Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 6

• 61 045
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Роклята "Менда" ми хареса (на Менда Стоянова ли е кръстена? Wink). Другите две не са точно мой стил, но мисля, че ще си намерят клиентки. Обаче тези от линковете на Азалия наистина са потресающи, и то не само като дрехи за пълни жени. Все пак и тук вярвам, че е въпрос на вкус.

# 646
Къде мога да разгледам хубави елегантни зимни палта?

# 647
Малко не по темата, но да питам,  пазарувал ли е някой от китайски сайтове от как промениха митата?

# 648
Митата не са променени.Преди имаше праг, над който се  плаща ДДС,сега се плаща независимо от стойността на пратката.Мито се заплаща над 150 евро.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 16:36 от dt

# 649
Извиняваме, не съм компетентна. Къде се прави това? Директно в пощата ли?

# 650
Както обещах, споделям впечатления от доставката на рокли от Елмайра. На дрехите нямаше етикет на производител, но на зашитите етикетчета с номера пише, че е произведено в България. Роклите са от не лошо трико, помоему ще издържат прането от един сезон преди окончателно да се разпуснат. Но мисля, че то е крайно неудачен избор за модела на една от роклите, изискващ по-твърда материя. Две от роклите правят ханша още по-широк, а роклята "Менда" се оказа толкова дълга, че ми се влачи по земята. Като цяло - не случих с този си избор. Като извод - ако бях си улучила модела, бих задържала някоя от тях като подходяща за разходка в парка, ходене до магазина отсреща, на кафенце в съседката и други неформални дейности, но на по-адекватна цена, която в случая мисля че е не повече от 20-25 лв. За цените, на които се предлагат категорично не си струват.

# 651
Извиняваме, не съм компетентна. Къде се прави това? Директно в пощата ли?
Вече да.Не е нужно лично освобождаване от митница.В сайта на БГ Пощи има подробности.

# 652
В тази връзка- имате ли опит в пазаруване от Русия? В Instagram  има прекрасни модели и дрехи  големи размери? Мисля ,че там има мито и това неминуемо ще оскъпи дрехата! Споделете ,ако имате опит!

# 653
Дрехи не съм разглеждала от руски сайтове, но парфюми - да и никой не доставя извън Русия.

# 654
В тази връзка- имате ли опит в пазаруване от Русия? В Instagram  има прекрасни модели и дрехи  големи размери? Мисля ,че там има мито и това неминуемо ще оскъпи дрехата! Споделете ,ако имате опит!
Мито има за всички стоки извън Европейски съюз.По принцип  Русия е скъпа държава,а предполагам и дрехите.Има тема във форума с повече подробности-Митница – информация, въпроси, отговори и споделяне на опит-https://www.bg-mamma.com/?topic=1344333

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 16:38 от dt

# 655
  • София
От Елмира не съм много доволна, за блузета става... Но другите неща не са ок.
Дойдоха ми блузите от С&А, само една не е моята материя, явно ме съм я видяла.. Поръчала съм през Грабко, понеже няколко човека питаха, ядове нямам там,. Да често ми се случва да поръчам и докато зареди да се изчерпва моя номер... Но шанс е..

# 656
  • София
И аз съм много доволна от дрехите на С&А. Чудесно качество и изработка. Чрез габко ги получавам - никакъв проблем вече 2 поръчки. И наистина много странно - като заредя количката и докато направя поръчката все нещо се изчерпало. Благодаря на който сподели за този сайт.

# 657
И аз съм много доволна от дрехите на С&А. Чудесно качество и изработка. Чрез габко ги получавам - никакъв проблем вече 2 поръчки. И наистина много странно - като заредя количката и докато направя поръчката все нещо се изчерпало. Благодаря на който сподели за този сайт.
От кой сайт поръчваш и как,може и на лични

# 658
  • София
С&А online като отдолу задавам регион Германия и го ползвам през Хром за да ми превежда сайта на английски. Офисът на габко е в Нюрнберг.

# 659
С&А online като отдолу задавам регион Германия и го ползвам през Хром за да ми превежда сайта на английски. Офисът на габко е в Нюрнберг.
А ,ясно.Реших,че става дума за Бг

Общи условия

Активация на акаунт