Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да ядем, ако трябва да ограничим мазнините и въглехидратите?
Какви са причините за повишен брой червени кръвни клетки?
Какви са първите признаци и симптоми на инсулинова резистентност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да ядем, ако трябва да ограничим мазнините и въглехидратите?
При ограничаване на мазнините и въглехидратите, протеините остават основен източник на хранителни вещества. Можете да се ориентирате към храни като пилешко месо, риба, яйца, млечни продукти с по-ниско съдържание на мазнини, зеленчуци и плодове. Тези храни осигуряват необходимите протеини, витамини и минерали, като същевременно ограничават мазнините и въглехидратите.
-
Какви са причините за повишен брой червени кръвни клетки?
Повишеният брой на червените кръвни клетки може да се дължи на различни фактори като тютюнопушене, дехидратация, живот на голяма надморска височина и други. За точна диагноза и обяснение на причините се препоръчва консултация с лекар, който може да извърши допълнителни тестове и да предложи подходящо лечение.
-
Какви са първите признаци и симптоми на инсулинова резистентност?
Първите признаци на инсулинова резистентност могат да включват внезапно наддаване на тегло, трудности при отслабване, повишен апетит, умора, кожни проблеми като акне и повишено кръвно налягане. Ако има подозрение за инсулинова резистентност, препоръчително е да се консултирате с лекар за подходящо изследване и лечение.
-
Какви са маркерите за инсулинова резистентност?
-
Какви са някои от наблюденията на работниците в аптеката относно лекарствата за диабет?
Лекарствата не помагат. Не, глупости са това, помагат, разбира се, когато положението е изпуснато. При мен, ако не бяха медикаментите, нямаше да ми изчистят запушената артерия. Щях да съм дотам. Но спокойно могат да се заменят с различен начин на хранене във възстановителния период, или като превенция.
. Често съдържат палмово масло, захар, стабилизатори, емулгатори и кой знае още какво. Ориентирай се към прясна сметана възможно най-малко фабрично обработвана.
Може ли да дадеш линк за тази фб група? И на лично става