата за упражнения за стягане на тазовото дъно. Какви правите? След второто раждане много се отпуснаха, даже и трудно стускам като ми се ходи по малка нужда Sad

Скъпа Ая Simple Smile

Аз мастурбирам с вибратор и честно казано, той много ми помага да си поддържам тазовите мускули стегнати.
Хем си доставям удоволствие хем поддържам форма там долу Simple Smile
Аз за жалост родих секцио, защото главичката на сина ми не можа да слезе в тазовото дъно въпреки контракциите и напъните Sad Другото тъжно е, че на 3ия месец кърмата ми спря и гърдите са ми все така стегнати въпреки, че нося чашка “D”.

Съветвам всички дами да мастурбират колкото душата им сака̀ и да си стягат мускулите там долу! Гарантирам, че после по време на секс оргазмите ви ще станат вълнуващо яки и ще искате още и още 💕💕💕

# 443
  • София
Гърдите увисват ит промяната им по време на бременността+ характерни особености на всяка отделна жена.
По време на бременност мастната тъкан се заменя със жлезиста и кожата се променя. Това няма как да бъде контролирано, на всяка жена се случва. Независимо дали кърми или не.
Самото кърмене не променя гърдите.
Отношение към увисването има начина на спиране на лактацията. Ако е рязко-с хапчета или изведнъж се спре кърменето, докато бебето е малко/има много мляко, това затруднява възстановяването на тъканите. Плавното, естествено отбиване им дава възможност да се възстановят добре- 6 седмици слес последното кърмене започват да измират рецептори, жлезите започват да се самоизяждат и постепенно се заменят отново от мастна тъкан. Случва се бавно и кожата има възможност да се събере.
Та увисването няма общо с това колко сме кърмили и е вреден мит, някоя жена може да се заблуди и да спре да кърми рано заради това, а реално е безпричинно.
Иначе и аз мисля, че познаването на тялото, мастурбацията и хубавия секс се отразяват много добре Simple Smile Има случаи мъжете да познават по-добре тялото на жена си от самата нея.
Ние вкъщи имаме абонамент за OMGyes и има много интересни неща и споделени истории от жени-какво и как им харесва, как го правят. Идеята на проекта е да даде увереност на жените и идеи как да си доставят удоволствие...да се опознаят, да не се притесняват. А също и партньорът им да се научи.

# 444
aya, имам невероятна програма за стягане на корпуса (в него влиза и тазовото дъно). С няе си събрах диастазата, заздравих линеа алба и си стегнах тазовото дъно до по-добро състояние дори от преди бременността. Цифра е, обаче е вълшебна, просто не ми стигат думите да я нахваля: https://nancyandersonfit.com/collections/shop-all/products/12-we … coaching-included

# 445
Благодаря Ви момичета Heart, златни сте. Ще се заема със стягането. Честно казано вече усещането при секса не е същото Sad, явно това също се дължи на отпускането. Родих нормално две деца по 3,800 гр а пък преди това бях тясна.

# 446
Момичета, как съчетавате чашката с пишкането? Голяма съм пикла Sad

# 447
  • Ямбол
Няма проблем. Уринирането става и с чашка.

# 448
Абсолютно никакъв проблем. С чашка може да се ходи по малка и голяма нужда без да се вади. Няма висящ  конец, който да се намокри. Евентуално ако е по-голяма или твърда ми се е случвало да притиска леко пикочния канал и да забавя малко струята. Но това си е и до анатомия, когато бях пробвала диск се получаваше същото притискане, но много по-осезаемо.

# 449
Не се ли пълни чашката?😳

Общи условия

Активация на акаунт