ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви

• 9 715
  • 194
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Привет на всички!
Добре дошла на мама Зехова и на Валко!Дано да оздравяват бързо децата и да заминавате на моренцето!За фотото-що не вземете на изплащане!
Добре завърнали се при нас на Вики и Елла!
Честит фотоапарат на Мишелин,айде дайте снимки да видим как снима!
Хотмаме,и на теб ти пожелавам в най-скоро време нов фотоапарат,да ни показваш снимки на Рада ,че много и се кефя на прическата.
 Честит рожден ден на мнаго патерици ,Алис,желая ти само хубави неща!
 Честито на всички ,които станаха вече на седем месеца!Да са живи и здрави ,весели и игриви!
 Честито първо зъбче на Борката!Бели и здрави да са !Честити зъбчета и на всички други озъбили се!
 Всички дечица са ни с много хубави очички.Ето снимки да видите какво прави Стилиян с чадърчето на количката си , а на втората снимка му се виждат по-добре очичките-синьо-зелени са и се менят в зависимост от цвета на дрехите.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49380
 Бгбубу,много хубави снимки от кръщенето, всъщност кръщенето не е ли в Бачковския манастир или бъркам?Нефи ми харесва с панделка , ама повече без да знаеш повече да не се  шегуваш така с момченцето.
  Дани и Марти ,не се ядосвайте и не се обвинявайте , другите са ви казали и аз да ви кажа ,че вие сте най-добрите мами за Дани и Сиси.
  Кокита,радвам се че сте си починали,честито зъбче на Симонка!
 Сигурно забравих нещо ,но ако съм пропуснала някой извинете ме ,защото пиша за пръв път в новата темичка и всичко ми е на каша в главата.
 Иначе Стилиян е добре ,слава Богу здрав е ,пак си е същия глезльо ,продължава да реве почти всеки ден защо и той не знае , не иска да стои нито секунда сам , разходките ни са цяло приключение бутам си празна количка , а той стои седнал отгоре на сенника ,можете да го видите в количката най-много няколко минути след като сме излезнали и след това иска да става.И аз все се питам аз ли съм най-лошата майка ,че не мога да си укротя детето ,ама съм доволна от себе си ,защото много мои познати и близки ми казват ,че ми се възхищават на търпението , досега не съм му крещяла още ,понякога си го искарвам на играчките.Иначе за яденето нямаме проблеми ,пу-пу,яде всичко ,даже ми се струва ,че е много лаком,а колко е нахален само-като види ,че някой яде нещо посяга и казва толкова настоятелно аммм,че трябва да си със желязно сърце ,за да не му дадеш,поне гладен няма да остане.
  То стана много дълго ,обаче да ви споделя нещо по повод крещенето .Запознах се с една майка от квартала и се разхождаме заедно.Тя има момиченце на 8 месеца,която по принцип е по-кротичка ,но напоследък май я мъчат зъбки ,та плачка повечко ,и майка и все и крещи ,даже я пошляпва .Много ме ядосва , опитах се да и обясня ,че те са малки и така само се стряскат и освен да изнерви и стресне детенцето ,друго няма да постигне ,обаче няма ефект .Много ми е кофти и се радвам ,че аз все още успявам да си сдържам нервичките , а нашия лигльо нали не е свикнал да му се крещи и като се карат на момиченцето се плаши и се разплаква.
 Да си кажем и режима и свършвам :
 5:30-6-АМ
 8:30-9-попара,каша или пасирани плодове
 12:30-13-зеленчуково или месно пюре , а от няколко дни и супичка ,за десерт пасиран плод
  16-17- каша с плодово пюре или пасиран банан или мляко с бисквити
   21- АМ
 Искам да питам тези ,които дават кисело мляко с какъв процент масленост им давате?
 Чао ,че маи доста прекалих.

# 76
tane..оххх като чета или чуя подобни истории и ми се качва кръвното направо #2gunfire,ама какви са тея хора бе  как ще потупваш бебе какво му разбира главата и как не ти е жал,просто незнам.

А за подвикването-ами ние затова още не сме ходили на брат ми на гости ,а преди само в тях висяхме дето се казва,като се сетя че снаха ми ще викне и ще уплаши Елла и ....ама незнам до кога ще удържам,все някога трябва да отидеме,и как да кажеш на такива хора ,то тая тема е много чувствителна и можеме яко да се изпокараме ако реша да кажа нещо ...охх незнам newsm78.

кокита...честито зъбче ,браво на вас- на почивка ,ама то си е супер като имате баби та да гледат бебка,да знаеш че си късметлиика.

