Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!
За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:
Програма за ССК 01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч. МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч. АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч. АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом - Женска консултация и посещение на родилките.
05.08. - 11.00ч. Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина
Разходете се с нас и ни подкрепете
Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!
.И ние като Елс си почакахме и работихме за Елла и сега ми се иска ако някога господ даде друга душичка ще се радвам да е изненада .Абе да стане Елла на 2 години пък ще видиме и не ми се иска да раждам на 40 например.

я да разкажеш повече за малката муцка и теб, как сте, що сте. Много е сладка рошавелка на новата снимчица 
Знам ,че този вид занимания имат много благоприятно влияние върху човека като цяло( психика, тонус,здраве и т.н)

Утре трябва да ходя да вземам епикризата и едното копие да й го занеса и да й съобщя цялата история. Не знам как ще стане без да избухна и да направя някой скандал. Дано се овладея. Но пък като се замисля си го заслужава. Жалко, че има много време до декември когато ще я сменим, защото това не мога да й го простя.
Да цункаш Борко и да му кажеш, че е истински мъж!
, а това
- за мамите. Моля се само детенцето ми да е живо и здраво и да се развива съвсем нормално