Алтернативни продукти за дамска хигиена 8

• 60 783
  • 812
  •   1
Отговори
# 705
На много не са им удобни чашките. Аз почти винаги нося стягащо бельо върху моето, така че не ме притеснява това. На всеки каквото му е удобно. Simple Smile

# 706
Аз ще взема някакви евтини превръзки, за да опитам поне.
На съзнанието ми, му е рано за чашка.
Ако успея с евтинте, ще взема хубави, пък дано някой ден мина и на чашка.
На детето се справих с многократни памперси. Струва ми се че да переш кръв е къде, къде по хубаво от изпражнения Grinning

# 707
Момичета, месеци наред се опитвах да свикна с чашката, в някои от тях въобще не успявах да я сложа, в други я слагах само в два-три по -силни дни, но някак нацелих начин да я ползвам и този месец изкарах целия период само с чашката и съм страшно доволна. Моята е прозрачна Лунет, но я измих два пъти по грешка с топла вода и сега жълтее. Каква беше процедурата по премахване на това оцветяване. Кислородна вода имам спомен да съм чела назад в темите.
ПП: Прочетох сега няколко страници назад в темата. Ще я потопя в чаша с чиста кислородна вода за няколко часа и ще видя какво ще стане.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 18:37 от Maggie Rose

# 708
Давам отзив за оцветяването. Първо пробвах с малките таблетки Милтън, разтворих 2 таблетки в 200 мл. вода (1 табл. На 100 мл. се препоръчва), но за съжаление не се махна оцветяването. После я потопих в чашка с кислородна вода, оставих я цялата нощ и днес е в топ състояние.

# 709
Аз пробвах преди време да я "избеля" в кислородна вода. Никакъв ефект нямаше и реших, че не ми е важно, нали върши работа, няма значение, че е оцветена. Ама май ще взема да пробвам пак, сега като казахте, че става супер...

# 710
Аз пробвах преди време да я "избеля" в кислородна вода. Никакъв ефект нямаше и реших, че не ми е важно, нали върши работа, няма значение, че е оцветена. Ама май ще взема да пробвам пак, сега като казахте, че става супер...
На мен ми махна оцветяване от стара над 10-годишна чашка. Дръж я повече време ако няма резултат, може доста да престои, дори и денонощие.

# 711
Аз също само с кислородна вода я избелвам, резултатът е страхотен, първият път чак не повярвах. Оставям в една нощ да престои

# 712
Оцветяване съм си махала с търкане със стара четка за зъби Grinning

# 713
  • София
При мен прозрачните са леко помътнели. На Мелуните не им личи особено, те са лилави. Органикъп е по-помътняла, но аз я ползвам рядко и не забелязвам. Ползвам най-вече Мерула, тя ми е зелена и няма никакво оцветяване. Самия материал е като матиран, не е гладък, като при другите.

# 714
Здравейте, за първи път ползвам чашка и имам проблем, ще се радвам да ми помогнете със съвети и насоки. Намествам чашката навътре, така че пръстенчето да не се подава навън, но след известно време тя се свлича така да се каже, и то излиза навън. Според вас трябва ли да я сменя с по-голям размер или е друга причината?

# 715
  • Ямбол
А има ли вакуум?

# 716
Щом се свлича вероятно не прави вакуум. Трябва да се опиташ да я сложиш по-навътре и да провериш дали се е разтворила добре.

# 717
Проверявам и е разтворена, иначе не знам колко навътре трябва да бъде Thinking Слагам я толкова навътре, че да не се подава нищо, затова се чудя дали не съм за по-голям размер. На 34 години съм, 2 нормални раждания, второто преди 11 месеца.

# 718
  • На изток от Ада
Аз да кажа, че Yuuki прави много добър вакуум. Малко трудно се слага и вади но й свикнах след 2 цикъла.
Кети, ти с коя си? Кой размер?

# 719
Момичета, а дамските превръзки колко време най- много ги държите във вода?
И колко най- дълго ги държите сухи без да ги перете?
Ако сте някъде за събота и неделя и няма как да ги изперете или накиснете, държите ли ги сухи 2-3 дни?

Общи условия

Активация на акаунт