Наща баба докато беше тука и ние на ляво на дясно ама сега сме като вързани,за детегледачка се оглеждам та ако има нужда нещо поне да имам човек ама това само в краен и належаш случаи,изобщо на никои не се доверявам за Елла Naughty.

Дани ...аиде стига бе тя и твоита хубавица светлоока,страхотни очички!
Хотмам..маи и вие сте в отбора на светлооките нали.

Значи кво се оказва на края всички са светлооки Crossing Arms,я кафенооките да си вдигнат ръцете да ги видя кои са Hug.
Елла пък мрази да се обръща по корем ,камо ли да спи- и не реве ако и взема нещо от ръцете и не се сърди маи още и хабер си няма за -мое ,твое.И ние от вчера поседяваме сами,ама за кратко но важното е че и нащо гръбче почна да развива важните седящи мускулчета.А пък са влюбени двете с кучето, Елла като я види и се разтапя ,такива усмивки и праска,направо падам,закача се с нея,говори и нещо погалва я от време на време като кучока отиде до нея -абе мани голяма любов са Heart Eyes.

# 77
Привет момичета и бебчета  Hug  Laughing
Мина мнооооооооого време от както не съм писала  Embarassed ,но нали нашият тати го нямаше и ние се шляхме из майкини,на село бяхме и още къде ли не  newsm78 .Но вече сме си в къщи и ще мога да се включвам с постинги по-честичко.
При нас много нови неща:имаме си зъб  Mr. Green (изби на 14.07),седнала стои доста дълго време(на леглото около 15 мин.,а в количката около час),от една седмица сме на кухня,храната е много вкусна и разнообразна.Яли сме вече телешко,пилешко,малко зеле,зелен боб,грах,а вчера и дадох и пресен банан(за сега няма реакции).Другото което правим е да казваме ба-ба,ба-бо,ехее,ууууу и др. бебешки звуци(леко не разбираеми за околните  hahaha ),когато и пея "хей ръчички ", започва да си върти ръцете,показваме също дай,дай и еле,ела  Mr. Green Върти се от гръб по корем и обратно,а с пълзенето сме много зле(само назад)Това е май всичко за сега  Party
Днес два пъти си удари главата в раклата и аз изпаднах в ужас,но после се успокойх.Такива неще ще се случват и за напред,колкото и да съм внимателна.Затова искам да успокоя Дани и Марти .Момичета,прекрасни майки сте  Hug Нали знаете откъсчето от песничката "... на света ЕДНИЧКА,ти си най-добричка"Казвайте си го от време на време  Peace
Добре дошла на Викито   bouquet Елла е супер сладурана  Hug Ние сме с кафеви очи  Mr. Green (но татито е с пъстри,та може да се променят  newsm78 )
Честито зъбче и на Борко  Grinning
за режима:
4:30,5 или в 6ч. кърма (зависи кога е огладняла)
10ч. кърма
11ч. плодово пюре
13-13:30 ч. зеленчуково или месно
17ч. кърма
17:30-18ч. кисел
20:30-21ч.  кърма
21:30 къпане
22:00ч. сънчо
 А ето и снимките от Плевен  http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11067&AlbumId=57579
Забравих да ви кажа че пробихме ушите на дребната   Flutter  Сега вече сме с обеци и много и се радвам  Hug
Ох,още нещо забравих.....купихме си къща
 Grinning . Близо до центъра се намира и е в доста лош вид,но Дай Боже за една година ще я направим супер(и тогава Елс и Кокита ще ми дават съвети за градината  Wink ) МНого съм щастлива,защото е на супер тихо местенце,и най-после ще се махнем от този краен квартал пълен с роми.
Целувки   bouquet   bouquet   bouquet
като ви изчета пак ще се включа

# 78
Хай!
Вчера не се вяснахме да ви почерпим за нашите 7 месеца, затова сега на патерица -  beer2 и  Misc Baby Bottle - знаете кое за кого е!
Днес бяхме на мерки и теглилки (в буквалния смисъл, защото докторката ни била в отпуск и сестрата само ни премери и претегли). Този месец прирастът е повече от скромен - 100гр и 0,5см. То не може вечно с предишните темпове, ще станем великани иначе ...
Галче, честита ви къща! С много радост и щастие да я изпълните! Догодина заедно ще правим градинки, че тази година моята нищо не стана - Стени не ме остави да довърша започнатото, защото все иска да е набъркан и той като види, че някой прави нещо.
Ели, Борко много ли го мъчат зъбките, та не пишеш и ти?
Кокита, а снимките от морето? Пак искаш да минеш по тъча!
Детето спи, отивам да дремна и аз, че едва гледам ...

