ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви

• 9 709
  • 194
  •   1
Отговори
# 30
  • Бг-мама
Добро утро и от нас .Честито на Рада и Александър -да са ви живи и здравии много да ви радват.
Къдрокоске отново ме разсмя с твоите сънища аз като не спя няма и как да сънувам та малко ти завиждам .
Хотмама и ние нямаме никъкъв напредък със сядането ама никакъв  #Cussing out Вече си мисля че няма да се научи  Sick
Браво на Мирелката за зъбките се така неусетно да ви излизат.
Аничка аз Валко го слагам във проходилката но без обувчици ама у нас е паркет та му обувам чорпки отдоло на които има едни гумени топченца та да може да зацепва или иначе много се хлъзга.
Ох ние утре щяхме да трйгваме на море ама нали ми е болно детенцето та може би ще го гледаме моренцето на картичка само. #Cussing out #Cussing out
А навсичкото отгоре сме си и платили резервация която ще ни изгори  Crossing Arms Crossing Arms
Ами това за сега от нас .  bouquet

# 31
Привет, да се разпишем малко:) Благодарим за комплиментите за очичките-звездички на Жоро!
Вчера Жоро беше на консултация, не сам де Simple Smile - разултатите от мерки теглилки +300 гр. => вече тежи 8300 и висок 69 см.
За седенето - седи прилично добре, но предпочита да  по корем и да се опитва да лази - снимков материал на шетнята Simple Smile
Хотмаме, да ти е жива и здрава седеммесечната госпожица и да ти се усмихва много Simple Smile - и никакви предменструални синдроми Mr. Green! Иначе Жоро вече и не мисля да го оставям на леглото, станал е толкова бърз в обръщането, че най-безопасното място за оставяне е на земята. В кошарата не ще да да седи - сигурно се чувства кат затворник Simple Smile
Звуковата му гама не е много богата, г, д и някоя друга гласна, обаче обича да пее  Grinning.
Станал е като пружинка newsm81 -все иска да подскача като е на ръце, а иначе едно клатене пада като е поседнал - диско манияк:)
Зъби - тц, никакви, надявам се на тях да се държи нощното хранене. Не помня от кога не съм спала като хората, защото спи до мен, за да е близко да млекоцентралите, които използва като чесалки нощем. Лиги - колкото щеш.
Дани, браво на Сиска за вчерашния напредък. И дано притесненията скоро около храненето й изчезнат:) Относно пюретата - Жоро трудно изяжда 1 цяло, вчера имаше рекорд - 130 грама пуешко, но сигурно защото направи около 4 часа пауза, което за него е страшно дълга.
За броя на храненията - нямаме изчислен. Когато иска - тогава Simple Smile
Зехова, жалко за резервацията, дано да оздравеят скоро дечицата!
kadrokosa , страшни сънища, хей  Joy
Да поприключвам, че се поулях с писане, ама то е така като не съм редовна....
Честит 7ми месец и на Александър!

# 32
Мдаааа, Къдрокоса, мисля, че още след раждането е добре да ни раздават жълтите книжки, защото е повече от ясно -  Stuck Out Tongue Winking Eyeбавно, но неминуемо ще се полудява! Сънищата ти са супер! Ама да те "успокоя" - не се надявай, че означават скорошни зъби! И аз колко пъти го сънувам Стени, че му излезнал зъб ... Другото, което напоследък сънувам е, че всичките ми приятели и познати са се сдобили с бебета. Лудост!
За яденето (прословутото ядене, #Crazy направо го мразя вече) - Браво на Сиска за напредъка! А преди малко, като гледах Стени как си хапва телешко с картофи и домати, си мислех, дали не е по-добре и сутрин, и обед, и следобед да му давам зеленч./месно пюре вместо сутрин да правя някакви опити за псевопопара с АМ, а следобед - каша! Ми той обедното ядене винаги най си го е харесвал. Още малко и дотам ще я докарам работата!
Честити 7-месеца на Рада!
Честито и на всички, които съм пропуснала докато не пишех (вчера забравих да вметна)!
Сега вече ни се спи и се нервим...

