ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви

• 9 704
  • 194
  •   1
Отговори
# 45
Вики, здравей, мила Hug! Добре си се завърнала в нашите редици Hug! Липсвахте ни ти и Елла! А тя каква е хубавица, леле-мале (пу-пу, да не й е уроки)! На аватара ти е като някоя калифорнийска мацка Heart Eyes с тези слънчеви очила, шапка и разположила се в лодката!
И сега по същество ... Тонът в темата, и по-специално моят тон Embarassed, стана много минорен тия дни! Права си, Ян-bb-Ян, взехме да мрънкаме повече от децата си! Така че лично аз си казвам "стига" Naughty! Ами такова ми е детето явно, няма да е от ящните, пък колкото яде толкова, живи и здрави да сме! Обаче пък от това мое хленчене за яденето и зъбите (ох, продължавайте да стискате палци, съвсем се белее вече зъба, даже вчера на приятелката ми й се стори, че се е показал, но така и не е още ...) най-редовно забравям или не остава време да си го похваля детето. И става така, че чета нечии други постинги за друго детенце и си викам "ами да, то и Стени прави така". Така че вече ще си го хваля детенцето, ще пиша хубави неща само!
Ето, чета на Дани постинга и сетих, че и Стени вече "търси с поглед". Ние имаме една котка на двора (води се, че е на сестра ми, но си ходи където иска, а идва у нас да спи и яде, защото си знае къде й е паничката) и Стени много я харесва! Той изобщо много се радва на всякакви по вид и размер животни, особено ако са като него шавливи, да не се спират на едно място! Та от около седмица насам вече, като го питаме "Стени къде е маца?" и той почва да я търси с поглед и я намира къде е! И много се радва като си я "намери"!
Ами това е засега, отивам да пера ooooh! Оставям терена на следващия! Остава да се надявам, че аз като си вдигна духа и настроението и Стени ще реши да ме последва и нещата ще се върнат в стария си нормален ритъм!

# 46
добро утро и от нас  Hug
първо да ви почерпя за мини ден денчето на Мирелка става на 7 месеца бонбоната ми

сега Честит рожден ден на Алис бъди жива и здрава и винаги много усмихната и щастлива , а това е за теб
Дани Радвам се че малката сисунка е почнала да хапва, ще се  Praynig магията да не свършва и все така да продължавате
Ели а честито ви зъбче нека всички зъбки са бе ли и много здрави, а ти купи ли нещо бяло на Борката по случай първото зъбче  Laughing аз купих бели чорапки  Mr. Green
Елси нормално е да се улавяме , че почваме да се нервим на мъниците, ма те растат душите и почват все повече пакости да правят. Аз за мойта Мирела принципно не трябва и дума да казвам или да се оплаквам, като гледам на мойте приятелки какви са бебоците нервни. Но и тя си има моменти дето само мрънкори и тя не знае за какво и аз както съм свикнала на спокойно бебе само забавляващо се в един момент почвам да се изнервям. Даже приятелките ми ми се карат че неможе да е вечно спокойна и гък да не казва в смисъл да мрънка или плаче.Иначе второто ни зъбче вече е факт  Party
Иначе Мирела също се обръща като е питам къде е нещо си и на името си се обръща. А вчера беше една позната в къщи с нейното бебе и така му се е смяла с глас много сладка беше като бебе от реклама  Mr. Green
Вики аз не те познава защото се включих малко по късно, но добре дошла отново и да пишеш по честичко ако имаш възможност, а малката кукла е просто страхотна пу пу да не са й уруки
Янич на Жорката очичките са страхотни  Hug нашите са много сини,  красиво синьо хем не тъмно сини хем не и светло сини нещо средно, но педи каза че според нея това е окончателния цвят. Интерсно защото ние с татко й сме със зелени очи  newsm78
ами това е от мен за сега после пак ще надникна
спокоен ден от нас  Hug

# 47
Ей, ама съм заплес! doh

newsm59Честит рожден ден, Алис! newsm59
 newsm67Желая ти само веселие и смях да звучи във вашето голямо семейство! newsm67

Честити 7 месеца на Мирела! Да е все така послушна!
Майче, аз затова си се ядосвам на себе си най-вече! Стени също е много спокойно дете, само дето прави проблем с яденето понякога, затова изобщо не трябва да се оплаквам! Я какви нервни деца има. Да ми е жив и здрав, пък с яденето - колкото - толкова, няма да умре от глад!