# 79
  • Варна
 Здравейте,
Zechova - и аз тъй все се надявах, надявах да останат пари за  smile3509  и все не оставаха. Накрая реших, че както е тръгнало децата ще порастнат ние докато се наканим  Mr. Green и го взехме на изплащане. То и без друго майчинските не стигат поне с тях да вземем нещо полезно Mr. Green
galaxy - честита ви къща. Дано скоро си я оправите и да се нанесете Laughing И ан мен ми се ще - ма за сега няма такива изгледи Cry
kokita - честито ви първо зъбче tooth
Ние днес бяхме пак на лекар - тая пуста хрема не ще да минава Rage Заради хремата се буди по сто пъти на нощ и мама вече ходи като зомби smile3507
за режима:
4:30,5 или в 6ч. АМ
8:30-9:00 - попара или кисело мляко с бисквити /редуваме че ни омръзва/
12:30-13:00 - супичка и манджичка от кухнята
16:30-17:00 - кремчето от кухнята
20:30-21ч. - супичка със сухар и половина
и малко АМ преди заспиване (когато и да е това  Laughing

а ето и снимки на нашите очички:
на бати

и на Мони

# 80
  • Добрич
Привет!
Влизам само да кажа, че Борис е четвърти ден с Т, разстройство, не може да спи нощем, мрънка, хленчи, плаче, не яде нищо освен АМ и каша в 17,00 и можете да си представите как съм.  Cry
Вече от около 10 дена почти не спя нощем - събират се има- няма 4 -5 часа на денонощие.  Sad
Мъчат го тези зъби и това е. Нали изби единият, а сега е тръгнал и др. до него долу и двата горе. Кога ще се покажат не е ясно. Педито каза, че няма да е скоро.  Sad Ужас
Сори за кофти настроението ми, ама такова е.
Честито на Стени и Симонка - 7 месеца и да са живи и здрави.  Hug  bouquet
Честито , Галче, къща и пожелавам скоро да сте там.   Hug  bouquet
Това е за сега!   bouquet

# 81
  • Бг-мама
Къдрокоска аз се включвам да те успокоя че от 4 ден вече ще спре да ти вдига Т ако е гадното вирусче дето го изкараха децата -бебко 2 пъти. Ако не се справяш с разстройството ми пиши за 2 дни с диетка и прахчета -хидрасек -за кърмачета и всичко ще е ок само нервички да имаш и помощ зад гърба че е голямо безсъние.
  bouquet

# 82
  • Добрич
Зехова, мерси за успокоението ти и постинга ти.   bouquet Hug
Аз, днес нарочно го заведох да го види педито и тя каза, че било от зъбите, ама знам ли.  newsm78 А, за разстройството - той всъщност не ака повече от нормалното, но е рядко.  Mr. Green Мерси още веднъж.  Peace а, за помощта - няма кой!

# 83
Хай и от нас  Simple Smile
да се ухиля виртуално, че иначе не мога.
Първо честито на Стени и Симонка 7 месеца - да са живи и здрави за радост на мамите си!!!   Hug Hug Hug
Къдрокоске дано Борко скоро да се оправи, та и ти да си отдъхнеш  Praynig  Heart Eyes Не бъди сигурна в това, което ти е казала педито, че втория няма да изникне бързо. При нас беше в разтояние на 6 дни. А и вече съм писала тук, че нашата дофторица на консултацията беше казала скоро че зъб няма да видим, ама три дни по-късно изби първия. Така че - може и по-скоричко да е.
Галче - честит нов дом - да го напълните с много радост и весел смях   bouquet
При нас също май са зъби. Не ще да яде, голяма мъка е. На обяд отварям по 2-3 пюрета - започва да яде добе, после след като изяде около 1/4 от бурканчето спира и толкоз. Давам следващото - пак така. Месните пюрета не ги ще. Огладнява на страшно големи интервали. Ръмжи и не разрешава да й пипна горния венец (все проверявам), а ако успея плаче, сигурно я боли и гледам да не я мъча много. Иначе спи доста - то и предния път при зъбоникникненето беше така.
На моменти да ви кажа издивявам. И намерих нов начин за разтоварване. Влизам в банята и както съм  smile3515  smile3511 почвам с колкото може сила (а като съм Rage имам в излишък) да мятам мокри парцали по плочките. Върши работа, а скоро смятам да си купя  newsm66 или box, защото един   Господ ми е свидетел инак ще взема една жълта книжка и ще бегам да ми я подпечатат в лудницата  newsm47
До после  Crazy

