ДЕКЕМРВИйчетата мили скачат с бънджи като диви

• 9 712
  • 194
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 151
Браво на юнака Борко,само така силен мъж е и ще пребори вируса бързо ! newsm44 newsm44

хотмама..браво на тебе ,аз да ти кажа преди време имах усещането че се занимаваш с това а и ти маи намекна ама не бях сигурна,аз също обичам йога но не мога да ходя защото когато са класовете в моя фитнес няма кои да ми гледа бебка ,а  сакън да я оставя във детския кът във фитнеса да ми я гледат,кои знае какви бацили ще хване там Rolling Eyes.Така че за сега съм си с тежките уреди и това е ,всеки прави каквото може както се казва.Аз за едно много кратко време бях фитнес инструктор  така че пак си улучихме координатите с тебе .А за ЕГНто съм с тебе все още не съм се причислила към дъртофелниците ама Марти и може да е права за биологичния часовник че с този часовник не може се бори.

Ние за друго бебче не мислиме ,НО сме си казали че ако стане инцидент например няма да си удряме главите в стената- и ние сме на приливи и отливи,при мене е кофти че няма кои да помага,ако си бях в БГ близо до мама нямаше да ми пука ама сега още едно човече ме плаши,и в същото време ми се топли сърцето като си помисля за друго бебче Heart Eyes.И ние като Елс  си почакахме и работихме за Елла и сега ми се иска ако някога господ даде друга душичка ще се радвам да е изненада .Абе да стане Елла на 2 години пък ще видиме и не ми се иска да раждам на 40 например.

А колкото до доверието,нямам доверие на никои ,и аз съм се залепила за дупето на Елла и не се отлепвам,егати много сложна работа е това маичинството,хем е изморително хем не даваш да ти помагат - как ще я давам на градина незнам  ама щом проходи отива и това е ,то  е и по добре за децата.
Ние днес с Елла почнахме да папкаме само по 4 пъти и установих че е къде по добре,има повече апетит и яде къде по добре-така че сме вече като подрастващи,закуска,обяд,следобедна закуска и вечеря. Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 юли 2006, 05:00 от victoria

# 152
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

а мами, които вече не кърмят приемат ли се? уф, ма и аз едни идиотски въпроси............

софийски мами, айде да ходим Simple Smile

# 153
Разбира се, че се канят!!! Момичета програмата за другите градове не я зная, но който се интересува, нека попита в общата тема ще го насочат.

# 154
Здравейте мацки!
Аз съм първа писта на 5-ти.
Лилит, крайно време е да се запознаем!
Опа, гонят ме от компа, по-късно ще дописвам.

# 155
  • Варна
 Извинявам се за бързото влизане, обаче народа заспа и с татито ще се изчипкаме  Mr. Green
Само да пусна снимки от новото фото пък утре като ви изчета - повече  Party

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=50519

# 156
   Привет от нас!
 Нещо тия дни ме мързи да пиша, а и още мие гадно за Елито и Борко Sad
Иначе ние сме добре Simple Smile Тия дни заспиваме чаааааааааааааак към 12ч вечерта, а ставаме в към 7ч сутрин. Преди заспивахме в 10ч вечер и ставахме след 7.30 ч, понякога и 8.00 сутрин.
  mishelin   много са сладки снимките на адашчето ПУ-ПУ Heart Eyes Да ти е жива и здравичка! И колко много е пораснала самоооооо Hug Ама и много хубавко седи, ние още не щем да седим Confused
Мъни какви са тия кратки включвания от теб  Naughty я да разкажеш повече за малката муцка и теб, как сте, що сте. Много е сладка рошавелка на новата снимчица Hug Heart Eyes
Lang надявам се бебушо да е вече ОК и настроението ти да е вдигнало градуса Peace
  hotmama73 и аз имах голям мерак да се занимавам с йога, ама тука в провинцията фитнес няма, па за такива екстри като йога дума да не става Sad smile3516 Знам ,че този вид занимания имат много благоприятно влияние върху човека като цяло( психика, тонус,здраве и т.н)
 За работата наскоро кандидатствах за нова длъжност и сега чакам резултат, ама дали ще е положителен не знам. Може и само с надеждата да си остана. Е, все пак имам не малък шанс. Ако не стане ще си започвам на есен старата работа(учителка). Бебка ще я гледа баба и(майка ми) имам и пълно доверие, защото живеем заедно, а и имам наблюдения, че тя се справя по- добре от мен с това зверче Wink Simple Smile
      Ами айде после пак ще надникна Simple Smile Приятен ден от мен!