# 48
  • София
Честит Рожден Ден Алис!Бъди жива и здрава и много щаслива!
Честит 7-ми месец на Мирела!
Вики,добре дошла отново.Елла е станала много красива малка госпожица пу,пу.
Вчера без малко да се случи нещо ужасно.Дани се беше наакал и аз му миех дупето в банята.След като го измих го загърнах в хавлията,но той се преобърна и аз успях да хвана само хавлията Banghead,а той полетя с главата надолу към теракота и откъде извадих тоя рефлекс още се чудя,но в последния момент успях да го хвана за крака,та той успя само да си удари главата от ръба на ваната.Но незнам дали от болка или от уплахата,но рева много и по-късно на няколко пъти проплакваше.Още притрепервам като се сетя,какво можеше да стане,ако беше паднал върху главата си на плочките.
След вчерашната случка това че мрънка или,че плаче когато не става неговото е най малкия ми проблем.Много по-важно е детето ми да е живо и здраво.
Доста ми е смотано и затова ще приключвам,за да не ви ангажирам с моето настроение.

# 49
Добър ден мами и бебоци wavey
            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИС!!!МНОГО КЪСМЕТ ,ЩАСТИЕ И УСПЕХ В ЖИВОТА !!! hbday
                ЧЕСТИТ СЕДМИ МЕСЕЦ НА БЕБЧОВЦИТЕ!!! baloni
За лудоста и аз съм в отбора  CrazyЛьони става все по-палава и дива ,всичко бързо й омръзва,навсякъде иска да пипа ,научи се да плюе и да бърка на мама в устата,купонът е пълен  nuts
да ви разкажа колко съм възмутена  CloseЕли от 10 дена влачи някаква кашлица ,само кашля,без Т,без сополки ,гърдичките и гърлото са чисти и педито ни изпрати на специалист.Отиваме с Елена днес към 9 и 15 в поликлиниката и чакаме ,чакаме и така половин час ,ако не и повече  Close отивам аз да попитам дали въпросната лекарка ще се появи днес на работа ,а момичето:"А ма тя си тръгна взе си болничен и бай ?!" аз очите в точка :"Как така ,ние имаме час при нея! "другото е скандал и така абсолютна простотия  tantrum
ох ядосах се  Tiredчао

# 50
  • София
Ох.мамчета пак стана нещо ужасно.Аз съм най-некъдърната майка.Докато бях в банята Дани си налапал биберона,но не силикона,а пласмасата и го заклещил в устата си и не може да го извади и не може да си поеме въздух,а аз не мога да извадя биберона.Едвам го издърпах.До преди 5 мин.се опитвам да го успокоя,а той от рев стана ярко червен.Защо само на мен ми се случват такива непрятни неща Sad,къде бъркам,та така страда детенцето ми Weary.

# 51
Марти, успокой се, просто така се стичат обстоятелствата понякога.
Има дни, има дни  Twisted Evil, в коиито не върви - нали знаеш...
Вземи Дани, нагушкай го едно хубаво, излезте на разходка, за да се поуспокоиш и ти!
Въобще не си "най-некъдърната майка"
Апропо, Жоро много често лапа бибата от тази страна, от която не трябва Simple Smile Аз за случката в банята - може да се случи на абсолютно всеки
Целувки на Дани и от нас и на теб!  bouquet  bouquet   bouquet

# 52
Марти, не се обвинявай Hug! Не си най-некадърната майка, даже съм сигурна, че си най-добрата майка на света за Дани! Просто такива неща се случват! И оттук нататък ще се случват и повече. Не можем да ги опазим от всичко, за жалост или пък за добро! Виж какво е написал д-р Спок -
Цитат
714. Наранявания на главата. От момента, когато бебето може да се обръща, падането по глава е чест инцидент. Когато това се случи за първи път, родителите обикновено се чувствуват виновни. Но ако детето се следи непрекъснато и никога не се допусне да падне, това означава, че грижите за него са прекомерни. Костите ще бъдат спасени, но характерът му ще бъде осакатен.
И за лапнатия от обратната страна биберон - така или иначе е минало, не го мисли повече, представяш ли какво ще е като тръгнат да ходят, какви ли неща ще трябва тогава да им вадим от устите! Сестра ми на 10м. беше изяла 1/3 от листо на трилистник #Crazy! Така че да са ни живи и здрави и ние също покрай тях, другото ще минава и отминава, не може без малко неприятности, много хубаво не е на хубаво!

Вземи Дани, нагушкай го едно хубаво, излезте на разходка, за да се поуспокоиш и ти!
PeaceИ аз мисля, че е най-добре да направиш точно това!

