Алтернативни продукти за дамска хигиена 8

• 61 405
  • 812
  •   1
Отговори
# 570
Дами, току що си получих нещата и бързам да ги споделя с вас. Красиво опакована кутия. Бельото е 3 различни модела. Изненадана съм от материите, не че имам база за сравнение, но ми изглеждат много хубави.

# 571
Дами, току що си получих нещата и бързам да ги споделя с вас. Красиво опакована кутия. Бельото е 3 различни модела. Изненадана съм от материите, не че имам база за сравнение, но ми изглеждат много хубави.

Какво е това бельо, може ли да споделите още съм нова в тази област. Просто обикновенно бельо или не?

# 572
Fiona8 това е менструално бельо. Още не мога да дам отзиви как е като се използва, но ще се включа когато дойде момента Grinning
Иначе като първи впечатления от материи, кройка и изработка са повече от прекрасни.

# 573
От къде поръчсхте бельото?

# 574
  • София
Т.е. това се носи без чашка/превръзка/тампон/там каквото?

# 575
Да, без тях. На мен ще ми е любопитно да чуя отзив Simple Smile)

# 576
  • София
И аз ще слушам тогава Simple Smile Интересно би ми било да разбера как не протича и къде отива всичкото, ако вътре няма абсорбиращ гел, например.

# 577
Beeps и на мен ми е интересно 😁  Няма гел. Има бамбук, за който се твърди, че е антибактериален и много попива. Носи се само бельото и на мен ми е странно все още, даже ми е трудно да повярвам, но ще видим. Реших се, защото постоянно имах изтичания и особено нощем, сега се надявам да няма.
Humpty Dumpty сайта се казва louloucup.com имат доставка навсякъде и е безплатна.
Споделям и един сайт в който има всичката информация за видовете менструална защита, мисля че ще ви е интересно. На английски и френски е, но мисля че ще се ориентирате.
https://mes-menstruelles.com/en/

# 578
  • София
Ще чакаме да разкажеш Simple Smile
Скрит текст:
За мен, да открия чашката преди десетина години беше пробивът на живота ми хаха. Обаче аз лично съм до там и не мога да възприема гъби или навиващи се тампони Simple Smile Но всички сме различни и ето- има една камара подходи към едно и също нещо.

# 579
Леле какви неща има 😳 да споделите впечатления. Подозирах, че не е нещо обикновенно.

# 580
Beeps ти пак много си постигнала. Аз знам от няколко години за чашката и не набира смелост да си взема и да пробвам. Като казах бамбук, имах предвид пласт от плат от бамбук, не някаква гъба. Капката за решението ми да опитам с бельото беше дъщеря ми, която се прибра притеснена от случка с нейна съученичка в училище, която се изцапала и всички разбрали. Детето било много притеснено и разстроено, дъщеря ми също и ме попита какво може да направи за да не и се случи подобно нещо. Решила съм да взема и за нея след като ги пробвам и се убедя в ефективността и предимството им.
P. S. Как се слага този скрит текст? От телефон пиша и не намирам такава опция.

# 581
Явно зависи от модела, но аз по отзивите които съм чувала за такова бельо пак си слагат многократни превръзки за по-силните дни и нощем.

# 582
Чудя се как точно ще работи това бельо и си мисля, че ще е на принципа на превръзките. Ще ми е интересно да чуя отзиви, но съм леко скептична ако трябва да съм откровена. Откакто ползвам чашка всичко друго ми звучи "омазващо". Но може и да е супер всъщност за някой, разбира се.

# 583
  • София
И на мен ми е любопитно бельото. Няма ли да се усеща мокро и нужда да се смени?

Иначе и аз имам шити от мен превръзки. Шаблон си направих сама от стандартна еднократна превръзка. Тик так копчета и машинка си поръчах от алиекспрес. Използвах памучен чаршаф, прифолди от многократни пелени, както и кавъри. Та имам непропускащи за силни дни- с плат от кавъра отдолу, за да не минава кръвта, вътре в превръзката има 2 слоя от прифолда и отгоре е памукът. Имам и по-тънки за слабите дни. Не са перфектни, но си ги ползвам.

# 584
Здравейте, момичета Simple Smile Поръчах Мелуна преди около година, но забравих, че я имам Grinning Вчера и днес съм с нея, но не мога да кажа, че съм супер доволна и ще се насоча към друга чашка. Ползвала съм и Софткъп, което е по скоро менструален диск. Та въпроса ми е, някой има ли впечатления от Зиги къп или Флекс - менструални дискове? Има ги в Амазон, като 12 диска са 15 долара, което пак е бюджетно, но не като чашка.
п.с. Зиги къп всъщност си е чашка, но формата й наподобява диск

Общи условия

Активация на акаунт