# 33
  • В центъра на Вселената...
Вече има нова тема, а аз не съм се разписалааа...
Тази седмица направо ми иде да се гръмна.Туй мойто дяти, както беше кротко ,да знаете в какъв звяр се превърна.Ха да не му угодиш за нещо и започва едно тръшканееее...забива челото и коленете и реве...УЖАС!!! Напрво съм притеснена. А и е кисел,кисел...да не ти е в къщата.То бяха зъби ,то бе чудо,Все едно бивни растат Shocked Не иска да яде. А ,ако случайно го хвана на кеф,яденето е съпроводено с такова въртене...Не може да стои на едно място и това е smile3515Мятка ръце и крака,лъжицата хвърчи, а манджа даже и на главата ми има  smile3514На една моя приятелка бебчето така си мирува като се харани...и зяпа като гардже. Направо ми се плаче.Как ще продължаваме така  smile3506
И сънят му не е сън.Спи по 15-30 мин и е ококорен и готов да ми лази по нервите.Днес толкова се вбесих и му се скарах.Така заплакааа..., че след него и аз  smile3518Аз ли нещо бъркам Banghead
За сядането-нъц.Въобще не иска да седи на дупето си.Ха съм опитала да го сложа и да го подпра с възглавници, ха сме чули най-високи децибели...
Извинявам се за тъпия си постинг, ама и на мен ми е тъпо.Е, поне малко ми олекна.Добре, че ви има  Heart Eyes

thumbsup

И докато не съм забравила, да честитя на всички пораснали с още един месец  balloon

# 34
  • Добрич
Ха, здрасти пак от мен!   bouquet
Бг Бубу, кво да ти кажа, освен, че ми е напълно познато като усещане всичко това. Никъде не бъркаш, ако питаш мен. Просто нервите ни си имат граница и като непрекъснато ти я прехвърлят няма как да не ти кипне и да не се скараш. Аз дори и шляпвам Борис в такива моменти по дупето, ама той нали е с памперс нищо не усеща и дори се смее, но на мен ми олеква. После и на мен ми е гадно, ама тогава просто не се издържа. Надявам се всичко това да е период и наистина да отмине, защото и аз не знам как ще продължавам.  Cry Sad Кураж и здрави нерви.
Аз пък да се похваля от днес си имаме зъбче и седим вече седнали в количката по разходките.   Peace Зъбчето днес го усети като ме ухапа Борис и много се зарадвах. Както в съня - радвах се много яко. За сега се сбъдват явно сънищата ми. Ще чакам да видя и за кухнята така ли ще се окаже. А, за седенето - просто снощи седна стабилно - така изведнъж и днес на разходката не искаше да ляга. Много съм щастлива от всичко това. Обаче пак не иска да яде, ама сигурно е от другото зъбче дето се кани и то да избива.  Peace
Елс, защо пък да не му даваш това, което иска Стени. Може организма му в този момента да има нужда точно от това.  Wink
Зехова, много жалко за резервациите. Ама, с деца явно е така.  Sad Не можем всичко да контролираме.  Wink
Браво на Жоро на Яни, за мерките и все така щурав да е!  Peace

Това е от мен!   bouquet

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 18:12 от kadrokosa

# 35
  • В центъра на Вселената...
След толкова много ядове, да ви покажа и кой ме ядосва CrazyЯ, вижте Нефи с панделка, ама му отива да е момиченце, аааа  Mr. Green

ХИ-ХИ-ХИ  hahaha

# 36
Ха-ха-ха! hahaha Нефи бил момиченце!  hahahaТака му се пада като не слуша майка си! БГбубу, вече имаш представа как би изглеждала вашата дъщеря, така за следващото дете може не само планове да правите, но и визуална представа за нещата ще имате Wink! А иначе, не се притеснявай за нервите afwitch, не прочете ли предишните постинги, виж колко още сме на клона, не си сама в маймунарника smile3535!
Браво на Борко за зъбчето newsm47! Ама искаааааааамеееее и ниееееее! Бързо да ни пипнете за късмет! Ели, мен ако питаш на Стени организма има нужда в момента да е на фотосинтеза, ама чак толкова не може! Чаках го да огладнее, давах му колкото иска, ама то се проточи много, така че не може повече Naughty! Ще видиш сега как ще му хареса седенето на Борко! Стени даже в някои дни не дава да му пускам облегалката, когато ще спи, трябва съвсем да клюмне, та тогава да я пусна без да се усети! Клюкарска му работа, много го е страх да не изтърве нещо Laughing!