# 53
  • Варна
 Къдрокоса ни излови че не сме черпили, ама таткото ми отдели малко време и до комп не стигнах Mr. Green
За това ето една виртуалан почерпка със закъснение   party023 beer и Misc Baby Bottle за бебковците.
Вчера с татито ходихме да си купим цифров апарат - най-сетне  Wink и сега ще си се щракаме до насита photo Освен това трябваше да огледаме и за мокет и перденца за детската стая. От следващия месец малчовците ще си имат вече тяхна стая newsm44 Харесах си мокет с мечо пух, но сега ще си търся друга мама с която да се комбинирам, че идва много голям и като си одрежа моята част остава още 2,70 на 2,20 м Rolling Eyes
 Вечерта ходихме на гости и оставих децата на свеки. Резултатът - звънна в 11 без нещо да каже, че не може да се справи със Симона, защото ревяла безутешно Дарин крещял - с две думи децата ми са неконтролируеми #Cussing out
Прибрахме се скорострелно и двамата спяха newsm78 Вярно, оказа се че Монито е с хрема и и пречи да диша - цяла нощ спа на пресекулки, ма чак пък да са неконтролируеми Thinking
 Та така ни мина деня
А ако на няко му трябва мокет да свирка Wink

# 54
Привет и от нас!
Благодаря  за поздравите,трогнахте ме момичета!
Черпя всички ви  cook ,а за бебоците  Misc Baby Bottle
Честит 7 месец на всички пораснали мъници и днес специално на Весито на Салай и Мирелката на Мамамая,да растат живи,здрави ,весели и щастливи!
Напоследък се позагубих нещо,не че иначе не ви чета,ама докато се наканя да пиша все нещо става и оставям за следващия ден.Но днес вече няма начин.
Марти успокой се на всеки може да се случи.Важното е,че вече е минало и всичко е наред.И Ина имаше полет от ръцете на тати към плочките в банята,но се приземи в коритот не успяхме да я хванем.С повече гушкане се успоки детето,изплаши се доста.Но в крайна сметка всичко е ОК.
Зъбите засега са ни два броя,но от няколко дни горните доста я мъчат,мажа с Калгел и се успокоява.Дано по скоро пробият,че да не се мъчи детето.За сядането седим доста добре,сега явно трябва да се учим да го правим самички без помощта на мама.Но пълзенео е мираж,само се провлачаме с няколко сантиметра и се въртим около оста и.Яденето ни не е проблем,зъбоникненето не се отразява по никакъв начин на апетита или спането.Спим по цяла нощ и превз деня още 4-5 часа на 3 пъти.Добричко е детето.
За очите нащите са сини и предполагам ще си останат такива,макар,че моите са пъстри,а на татко и кафяви:

Това е засега,в понеделник сме на мерки и теглилки и ще се отчетем.
Пожелавам лек ден на всички и по спокойни да са дечицата,че като чета повечето май ги мъчат зъбки.

# 55
  • в града на младостта
                 ЗДРАВЕЙТЕ  и  от мен!   bouquet                                                                                       ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН  НА    АЛИСС!  Много  положителни емоции!    bouquet                                                                                                     ЧЕСТИТ  7-ми  МЕСЕЦ  НА  МИРЕЛКА ! мНОГО  ДА СЛУШКА!   smile3534                                                                                                                            Марти  не си сама  и  аз съм същия  карък   като теб  тези дни: Единия  ден  Марти падна  за  пръв път  от спалнята  , добре че нямаше лоши  последици, аз много  се изплаших,  започнах  да го оглеждам  от всички страни,  слава  богу му нямаше нищо.                На следващия  ден- се случи нещо  ''страшно''- имах  усещането, че детето ..............нямам сили да го напиша- задави се със сироп за кашлица,  и друг път се е давил , ама  сега беше ужасно целия посиня и край въздуха му спря, незнам как запазих самообладание  в този момент- обърнах го с краката на горе и започнах да го тръскам, като го потупвах по гърба направо му биех шамарчета, духах му в лицето и    незнам още  какво  - изживях един голям кошмар. Но всичко е добре, когато завърши добре! Кой знае какво  ни очаква за в бъдеще!                           Стига вече с тези  лоши  случки- нека  всичко остане зад  гърбани и да се радваме на децата си живи и здрави!     newsm17  love001                                                                                                ЧЕСТИТО НА  БОРКО  ПЪРВОТО ЗЪБЧЕtooth      Спирам, че много дълъг постинг стана, после пак!  Hug                                               

