Честит Рожден Ден Алис! Много щастие, любов и здреве!
Честити 7 мес. на Мирето и на Весито! Да са здрави и много весели да растат.

Добре дошла отново на Вики! Тази твоя Елла направо е страшна мацка още от сега. Да ти е жива и здрава. Пупупу Още си спомням онази снимка на гардероба й, която ни постна тук още докато бременеехме.
Беше страхотна. 
Дани, Мади, много ви моля момичета, не се обвинявайте така строго. Наистина има дни, които просто са много кофти, но важно, е че дечицата са добре и растат.
Другите вече са казали достатъчно по случая, да не се повтарям, но наистина да знаете, че децата най-много обичат майките си. 
Майче, и аз купих бели чорапки.

Днес и аз да кажа, че съм разтревожена за Борис, защото ми вдигна Т - 37.7 Обадих се на педито и като й казах за зъбките и тя прецени от разстояние, че е от тях. Дано наистина да е от това. Сега я свалихме с Панадол и спи и дадох Хомомила 5 за зъбките. Това е хомеопатично лекарство и много помагало при неразположенията.
Ами освен да Честитя и фотото на Мишелинчето и да й пожелая само хубави снимки, др. май не остана.

А, Зехова, пожелавам на теб в най-скоро време да остане някой лев за цифрово фото и мечтата ти да се сбъдне.

Мерси на всички за пожеланията около зъбките на Борис.

Лека нощ от мен.
. Дано бързо се сети за мен, че ми е чак гадно
. Ама така ми се пада като си зарязвам детенцето за цяла седмица

. Ще е кофти, представям си колко гадно ти е станало, при условие, че ти си се била затъжила много за бебка!
.Ти правиш най-доброто за Сисито.Това,че искаш детенцето да ти е нахранено и здраво не означава,че си лоша майка,а напротив.Преди много време имаше твой постинг и беше написала,че цялото ти време е ангажирано със Сисито и заради нея дори ти си спряла да се храниш.Мисля,че само една добра майка би пренебрегнала себе си в името на детето си.
.
.
.
.Надявам се,че не си се натъжила много от това,че Симонка не те е познала.И ние Дани ще го оставим за 5 дни при баба му докато сме на море и аз все това си мисля,дали ще свикне с майка ми и татко ми и после като се върмен дали ще ни познае.Но ще поживеем,ще видим
Пикът е между 4 и 8 сутринта
,ако му дам,даже оня ден се нахвърли и на филията ми с пастет.Като се завърнем окончателно в София,веднага ще го запиша на детска кухня.Преди около месец и аз го изпуснах за миг от поглед,и той вече летеше от леглото,удари си първо задника,после главата в теракота,но сигурно има корава глава като баща си,нищо му няма.

Та по този повод искам да почерпя всички и големи и мънички
Освен всичко и зъбче ни изненада
и сега е малко неспокойна Симето и си мисля, че най- вероятно и другото зъбче ще се появи.
Вие сте страхотни мами, това че понякога се случват подобни неща е нормално, преумора, изнервеност, няма начин, на всеки са се случвали подобни случки ,така да изгоним всички мрачни настроения и мисли и да дледаме позитивно напред