Шести клас 2018/2019 - тема 6 - ВАКАНЦИОННА

• 28 135
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
След като мина НВО по бел го прегледахме с Мъжа ми и го дадох на детето да видя какво ще направи. Ако това е тест за седмокласници просто нямам думи, не е за чудене че бала е висок. Синът ми (завърши 5клас в момента) се затрудни само на последните въпроси за произведения учени вече в по-висок клас. Първите въпроси са за четене с разбиране, което е лесно ако детето чете ако това в работно в училище. Въпросите по граматиката и те не бяха трудни.
За четене с разбиране не е нужен завършен 7 клас. Други умения се изискват. Проблемът с граматичните въпроси идва от факта, че в 7 клас е позабравено това, което се учи в 5. Не като приложение, защото повечето деца са достатъчно грамотни, а като теория Smirk

# 316

Качили са все пак и математиката значи, много я забавиха, за разлика от Бела

Петенка1983
 наистина граматиката беше 80% че и нагоре  от 5клас, като сложиш четенето с разбиране и преразка с който много се занимават в 5клас, се полупава че бъдещите шестокласници покриват голяма част от теста.

# 317
Качиха я около пет следобед в деня на провеждане на НВО по математика.

# 318
Качиха я около пет следобед в деня на провеждане на НВО по математика.

Дидева аз два дена след това не я виждах, иначе бела го видях много бързо. Освен кукитата да са ми оплескали работата щото не опреснявах а цъквах на запазен линк.

# 319
По-скоро е от мястото на което е качен.
Тук го няма.
https://www.mon.bg/bg/100149
Тук го има. Joy
https://www.mon.bg/bg/26

# 320
  • София
Сега вие не се изхвърляйте много, че петокласници и шестокласници могат да го направят теста. Догодина да не стане така, че и седмокласници да не могат Joy нали знаете,  че мон чете и тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 07:04 от bazel

# 321
  • Бургас
Сега вие не се изхвърляйте много, че петокласници и шестокласници могат да го направят теста. Догодина да не стане така, че и седмокласници да не могат Joy нали знаете,  че мон чете и тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепел ти на устата! Joy

# 322
Благодаря! Толкова да им е засукан сайтът, че няма и накъде повече. Всъщност има, нашето областно РИО ги бие по точки. Никога не откривам това, което търся, но понякога случайно ми изскача информация, която ми е трябвала месеци преди това 😞
На нашето РУО да видиш! Току- що влизах, да видя, но още дори не са сторили труд да пуснат статистика. А няма област с по-малко ученици най-вероятно. Сигурно на всеки кандидат се обаждат, за да му я съобщят по телефона. Smile

# 323
  • София

Това няма да е проблем, защото всички седмокласници ще са изправени пред едни и същи задачи, т.е. за всички условията ще са еднакви. И няма най-малката грешчица да струва скъпо.

# 324
Аз следейки седмокласната тема си направих извода, че задача номер 1 за догодина е да минимизирам стреса на детето.

# 325
  • София
И аз така. А и моят стрес да минимизирам също.

# 326
  • София
Да, точно и аз така си мисля, че всъщност нашият стрес ще е най-сериозен. Особено майките на младежи Simple Smile Те обикновено са над нещата .

# 327
  • София
Ха ха, има и девойки дето са над нещата Simple Smile

# 328
Рефренът това лято е "Чака ме тежка година, сега е редно да си почина" ..
След две седмици обаче го мятам да решава домашните за лятото, съвсем невинна съм - да са му живи и здрави учителките Simple Smile, че са му дали домашно

# 329
  • София
При нас имат за домашно 730 задачи по математика, което си е направо приемливо Stuck Out Tongue Winking Eye .
Но сега малко почива и мисля да ги почва след 15-ти постепенно.
Иначе преди време колежка ми връчи една чанта с всякакви помагала за подготовка за НВО и се чудя как да отсея кои биха му свършили работа.

Общи условия

Активация на акаунт