# 37
  • Добрич
Ехееее, Нефи си е напрово мома с тази пандела!  Peace Наистина му ходи, но я, вземи я махай, че да не стане съкатлъка.  hahaha Шегувам се!  Wink
Елс, мерси за зъбчето и веднага го пожелавам и на вас и ви пипвам на монитора за късмет!  hahaha ОХ, НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ И АЗ С ТОВА ЯДЕНЕ.  Mr. Green ЯВНО ВСИЧКИ СА РЕШИЛИ ДА НИ ТРОВЯТ! Sad

# 38
абе мацки я да ви питам помните ли коя мама направи колажчето на нашите бебета да е питам с коя програма го е направила

# 39
  • Добрич
Майче, Нушето беше! Laughing  bouquet

# 40
  • София
Здравейте  Hug.
Честит седми месец на Рада!
Честито първо зъбче на Борко!Да са здрави и бели.
При нас одисеята с мрънкането продължава и съвсем се побърках,но за съжаление не мога да избягам Mr. Green,а как ми се иска.
Днес имахме напредък с обяда.Изяде цяло бурканче пюре с месо и след това пи малко мляко.Напоследък не долюбва кърмата.Кога ли ще ми писне и ще му набутам шишето с АМ Close.
Зехова,много лошо,че ще пропуснете морето,но по-добре малечко да се оправи,а на море може и по натаък да отидете.
Яни,голям сладур ти е Жорко пу,пу.Дани и той много обича да подскача,като го хванем под мишничките.Голяма веселба пада Joy.
Бг бубу, welcome в маймунарника или лудницата както ти по-харесва.Нищо не бъркаш миличка,просто децата ни си искат своето.А Нефи е много сладък и с панделка и без.
Къдрокоске,пак се смях с твоите сънища.Дано да сънуваш само хубави за да се сбъдват.
Хайде ще ходя да бъркам каша и да пасирам нактарина,че малкия разбойник трява да яде след малко.
Чао от мен  bouquet.

# 41
Хей милички мами  Heart Eyes ,янич ме хвана на местопрестъплението Embarassed ,аз от около 10 дена се подвизавам при чужбинските мами ,влизам да ви кажа здравеите и колко големи сладури са станали малките бонбони и колко са пораснали,маика ми си замина за БГ преди 10 дена и ми беше много тежко та форума много ми помогна.
За тези мами които не ме познават ,бременувахме и раждахме заедно с някои мами тук.
Елла е добро бебче ,обожава да плува и папка добре ,минахме зеленчуците и от вчера почнахме плодовете.Зъби нямаме никакви,коса нямаме като за момиче и не обичаме позата по корем,обаче бънджито сме го специализирали направо,то е едно скачане по цял ден ,мани Laughing.
елс : зета много пораснал бе,голям и здрав мъж ще стане ,ние такива ги харесваме. Mr. Green Mr. Green

# 42
Здравейте и от нас!
Елси, много се радвам за чадърчето  Hands Clap Честито!
Напоследък честичко ви чета и установявам, че оплакванията зачестиха... Рекох - странна работа ще е тази  yes Но ето - и аз влизам тук днес с мъка на сърце newsm45, защото Янето мрънка и плака цял ден, а още не мога да открия причината. Пипах венците - меки, кърмих го допълнително, бяхме на разходки, държахме се на ръце... Не и не, рев до полуда! За да заспи му четох и книжки дори, че и му попях малко cry Как да разбера?
С храненето сме много бавни и далеч от общото меню - ял е само плодове и някои сезонни зеленчуци. Не ми отказва храна и до този момент много ме радва!
И за Лудата да ви кажа - като ме гепса мятам Калоян на рамо (в количката естествено) и хуквам на дълги самотни разходки. На мен ми действат добре - като шиенето на гоблени. За щастие до нас има конна база и честичко си поседяваме там.
Стана ми интересна темата за очичките и с риск да ми се смеете ще ви питам - щом бебока е още предимно на кърма, то това води ли до заключението, че като спрем с кърменето, то и очите му ще се променят? Баща му е имал такива като малък и в казармата му изсветляха newsm78

Честити зъбчета на всички декемврийчета, да растат бели и здравички!

