Добре дошла на мама Зехова и на Валко!Дано да оздравяват бързо децата и да заминавате на моренцето!За фотото-що не вземете на изплащане!
Добре завърнали се при нас на Вики и Елла!
Честит фотоапарат на Мишелин,айде дайте снимки да видим как снима!
Хотмаме,и на теб ти пожелавам в най-скоро време нов фотоапарат,да ни показваш снимки на Рада ,че много и се кефя на прическата.
Честит рожден ден на мнаго патерици ,Алис,желая ти само хубави неща!
Честито на всички ,които станаха вече на седем месеца!Да са живи и здрави ,весели и игриви!
Честито първо зъбче на Борката!Бели и здрави да са !Честити зъбчета и на всички други озъбили се!
Всички дечица са ни с много хубави очички.Ето снимки да видите какво прави Стилиян с чадърчето на количката си , а на втората снимка му се виждат по-добре очичките-синьо-зелени са и се менят в зависимост от цвета на дрехите.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49380
Бгбубу,много хубави снимки от кръщенето, всъщност кръщенето не е ли в Бачковския манастир или бъркам?Нефи ми харесва с панделка , ама повече без да знаеш повече да не се шегуваш така с момченцето.
Дани и Марти ,не се ядосвайте и не се обвинявайте , другите са ви казали и аз да ви кажа ,че вие сте най-добрите мами за Дани и Сиси.
Кокита,радвам се че сте си починали,честито зъбче на Симонка!
Сигурно забравих нещо ,но ако съм пропуснала някой извинете ме ,защото пиша за пръв път в новата темичка и всичко ми е на каша в главата.
Иначе Стилиян е добре ,слава Богу здрав е ,пак си е същия глезльо ,продължава да реве почти всеки ден защо и той не знае , не иска да стои нито секунда сам , разходките ни са цяло приключение бутам си празна количка , а той стои седнал отгоре на сенника ,можете да го видите в количката най-много няколко минути след като сме излезнали и след това иска да става.И аз все се питам аз ли съм най-лошата майка ,че не мога да си укротя детето ,ама съм доволна от себе си ,защото много мои познати и близки ми казват ,че ми се възхищават на търпението , досега не съм му крещяла още ,понякога си го искарвам на играчките.Иначе за яденето нямаме проблеми ,пу-пу,яде всичко ,даже ми се струва ,че е много лаком,а колко е нахален само-като види ,че някой яде нещо посяга и казва толкова настоятелно аммм,че трябва да си със желязно сърце ,за да не му дадеш,поне гладен няма да остане.
То стана много дълго ,обаче да ви споделя нещо по повод крещенето .Запознах се с една майка от квартала и се разхождаме заедно.Тя има момиченце на 8 месеца,която по принцип е по-кротичка ,но напоследък май я мъчат зъбки ,та плачка повечко ,и майка и все и крещи ,даже я пошляпва .Много ме ядосва , опитах се да и обясня ,че те са малки и така само се стряскат и освен да изнерви и стресне детенцето ,друго няма да постигне ,обаче няма ефект .Много ми е кофти и се радвам ,че аз все още успявам да си сдържам нервичките , а нашия лигльо нали не е свикнал да му се крещи и като се карат на момиченцето се плаши и се разплаква.
Да си кажем и режима и свършвам :
5:30-6-АМ
8:30-9-попара,каша или пасирани плодове
12:30-13-зеленчуково или месно пюре , а от няколко дни и супичка ,за десерт пасиран плод
16-17- каша с плодово пюре или пасиран банан или мляко с бисквити
21- АМ
Искам да питам тези ,които дават кисело мляко с какъв процент масленост им давате?
Чао ,че маи доста прекалих.
,ама какви са тея хора бе как ще потупваш бебе какво му разбира главата и как не ти е жал,просто незнам.
.
.
,я кафенооките да си вдигнат ръцете да ги видя кои са
.
.
),когато и пея "хей ръчички ", започва да си върти ръцете,показваме също дай,дай и еле,ела 

Елла е супер сладурана 
Сега вече сме с обеци и много и се радвам
) МНого съм щастлива,защото е на супер тихо местенце,и най-после ще се махнем от този краен квартал пълен с роми.
и
- знаете кое за кого е!
и все не оставаха. Накрая реших, че както е тръгнало децата ще порастнат ние докато се наканим 

Заради хремата се буди по сто пъти на нощ и мама вече ходи като зомби 

почвам с колкото може сила (а като съм
или
, защото един Господ ми е свидетел инак ще взема една жълта книжка и ще бегам да ми я подпечатат в лудницата 

[кадрокоске/b], съчувствам ти за премеждията с Борко, стискам ти палци по-бързо да премине този кофти период и малкото момче пак да стане предишното човече. Знам колко ти е трудно сега на теб и на бебчо.
Галакси , [color=чЕСТИТ ВИ ДОМblue][/color], да сте много щастливи в него!