# 56
Включвам се за малко, само за да кажа няколко думи на Марти.
Мила Марти, въобще не си некадърна майка. Само помисли за всички чудесни неща, които си правила за Дани. Ето и при нас вчера Сисито падна от леглото ни, а то е ужасно високо и днес е с голяма синина на челото. Ами аз - какво да кажа за себе си -  имам чувството че през тия 6 и половина вече месеца от раждането на детето си се чувствам най-ужасната майка, защото никой от вас не знае как съм го мъчила да яде и колко ме боли и ме е срам от това. Но тя го знае и не мисля, че ме обича, а напротив - страхува се от мен. Поглежда ме уплашено дори само малко да повиша тон. Пак помисли дали си некадърна майка. Защото аз знам, че не си. От твоите постинги, имам предвид тези, които съм имала възможност да прочета знам че си чудесна и любвеобвилна мама, която все още кърми детето си. Аз дори това не можех да му дам на моето бебе - онази добра храна, която заслужаваше. Вярно, че с неимуверни усилия успях до края на 4 месец да нацеждам по за едно хранене, събираки по 10, 20 или 30 мл, защото толкова имаше. Ти си чудесна мама иначе не би се тревожила толкова много за Дани  Heart Eyes Сигурна съм че той го знае, обича те и ти вярва. Всички в тоя форум, в тая тема сте чудесни, неповторими майки и децата ви ви обичат и ви вярват. Само един Господ знае колко много искам аз някой ден и моето дете да ми вярва и да ме обича.

# 57
Дани, недей така бе Sad, мила! Нали точно днес казах, че свършвам с лошото настроение и сега ти ще ме разплачеш Cry! Защо така си решила, че не си добра майка? Защото си насилвала в един определен момент детето си да яде ли? Ами така си мислила, че правиш най-доброто за нея и си успявала! Всички помним как и колко наддаваше Сиска в началото и виждаме как изглежда и наддава сега! Така че определено си помогнала на детето. А това, че то се страхува от теб, го оставям без коментар ... Отърси се малко и ти от гадни мисли и ще видиш каква глупост си написала (извинявай Embarassed, дано не ми се разсърдиш за резкия тон)! И аз му повишавах тон на Стени на няколко пъти докато се мажехме с разни пюрета или каши, и аз му отварях насила устата с лъжицата. Той за момента се стряскаше, на мен ми ставаше гузно, почвах да го целувам и да му се извинявам... Просто идва такъв момент, в който си казваш, че не може вече да се чака да огладнее и трябва да направиш нещо! Всички сме хора и си изпускаме нервите понякога. И съм повече от сигурна, че Сиска те обича Heart Eyes!

# 58
  • Бг-мама
Здравейте мами иот нас Hug
Честит рожден ден на Алисс и мини ден ден на Мирелка.
Чета постингите на Марти  ина Дани и си мисля че всеки е имал такива моменти и си е задавал тези въпроси Разбира се че не сте лоши майки ами нали сте дали живот на тези прекрасни същества и ги отглеждате с цялата си любов ама ви разбирам прекрасно .Моите деца са от тези които през седмица са болни и като дойде този момент и ми дойде до гуша сядам и си казвам ами да аз съм най некадърната майка на света и сигурно някъде бъркам -та затова ми боледуват толкова е като ми помине малко и като се замисля после мисля че правя каквото мога давам им много плодове и зеленчуци преобличам ги по 100 пъти на вечер  и н други неща да не ги изброявам ама на пак са болнави. Та не мисля че с нещо сме си заслужили това поприще -некадърна майка .
Алисс прекрасно детенце имаш със страхотни очички -еххххх да знаеш само колко сърца ще разбие  Embarassed Embarassed
Мишелин честито за апарата и много ти завиждам да знаеш само от кога ми е мечта . Money
Мама Мая много красива тортичка си ни изтипосала ама как да си хапна като имам още 4-5 килца и май всички залапени на коремчето #Cussing out #Cussing out
Това за сега от нас че още и вечеря нямам ....

# 59
Здравейте и от нас, мами!
Алисс, Честит Рожден ДЕн! Много здраве, щастие и прекрасни мигове в голямото ви семейство!

това е парче от домашната ми Торта с Мюсли - рецептата е на Сладка Хапка! Страхотна е! Laughing
Честито мини ден.денче на Мирелка!
Вики, добре си се завърнала! Елла е станала още по-сладка! С Хотмамето си говорихме за теб, че си се загубила. Тя беше в БГ мин. месец!
Честито зъбче на Борката!? Всичките да са му здрави и бели!
Мади, не си мисли, че не си добра майка! Просто човек има такива каръшки дни и се самообвинява (аз също имах такива лоши дни с Калина). Добре, че всичко със сладичкия Дани е наред!
БГбубу, много ти е сладка дъщеричката Нефи Joy
Дани, много се радвам, че магията със Сиската се получи и тя започва да хапва по-добре! Дано така да продължи!
Ето ги очетата на щурата, викаща-по-цял-ден Калина, много си харесва гласа това дете!

Поздрави от нас и лека нощ!  bouquet

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 23:27 от правда_z

Общи условия

Активация на акаунт