! Добре си се завърнала в нашите редици
! Липсвахте ни ти и Елла! А тя каква е хубавица, леле-мале (пу-пу, да не й е уроки)! На аватара ти е като някоя калифорнийска мацка
с тези слънчеви очила, шапка и разположила се в лодката! И сега по същество ... Тонът в темата, и по-специално моят тон
! Ами такова ми е детето явно, няма да е от ящните, пък колкото яде толкова, живи и здрави да сме! Обаче пък от това мое хленчене за яденето и зъбите (ох, продължавайте да стискате палци, съвсем се белее вече зъба, даже вчера на приятелката ми й се стори, че се е показал, но така и не е още ...) най-редовно забравям или не остава време да си го похваля детето. И става така, че чета нечии други постинги за друго детенце и си викам "ами да, то и Стени прави така". Така че вече ще си го хваля детенцето, ще пиша хубави неща само!Ето, чета на Дани постинга и сетих, че и Стени вече "търси с поглед". Ние имаме една котка на двора (води се, че е на сестра ми, но си ходи където иска, а идва у нас да спи и яде, защото си знае къде й е паничката) и Стени много я харесва! Той изобщо много се радва на всякакви по вид и размер животни, особено ако са като него шавливи, да не се спират на едно място! Та от около седмица насам вече, като го питаме "Стени къде е маца?" и той почва да я търси с поглед и я намира къде е! И много се радва като си я "намери"!
Ами това е засега, отивам да пера
Оставям терена на следващия! Остава да се надявам, че аз като си вдигна духа и настроението и Стени ще реши да ме последва и нещата ще се върнат в стария си нормален ритъм!
магията да не свършва и все така да продължавате

Честит рожден ден, Алис!
Желая ти само веселие и смях да звучи във вашето голямо семейство!
,а той полетя с главата надолу към теракота и откъде извадих тоя рефлекс още се чудя,но в последния момент успях да го хвана за крака,та той успя само да си удари главата от ръба на ваната.Но незнам дали от болка или от уплахата,но рева много и по-късно на няколко пъти проплакваше.Още притрепервам като се сетя,какво можеше да стане,ако беше паднал върху главата си на плочките.

Льони става все по-палава и дива ,всичко бързо й омръзва,навсякъде иска да пипа ,научи се да плюе и да бърка на мама в устата,купонът е пълен 
Ели от 10 дена влачи някаква кашлица ,само кашля,без Т,без сополки ,гърдичките и гърлото са чисти и педито ни изпрати на специалист.Отиваме с Елена днес към 9 и 15 в поликлиниката и чакаме ,чакаме и така половин час ,ако не и повече
чао
,къде бъркам,та така страда детенцето ми
.
Аз за случката в банята - може да се случи на абсолютно всеки
! Така че да са ни живи и здрави и ние също покрай тях, другото ще минава и отминава, не може без малко неприятности, много хубаво не е на хубаво!
И аз мисля, че е най-добре да направиш точно това!
и
за бебковците.
и сега ще си се щракаме до насита
Освен това трябваше да огледаме и за мокет и перденца за детската стая. От следващия месец малчовците ще си имат вече тяхна стая
Харесах си мокет с мечо пух, но сега ще си търся друга мама с която да се комбинирам, че идва много голям и като си одрежа моята част остава още 2,70 на 2,20 м 

,а за бебоците
Марти не си сама и аз съм същия
Спирам, че много дълъг постинг стана, после пак!
! Защо така си решила, че не си добра майка? Защото си насилвала в един определен момент детето си да яде ли? Ами така си мислила, че правиш най-доброто за нея и си успявала! Всички помним как и колко наддаваше Сиска в началото и виждаме как изглежда и наддава сега! Така че определено си помогнала на детето. А това, че то се страхува от теб, го оставям без коментар ... Отърси се малко и ти от гадни мисли и ще видиш каква глупост си написала (извинявай