Алтернативни продукти за дамска хигиена 8

• 61 406
  • 812
  •   1
Отговори
# 555
Мечетата са много сладки, мисля да ги пробвам като задобрея, тях и ламата Simple Smile Какво ще ползваш за пълнеж? В момента съм в САЩ и тук имам достъп до всякакви модерни абсорбиращи платове, ама се чудя в България друго освен хавлии какво може да се ползва.

# 556
Мислех да наслоя от тениска Grinning Но аз си имам и чашка и ги ползвам за бекъп основно, така че не ми трябва да поемат много. Хавлията, която имам за кълцане, ми е доста дебела.

# 557
Купих си шаблон от Versodile шопа в etsy. Много лесни за ползване и сглобяване, и тя има канал с уроци как да ги шием, което е голям плюс Grinning
Ето ги първите опити вчера, имат малко козметични забележки, но като за човек, който не е пипал шевна машина бива. Остава само да им сложа снап копчета.
Много добре изглеждат! Бих ги пробвала! Аз си поръчах чашка, отдавна исках, но не знам защо отлагах. Поръчах също и бельо, за което изобщо не знаех, че съществува до скоро Blush  ще мога да дам отзиви следващия месец как са.

# 558
Благодаря! Аз нещо не можах да се разбера с чашките, до сега ползвах по-овална форма превръзки като ги правех на оверлог машината, ама тези по издълбаните не стават на нея, или по-скоро моята е нисък клас.

# 559
Поразгледах материалите от които правят превръзките за многократна употреба и бельото и виждам, че се използват бамбукови материи откъм кожата, пише че много попиват и са антибактериални. Ще кача снимка на материята. Не знам дали могат да се намерят в България. За отвън микрофибър и един междинен пласт от памучен плат.

# 560
Това е bamboo fleece, и тука може да се намери само онлайн, и честно казано не си заслужава особено откъм цена, около 15 долара на ярд плюс 12 долара доставка. Един ярд ти е около 20-25 превръзки. Мисля че в България даже би могло да се купи на по-изгодна цена, защото виждам в etsy много търговци от Европа с прилични цени. Минуса освен цената е че няма цветова гама, но пък може да си го боядисаш сам в много шарки и става доста ефектно, и съхне доста бавно. Но пък е много абсорбиращ и устойчив на натиск, огъване и т.н.
Аз избрах по-евтин вариант- ZORB цената му е 5.50 долара на ярд и го използват за многократни бебешки пелени. Общо взето слагам 1 слой зорб вътре за нормално течение и два пласта за нощните превръзки. Отгоре един слой памук, защото памука държи студено, а аз не искам да ми е "затоплено" там Grinning Отзад слагам един пласт полар и това е Simple Smile
Още малко произведения от мен, купих си шаблона за евридейки и много ми харесва как станаха.

# 561
На моята яко и изкривих единия шев...не става за показване GrinningVery Happy Ползвах памучни платове отвън с детски принтове и стара памучна тениска на 3 пласта отвътре. Ще я пробвам след десетина дни как е и тогава ще преценя как да направя следващата.

# 562
  • София
Поръчах от промоцията на Органикъп (2 на цената на 1) чашка В. Едната ще ми е излишна, ако някой иска да ми пише. За предпочитане от София.

# 563
Поръчах от промоцията на Органикъп (2 на цената на 1) чашка В. Едната ще ми е излишна, ако някой иска да ми пише. За предпочитане от София.

За малко се разминахме. Тъкмо поръчах и аз 😁

# 564
  • София
Аз пък съм супер доволна, защото за 65 лв. успях да поръчам една чашка Лунет, една Мерула и два кейса за съхранение от немския Амазон. Ще дебна и за Ladycup на по-сносна цена в бъдеще.

# 565
Въпрос към момичетата, които използват многократни превръзки (без значение купени или шити):
Разместват ли ви се? Все пак нямат лепкащ гръб като еднократните... Има ли някакъв "чалъм" или трик който трябва да спазвам за да нямам проблем с разместване или извъртане?
Поръчах си няколко ежедневни, чакам ги да дойдат и нямам търпение да ги пробвам. Иначе от години съм си с чашка, но досега подлагах обикновени ежедневни...

# 566
Като спя се разместват, но не много. Моите не се извъртат, по-скоро се изместват малко напред или назад, зависи колко се въртя. През деня не се разместват или не ми е правило такова впечатление както сутрин.

# 567
Зависи от това какъв плат е отзад, ако е някой непромукаем ще се пързаля, те са просто найлонови и не стоят на място. Ако е полар или друг по- грапав плат, не се разместват. Наистина слепват много добре, дори като ги шия няма нужда от кърфици. Не е нужно да са непромукаеми, но все пак непромукаемия плат може да се скрие вътре, и зад него да има друг който да пази от пързаляне.
И формата има известно значение, ако крилцата са много тесни горната част може да се измества настрани.

# 568
Момичета, а къде съхранявате използваната многократна превръзка, когато сте за дълго извън вкъщи, на работа например.
Като говорите за чашки, аз поръчах тази, ще кача снимка, но още не мога да дам отзиви.

# 569
Имам непромукаема чанта с цип. Сега мисля да си направя една малка, че и без това имам материали. Най-удобно е с две деления, едно за чистите и едно за мръсните.

Общи условия

Активация на акаунт