# 157
  • Добрич
Привет милички! smile3521
Вече сме си в къщи и тъкмо се връщаме от разходка!  newsm47
Искам на всички ви да благодаря за загрижеността и подкрепата, която ми оказахте. Страхотни сте! Радвам се, че ви има и ви познавам. макар и виртуално! newsm10 newsm10 newsm10 Hug Hug Hug
Вече положението е овладяно. Нямаме повръщане, разстройство и други екстри, за което съм безкрайно щастлива!  newsm53
Детенцето ми се оказа много силен малък мъж и се пребори с гадния вирус.  Hug Heart Eyes
Не искам да ви разстройвам с разказа ми за всичко, което се случи. Просто ще кажа, че това беше най-големият шок, ужас и кошмар, който ми се е случвал до момента. Да гледаш детето ти как се бори с болестта и да не можеш да направиш нищо, освен да бъдеш силна и да можеш да му вдъхнеш много кураж, сили и надежда, дори само с поглед, прегръдка и целувка! Ако обече искате ще разкажа подробно. Достатъчно и вие го преживяхте с мен. Още веднъж ви благодаря!  Hug  bouquet
Искам само да ви кажа много да пазите мъниците и като видите нещо нередно веднага при чичо доктор и дано той излизе по-загрижен, внимателен от нашето педи. Много съм и бясна.  #2gunfire Утре трябва да ходя да вземам епикризата и едното копие да й го занеса и да й съобщя цялата история. Не знам как ще стане без да избухна и да направя някой скандал. Дано се овладея. Но пък като се замисля си го заслужава. Жалко, че има много време до декември когато ще я сменим, защото това не мога да й го простя.

Ще пиша пак.

Наистина както е писала Правдето бях много по-спокойна и някак си се чувствах по-силна от това, че всички сте си мислили и молили за нас!  Hug Определено положителната енергия, която сте насочили към нас беше от голямо значение за мен!   bouquet Hug Peace
Благодаря ви още веднъж!!!!!!!!!!

Последна редакция: нд, 23 юли 2006, 15:02 от kadrokosa

# 158
  • в града на младостта
          Добре  дошла  отново  при нас, Кадрокоске  и големия  юнак  Борко!   bouquet          мНОГО ХУБАВО,чЕ детенцето  е добре и всичко вече е  само лош спомен! От тук нататък само  положителни емоции за вас да има! Joy          Да цункаш Борко и да му кажеш, че е истински мъж! baby_neutral

# 159
  • Добрич
Белла Дани, веднага го цунквам и му предавам думите ти. Той наистина ги заслужава! Е, малко сме поотслабнали, но се надявам да наваксаме изгубеното тегло.  НА 5,07, беше 9,950, после сигурно е качил около 500 гр., а като го теглих в болницата беше 9,700кг.
  bouquet Hug

# 160
Kъдрокоске влизам набързо да ти кажа колко се кефя че сте си в къщи Mr. Green и сте добре,да цункаш на Борко сладкото пухкаво дупе от мене,браво на юнака и на силната му маика. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 161
И аз влизам само, за да прегърна и целуна смелите ми Борко и Ели!  Hug  Heart Eyes

# 162
И аз влизам за малко
Първо много целувки на Ели и Борко - страшно се радвам, че всичко е наред. Ние бяхме за някой друг ден при бабите и едвам преди да тръгна се зарадвах от добрите новини, поднесени от Правдето   bouquet Ели, много, ама много целвки и прегръдки на теб и Борко  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Браво на юначето, че се е справило с болестта  Heart Eyes
Аз съм гроги. Бяхме при свекитата. Не беше лошо, но никога не мога да се почувствам съвсем в свои води и това е. За доверието - просто не ми се говори. Ще кажа само, че не искам друг да ми гледа детето, не ми се ще да мисля, когато му дойде времето. За сега са ми я гледали бабите по за някой друг час, но никога повече от 3-4 часа.
Иначе - ние днес черпим, щот ставаме на 7 месеца. Ето я нашата виртуална почерпка - това за бебеците Misc Baby Bottle , а това
  party023 beer Wine Glass Popcorn cook - за мамите. Моля се само детенцето ми да е живо и здраво и да се развива съвсем нормално  Praynig
Друго, друго... а за работата гледам сте писали - не ми се връща на старата, а за нова - още незнам какво ми се прави. Така съм се откъснала от всичко, че имам чувството че никога не съм работила. Но ще ми се наложи да си припомня  Mr. Green
Мише - снимките са страхотни. Щракай и пускай още снимки. Ще се срещнем ли скоро?!
Мамета, оставям ви, че трябва да си оправям къщата. Целуффффффффффки на всички бебоци  Heart Eyes

# 163
  • В центъра на Вселената...
Ели ,радвам се ,4е с Борко сте отново с нас!!!
 Heart Eyes
 Hug
  bouquet

# 164
здравейте милички
Ели мила много е гадно това което сте преживяли с Борката  Sad но се радвам че сте си в къщи и всичко е наред. Дано детенце бъде здраво и не му се случват повече такива неща лоши. Разкажи ми моля те какво точно му беше и какво изобщо е станало. Естествено ако ти се говори за това де. Да цункаш много Борката от мен и мирелката
Иначе ние сме добре. Бяхме си на село и беше много готино. Хич не ми се връщаше в софия ама нема начин. След две три седмици пак ще идем. Второ зъбче още не се е показало за сега сме с едно, но не бързам когато излезбат тогава.
отивам да си разопаковам багажа и утре пак съм си на линия
прегръщам ви всички и спокойна нощ от мен

Общи условия

Активация на акаунт