# 84
   Ето ме и мен Simple Smile
 Връщаме се от мерки и теглилки- резултатите са почти нулеви: тегло- същото като миналия месец  Sad , ръст +1см, но пък хемоглобина е 124, което е много добре Simple Smile.
kadrokosa  ох, мила знам колко ти е зле Sad дано скоро избият зъбките и да се успокоите със сладкото Боренце Praynig Praynig Praynig И ние сме с разтройство, но Т поне нямаме. Но аз вечер си и давам ПАНАДОЛ иначе спане няма, а ПАНАДОЛА и действа страхотно и си спи добре, въпреки че промрънква от време на време.
 На нас и второто зъбче ни изби Simple Smile
galaxy  ЧЕСТИТА ВИ КЪЩА! Нека да ви носи късмет и щастие!!!
За градинката съм насреща, ще ти предам скромноя си опит Peace Peace :peace
Много сладурски снимки сте си направили БРАВО Ама бебоците колко много  са порасналииииииииииии  ПУ- ПУ Heart Eyes Най-много ми хареса снимката дето сте ти и бебка на пейката и тя помахва с ръчичка  Hug Hug Hug
mishelin чакаме снимки да видим Simple Smile
tane много хубавки снимчици и ти бебо сте супер Peace
victoria и Симонка не обича да седи по корем. А ти направи снимки на бебка и кучето, сигурно ще са суперски Wink

els ето малко снимки от моренцето (на 2 страница на албумчето са)
    http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=34755

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 16:20 от kokita

# 85
Dani_na_Sisi тива с парцала в банята и аз ще го пробвам, хареса ми Joy
bgbubu сега видях снимките от кръщенката, много са хубави Peace Я ми кажи как става процедурата по организирането на кръщенката в манастира и колко струва ритуала (ако си на ясно де)

# 86
  • В центъра на Вселената...
Kokita - снимките са супер и ти изглеждаш страхотно  Peace
Кръщенката не беше в манастир. Беше в една много хубава църква в Асеновград. До колкото знам кръщенетата в манастирите не са за препоръчване, защото са масови-събират няколко деца за кръщене и го правят заедно. Тъпо си е така...друго си е да се обърне внимание само на едно дете... Rolling Eyes

# 87
  • Добрич
Коки, добре дошла от мен! Браво за почивката ви! Гледах снимките - ти си страхотна - браво!!!!!!  Wink Hug  bouquet
Благодаря ви, момичета! Дано скоро наистина свърши кошмара! Praynig Praynig Praynig

# 88
  • София
Здравейте и от мен Hug.
Къдрокоске,миличка дано по-скоро Борко да се оправи Praynig,защото хем на него да му стане по-лекичко,хем и ти да си отпочинеш и да се наспиш.
Кокита,много хубави снимки,а ти изглеждаш невероятно smile3521
Тане,Бг бубу,сладурковците са станали оше по-хубави.Да са ви живи и зрави.
Галакси,честита ви къща.Пожелавам ви в най-скоро време да заживеете в нея.
Дани,Дани също спи по корем,но досега всичко е наред.В началото се притеснявах да не се задуши,но мамчетата от форума ме успокоиха,че няма мищо страшно.
Племенника ми дойде в събота и сега с две деца в къщи ми е малко по нанагорнище - всеки иска своето и аз тичам да угаждам ту на единия,ту на другия,но две седмици ще се справя Laughing.
Исках повече да пиша,но отива да строявам племенника да влиза в банята да се къпе Mr. Green.
Утре пак ще се включа.Чао   bouquet.

# 89
  • в града на младостта
          Добра  вечер   и  от  мен!   newsm03                                                                                     [кадрокоске/b], съчувствам ти за премеждията с  Борко, стискам  ти палци по-бързо да премине този  кофти период и  малкото момче пак да стане предишното  човече. Знам колко  ти е трудно сега на теб и на  бебчо. Peace                                                                                             кокита, Добре дошла  отново! Видях  снимките много  сте  готини! Ама и малкото Симонче ще стане хубавица, като мама! Two Hearts                                                   Галакси , [color=чЕСТИТ  ВИ  ДОМblue][/color], да сте много  щастливи в него! Peace         Тане, видях, че  питаш за киселото мляко- тъй като ние сме на такова ще ти кажа,че ползувам масленост-3,6% -Родопея.                                                                                                    От днес сме на млечна кухня и Марти порядъчно зи излапа всичко. За сядането, ами стои седнал като се придържа за дръжките на количката, иначе в къщи в повечето случаи е по корем и  непрекъснато се клати , не стои мирен дори за секунда- все нещо чопли. Joy               чЕСТИТ 7-МИ МЕСЦ  НА  СИМОНКА  и  СТЕНИbouquet                                    Дано всички  спим по-спокойно тази нощ! До утре!

Общи условия

Активация на акаунт