Последна редакция: пн, 24 юли 2006, 00:46 от Ян-bb-Ян

# 43
Хей, Вики, много се радвам, че се завърнахте с принцеса Елла сред наш'те редици:) Чакаме снимки на плувкинята Simple Smile
bgbubu, голямо отмъщение си спретнала на Нефи  Joy
Ян-bb-Ян , аз не виждам маслинките на Калоян, но по описание предполагам,ч е са като Габините. Grinning Иначе за промяната - не знам - уж казват, че след като спре кърменето се избистряли, ама .... колко ще чакаме hahaha Дано днес на Калоян му е бил крив ден и да няма болежки детето!
Марти, няма избягване  Mr. Green
Ний съвсем на нощен живот сме я ударили тез дни (под секрет оня ден бяхме на диско от 12 до 3 си бяхме зарязали детенцето на една баба Embarassed, ама установих, че ЕГН вече тежииииии...., сега от гости се прибираме и тъй)
Имаме мама рожденичка в редиците:)
Aliss, честит рожден ден!

# 44
Здравейте,
ще направя и аз един бърз отчет и лягам, че каталясах  Tired
Днес продължихме с експеримента и... (направо не смея да кажа да не вземе да не се развали добрата магия, стискайте палци) Сисито яде по-добре. На обяд повече от половин бурканче, близо 3/4 от бурканчетата на Ганчев зеленчуково с АМ. А след обяд - оооооооооо, мама прави от банановата каша от на Слънчо. Не че е хубва особено, но мама я смеси с домашно пасирана праскова и Сиси изяде цялата купичка. Толкова много яде, че после върна малко, но беше толкова щастлива и доволна, а аз трипъти по-. Сигурно няма да повярвате, но ми идеше да застана на челна стойка и пак щеше да ми е малко  Hug Hug Hug То това си беше чудо невиждано и с цялото си сърце и душа се моля магията да не спира  Praynig Praynig Praynig
Иначе тази сутрин си имахме произшествие - резултата синина на главата на Щурчето. Ходих да купувам подарък за един рожден ден и я оставих за по-малко от половин час на мъжо, а той я изтървал от поглед и тя се сурнала. Хванал я уж по време на полета, ама синината на главата друго казва  Naughty Crossing Arms Хотмаме кво ще ги правим нашите летящи моми?!? Честити 7 месеца на Рада!!!
Честито ви зъбе Къдрокоске  Hug Hug Напълно те разбирам за радостта. Като усетих първото зъбче на Сиси, се разревах от щаствие  Embarassed Ми то си е събитие - какво?!?
Елси - веднага те пипваме иние за късмет, даже те прегръщаме  Hug
Бгбубу - супер мадама е тоя Нефи, много му отива панделка.   bouquet
Вики - Елла е много сладка. Пиши по-често!!!
Яни - много му се изкефих на Жорката на онази снимка на която е ухилен и на онази с легена  Mr. Green. Сладурче!!! Пу-пу
ПРеди да си изляза още нещо. Имаме си едно цвете-играчка в саксия, което пее и се кълчи като стар кючекчия  Mr. Green Та песничката му почва така "HELLO, HELLO, HELLO, HELLO, HELLO, HELLO, HOW ARE YOU..." след това това пак се повтаря, а останалата част от песничката не мога да я разбера, щот пее някакво детско гласче и заваля думите. Та въпросното цвете което сме кръстили "HELLO, HELLO" (сещайсте се защо  Mr. Green) е любима играчка на нашата. И понеже го държим на едно и също място от вчера питам Сиска - Къде е "HELLO, HELLO" и тя, независимо къде е в стаята надига глава и поглежда към това място. Това е първото ни по-съзнателно общуване и много й се радвам  Flutter
Целувки на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт